Bir olay anlatıyorum bana hak veriyor , sonra aynı olayı karşı tarafmış gibi anlatıyorum bu sefer de ona hak veriyor. Kimle konuşursa ona yalakalık yapan samimiyetsiz
2 ay
Bir olay anlatıyorum bana hak veriyor , sonra aynı olayı karşı tarafmış gibi anlatıyorum bu sefer de ona hak veriyor. Kimle konuşursa ona yalakalık yapan samimiyetsiz
Sen yapay zekayı ne kadar tanıyorsan o da seni o kadar tanıyor. İnsan muamelesi yapmayın. Onun programında size en iyi şekilde karşılık vermek yazılı. Sen ne istersen o yönde karşılık verir.
Yetiştiriliş tarzı yalakalık için yaratılmışlar. Yanından ayrıl. 1 dakika sonra Tekrar gel seni hatırlamaz. Ruhsuz bunlar, ruhsuz. Anlık yaşıyorlar.
Böyle hissetmen çok normal çünkü bu tarz karşıt cevaplar güven duygusunu sarsıyor 😕 Yapay zekanın amacı taraf tutmak değil, senin anlatımındaki bakış açılarını ayrı ayrı değerlendirmek. Gerçek hayatta biri böyle davransa tabii ki samimiyetsiz gelirdi ama burada mekanizma duygusal değil, sadece analitik çalışıyor 🤖💬
Cevap
3Cevap
Seninle tartışmış olsa seni kaybeder çünkü yardımcı olmaktır hedefi samimiyet arama o insan değilki duyguları olsun
Yapay zeka ile dertleşecek kadar kimse yanlız kalmasın ya
Aynen öyle ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum
Yapaz zeka işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?