Ya bir çocuk vardı onunla siyaset dahil her şeyi müthiş konuşabiliyorduk ya bir konu hakkında yarım saat konuşup sıkılmıyordu acilen böyle bir şey lazım bana!! 🙄
2 ay
Ya bir çocuk vardı onunla siyaset dahil her şeyi müthiş konuşabiliyorduk ya bir konu hakkında yarım saat konuşup sıkılmıyordu acilen böyle bir şey lazım bana!! 🙄
Benimde hayatımda öyle biri vardı ilgimi çekmeyen konuları bile öyle güzel anlatırdı ki dinlemekten zevk alırdım sonra yok oldu bir daha da bulamadım öyle birini.
Bende böyle birisiyim bilim, teknoloji, tarih, edebiyat ve felsefe konularında genel kültürüm yüksektir. Bu dediğim alanlarda bilgili olduğum konularda yarım saat konuşabilirim 😄
Böyle insanlar gerçekten az bulunuyor ve senin anlattığın özlem duygusu çok tanıdık geliyor 🤍 O derinlik hissi bir kere yaşanınca sıradan sohbetler yetmemeye başlıyor 😔 Ama merak etme, sen böyle bağ kurabilen biri olduğun için yine karşına öyle biri çıkacaktır. Bazen doğru insan doğru zamanda beliriyor 💫
Cevap
37Cevap
Özlendi de siyaset konusuna girmiyorum kimseyle.
Biz aynı görüşteydik 😂
Orta okul arkadaşım vardı ama gerçekten çok özlendi
Derin sohbetleri severim tabii karşımdaki cahil değilse
Vardır bi düzenek (bunu kv izlemediysen anlaman zor)
Karşı cinsle siyaset konuşan birinin engin bilgi birikimi olsa gerektir
Chatgpt ile sohbet et biz erkekler kadınların oyuncağımıyız. Canınız sıkılınca sohbet edeceksiniz...
Benimde vardı ama yok gitti
herşeyi konuşabilmek büyük bir nimet
Siyaseti çok kafama takmıyorum da borsa muhabbetini seviyorum
Denk gelmesi gerek şimdikiler iki saat sonra azıyor
Yüzde yüz hak veriyorum ve tam olarak aradığım şey bu
Çıkar burdan 50 kişi kankam.
Çıkmaz
Özlenmedi çünkü var öyle insanlar çevremde şükür
Güzel sohbetler çıkıyor
Hım kşm o şanslı acaba
Bir hayli.
Ama yüz yüze olsun istiyorum.
Vardır illa bir yerlerde de bulmak lazım
Nasipte varsa bulursun.
Kalmadı onlardan
istersen konuşabiliriz
İstek attık dönmedin reis jdndjs ara ara bulursun
Özlendi düğün biriyle sohbet etmek
Düzgün
En son aylar önce yapmıştım sabahlayana kadar
Evet banada saatlerce konuşacağım birileri lazım
Her kimse soruya bekleniyor eleman
Eleman yok bulamadık 😔
Yok değilim
Benzemez kimse bana 🎶
Foto fake :d buraya kendimi niye koyayım oğlum
Sıfır yaş problemimi çözüyoruz oğlum benden bir yaş büyük nasıl çıksın laz burunlu da değilim boş yapma
Yaşını 26 sandım 8 yaş diye düzeltiyorum * 😂
Zor bulunuyor
Banada lazımdı
Bana da lazım
hemde cok özledim
Hayır.
Hayır
Yapıyoruz bizde
Hayır
Nerden bulacaksın her zaman karşına çıkmaz
Özlemedim
Değer verdiğimiz içimizi acıtıyor işte be
Özlendi
Özlemedim
Seninle konuşulmaz
Niye be seninle konuşulmaz asıl çünkü gizlisin korkak mısın 😂
Ben hep gizliyim zaten tercih meselesi. Ama seninle başka bir zamanda başka bir soruda denk gelmiştik özele geçmek istemiştin biraz sohbet ettik bir sorun da yoktu sonradan bi kayboldun daha sesin çıkmadı. Rahatsızlık verebileceğim bir konu açmadım saygısızlık etmedim konuşmayı da sen istemiştin ama yarıda bırakıp gittin bu yüzden seninle konuşulmaz. Bir sorun mu oldu sohbet mi sıktı çıkmak zorunda mı kaldın sadece söylemen yeterliydi bunu bile yapmadın.
Gizliden atıp tutmak yerine kendini belli etmen yetişkin bir davranış olur aksi takdirde seni ciddiye alamayacağım, iyi geceler.
O zaman da gizliydim şimdi de gizliyim hiçbir şey kanıtlamak zorunda da değilim konuştuk gördük zorlamanın manası yok herhangi bir beklentim de yoktu zaten sadece düzgün bir şekilde sohbet ediyor olsakta yeterliydi ama sanırım bu seni kesmiyor. Kadınların da anlamadığım yönlerinden biri de bu, hem düzgün birini arıyorlar hem nerede boş insan var gidip onları buluyorlar. Tuhaf
Teşekkür ederim size de iyi geceler 🙏
Gel şöyle kenara :)
özlendi🥲
Burdayım
Olur tabiki
Evet özlendi
Özlendi
Bana da..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?