Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı.
5 aySen baskıyı ve sahiplenmeyi ,. çetin cevizliliği iç anadolu insanından gör bide💣
019 Yorumla
Soran5 ayBende İç Anadoluluyum bizde de var ama saydığım yerlerde çok daha fazla
- 5 ay
Karadeniz hariç, diğerleri kadına değer vermiyor. Oyuzden lambur lumbur vurdu kırdı davranıyorlar. Bir kadını yok sayar gibi baskı kurmak erkillik değildir.
Soran5 ayBuna tabikide karşıyım kaldı ki ne ailem ne kendim doğulu biriyle evlenmemi istemez sadece mizaç olarak daha eril enerji hissediliyor. Kadını yok sayma konusunu bilmiyorum çevremde hiç rastlamadım ne Karadeniz kısmında doğudan emin değilim
- 5 ay
Lambur lumbur davranan, saygı duymayan, yeri gelir patküt davranan, onu yok saymaktır.
Soran5 ayÖylesine rastlamadım ben genç nesil pek böyle değil bence tabi doğuda yaşamadığım için bilemem ama buradakiler öyle değil
- 5 ay
Ben istanbuldayım ve görüyorum çoğu zamanda. Espri gülme vs yok. Gençler daha ılumlu ama 30yas ustu yok sayıyor
Soran5 ayBende İstanbuldayım hani arkadaşlarımın sevgilileri çok kibarlar yok sayma yok sadece şunu gördüm çalışma ben sana bakarım diyorlar bizimkiler çalış bende yiyim paranı derdinler 😒
- 5 ay
Bi özendinmi sen?
Soran5 ayYok özenmiyorum da gevşek adam sevmiyorum kıskanmayan adam sevmiyorum.
- 5 ay
İlk msjdaki benzetmenden zaten belli güzel kardeşim sevmediğin. Yöreyle alakası yok bunun. Zihnle alakalı. Oyuzden iyi ki 90larda çocukluğumuz geçmiş. Yeni moda ve jenerasyon bizi değiştiremiyor! Erkek erkekliğini bilecek, kadın kadınlığını.
- 5 ay
İlk msjdaki benzetmenden zaten belli gavay sevmediğin. Yöreyle alakası yok bunun. Zihnle alakalı. Oyuzden iyi ki 90larda çocukluğumuz geçmiş. Yeni moda ve jenerasyon bizi değiştiremiyor! Erkek erkekliğini bilecek, kadın kadınlığını.
Soran5 ayUmarım yoktur çünkü ben hala istediğim kriterde birine rastlamadım çok basit bir istek oysa ki bir adama bakınca bu adamla evlenilir arkamda durur diyemiyorum. Gidip bunu herhangi bir kadına söylesem ay erkeğe ihtiyacın mı var feminist beylik laflar edecek roller acayip değişti kadınlar erkekleşti erkekler zaten dişil enerji zirvede anlatmak dahi istemiyorum
- 5 ay
Sen o erkeğin hasını bulamıyorum diyorsun. Bende keza aynı şekilde, bidar sultan gibi bir kadın bulamıyorum diyorum. Oysaki çok küçük bir detay aslında, havada olmasın, uslubuna kıymet veren bir kadın sadece..
O dişil dediğin, kuyruk sallayana salya akıtanlar. Sen kadınlar geçince kaldırma kafanı bakma ilgilenme, gel diyene gitme. Bak işine gucune ailene , gör bakalım okadar roller değişebiliyormu.
Soran5 ayHavada olmayıp uslubumuza kıymet verdik sonuç basit kızlara tercih edilmek oldu erkekler zor kadından kaçıyorlar varsa yoksa basit kadınlara yönelmek azınlıktayız inan bana inşallah Allah gerçekten kaderimizdeki insanla bizi güzel eşleştirmiştir de o yüzden ahlaksızlar eleniyordur
- 5 ay
Engüzeline kıymet verdin, verdik. Bu taraftan bakıncada, elini bile tutmaya kıyamadığımız kızlar, nerde zibidi müptezel var onlara koşup gittiler, velhasıl İnsan onuruyla ve tercihleriyle yaşar ve ö. lür. müsterih ol, Allah hakkımızda en kıymetli ve en kalender vizyon sahibi , eş gibi eşi çıkartıcaktır. Çıkartmazsada, vardır bir muhakemesi. Onun üzerine söz söylenmez, bilirsin
Soran5 ayAllah hayatımızdan bir insanı alıyorsa ve kendimizden de eminsek ilişki boyunca haysiyetsizlik yapmadıysak kesinlikle yolumuzu temizlediğinden ama insan olduğumuz için zaaflarımız olduğu için sindirmekte zorlanıyoruz özellikle de kendine değer veren insanlar sindirmekte zorlanırmış çünkü haketmediklerini bilirlermiş o haysiyetsizliği nasip inşallah Allah kalbimize ve karakterimize denk insanlar çıkarir
- 5 ay
Ağzın bal yesin. Okadar güzel özetledinki tüm yaşanmışlıkları ve verilenin karşılığı olmadığındaki sonuç itibariyetini, üzerine konuşulacak cümle yok. Sayın Eser ne demiş, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙂 Allah hepimizi engüzeliyle, Salih ve Saliha eşlerle insanlarla karşılaştırsın💐
Soran5 ayNe kadar çok üzülüyorsak sonuç o denli güzel olacak diyede teselli ediyorum kendimi umudumuz da olmasa zaten hayat çekilmez 🤲🏻 gönülden amin
- 5 ay
Arada denk gelelim sizinle, geçmişlere hızlı hızlı sünger çekeriz :)
Gizli Üye(25-29)5 ayGelenek görenek öyle oraların aşırı baskıcı
187 Yorumla
Soran5 ayEvet baskı var arkadaşımın sevgilisi çalışmasını dahi istemiyor söyleyince şok olmuştum
Cevap sahibi5 aySonradan kötü sürekli olması iyi değil Türk kızına göre artık... Öyle diyorlar ben de baskıcıyım biraz
Soran5 ayEn yakın iki arkadaşım doğulu bana dedikleri tek şey sen yapamazsın oluyor :) kendileride Türk erkeklerine bakmıyorlar çok rahat geliyor onlara
Cevap sahibi5 ayAlışmışlar babadan abiden normal
Cevap sahibi5 aySen nerelisin nerde yaşıyon 🫣
Soran5 ayEvet ama tek o değil neden kalabalıklar akrabaya olan düşkünleri vs ben daha çok naif olduğum için kıyamıyorlar bana
Cevap sahibi5 ayHmmm fazla akraba işi de iyi değil ama sevmem çok
Soran5 aySiz nerelisiniz ki
Cevap sahibi5 ayTekirdağ İstanbul ama doğma büyüme sen
Soran5 ayTekirdağlılar biraz içkici olur derler bizim orada hep 🥲 İstanbul doğma büyüme bende
Cevap sahibi5 ayBizim ailede yok o... Sigarayı da içmem istersen tanışalım mı ig verip 🫣
Soran5 ayKalsın sosyal medyadan sevmiyorum tanışmayı
Cevap sahibi5 ayEee yüz yüze de geliriz işte güzel olurdu belki de
Soran5 ayKendi üzerine alınma fakat gerçekten sosyal medyayı sevmiyorum yani bana bunu teklif eden kim bilir kaç kızı teklif ediyordur
Cevap sahibi5 ayİstanbul'da denk geldin diye dedim konuştuğum yok belki denk gelir sultanımız ne belli diye yani 🥲 evini söyle gerçekte sana çarpıp tanışırız
Soran5 ayİstanbul'un neresindesiniz?
Cevap sahibi5 ayEsenler senn
Soran5 ayKüçükçekmece diyim direk vermeyim konumumu da yakinmisiz
Cevap sahibi5 ayBayramda bir yere gidip gezip dolaşmak güzel olurdu?🫣 O zamana kadar tanışıp konuşup
Soran5 ayOradan o kadar basit birine mi benziyorum bilmiyorum ama 😄 ben öyle gezip tozulacak biri değilim hemen neyse canın sağolsun ben arkadaşlarla geziyorum esenlere de otogar için gidiyorum o zman söylerim sana otogarda el sallamaya gelebilirsin
Cevap sahibi5 ayYanlış anlıyon ama beni...😏
Cevap sahibi5 aySohbet isterdim tanışalım şans sonunu bilemeyiz de senin de yok belli konuştuğun güzel fırsat olabilirdi
Soran5 ayKonuştuğum yok da kendime de söz verdim çiğnemem sosyal medyadan uzak dur bekle nasibini diye her konuda atilganimdir ama bu konuda çok eski kafaliyim maalesef
Cevap sahibi5 ayBen de nato kafa biraz ama çevre de olmayınca pek bulup tanıştıracak vs öyle işte.. ama kaybedecek bir şeyimiz olmaz seninle şansa belki ya tutarsa 🫣🤭
Soran5 ayÇevreden niye bulamıyorsun ben çevreden bulurum da hedefler hep farklı yönde benim bir 4 ay sonra yalnızlığada çözüm bulucam bu arada ne kaybedersin demissin huzurumu 🤐 bak şimdi ne güzel kafam rahat
Cevap sahibi5 ay
Cevap sahibi5 ayBelki huzur bulucan ihtimaller hep var
Soran5 ayHaklisın tabikide zarar gelmez sadece yoğun bir sınav dönemindeyim bayada adapte olmuş durumdayım 4 ay kalmışken biri ile görüşmek beni geri plana atar böyle bir şey olmasaydı şans verirdim ses tonun konuşman zaten istemsizce bana güven verdi bunuda demeden geçmek istemedim
Cevap sahibi5 ayTeşekkürler 🙈 çok üstüne düşmeden o sınırı korurduk etkileşim olursa eğer
Soran5 ayNaz yapmak için yapmıyorumm ısrar etme kendimi kötü hissediyorum 🙏🏻 teşekkür ben bu konularda muhakazakar yapıdayım buradan olmaz
Cevap sahibi5 ayHmmm buradan olsun demiyorum ki kız Instagram vardır illa yani bir bakardık kısmet yani gerisi
Soran5 ayBana her gün günde 10 tane istek geliyor birini dahi onaylamıyorum desem ısrarın sebebi ne desem?
Cevap sahibi5 ayTanışma isteği geldi meraklandim 🤷🏻♂️
Soran5 ay🙅🏻♀️ sesli mesajdaki çocuk ile yazan kişi aynı mı
Cevap sahibi5 ayEvet niye başkası olayım ki😂
Soran5 ayOrada daha ağır başlı biri gibi hissettim yazarken daha farklı izlenim veriyorsun görsem ne derim bilemedim
Cevap sahibi5 ayCiddi oluşumuzdan kaybediyoz ya zaten hep
Cevap sahibi5 ayNeyse iyi geceler sana rahatsız ettim
Soran5 ayHayatta her zaman ciddi ol kaybedişlerin bundan olsun kaybettikçe bir bakmıssın o kaybedişler aslında seni doğru yola götürmek için bir araçmış.
Estağfurullah rahatsız olsam derdim etmedin iyi geceler. Hayatta başarılar 🖐🏻
Cevap sahibi5 ay🥰 teşekkür ederim gizli kız
Soran5 ay🖐🏻 tamam git artık
Cevap sahibi5 ayGitmemi sen de istemiyon gibi biliyorum
Cevap sahibi5 ayBaya da merak ediyorsundur nasıl tip çıkacak diye ama işte
Soran5 ayNerden biliyorsun?
Cevap sahibi5 ayHislerim öyle geliyor
Soran5 ayMerak tabikide oldu inkar edemem. Eminim ki sende merakın yüzünden konuşmak istiyorsun
Cevap sahibi5 ayHem merak hem bir adım kısmet
Soran5 ayİnsan istiyor dimi hayatını birleştireceği insanı o yüzden her karşımıza çıkan insana acaba o mu diye heyecanla bakıyorsun.
Cevap sahibi5 ayhttps://voca.ro/1degDsfg43eq
Her insana bakamam öyle ben kriterlerime uyan biri mi enerjime yaşantıma
Soran5 ayUyumlu olabilecek kapasite var gibi :) sağol ya. Allah razı olsun. Valla ilk defa böyle bam bam konuşan birine denk geldim. Ben de her insana bakamıyorum yokluktan veya birini bulamamaktan hiç yalnız kalmadım
Cevap sahibi5 ayNe diyim ki bunu anladım ben potansiyel olacak gibi geliyor
Cevap sahibi5 ay
Soran5 ayGarip şekilde bende o hissiyatı aldım niye öyle oldu onuda anlamadım
Cevap sahibi5 ayBen kolayca diretmem kimseye bir konuda ısrarcı oluyorsam ya en doğrusu, ya en mantıklısı, ya en güzeli o oluyor... Sonunu bilemem tabi 😀
Soran5 ayAli Kınık-Kurtlar Sofrasını atsaydım +1 bonus puan alırdın 🇹🇷🐺
Bende kimsenin diretmesine izin vermeden kestirip atarım. Güvenmem kimseye kolay kolay ama sende o duygu niye tetiklenmedi garip
Cevap sahibi5 ayKralına çatarım belaya batarim hapiste yatarım senin için...
Soran5 ayEsenler çocuğu senden çok sert bir vibe alıyorum
Cevap sahibi5 aySinirli halim olabilir ismimin anlamı gücü ruhumda... Ama sakin biriyim genellikle
Soran5 ayHislerim o kadar derin ki inan bana şu kadar mesajdan bile çözerim 👍🏻
Cevap sahibi5 ayNe çözdün söyle bakalım 🫣
Soran5 ayBirinden sağlam bir darbe yemissin yüksek ihtimal gönül ilişkisi o yüzden kendi benliğini saklıyorsun biraz rahat gibi gözüküyorsun ama aslında değilsin tam zıttı duygusal birisin %90
Cevap sahibi5 ayVaovv doğru duygusalım çok belli etmem bunu herkese ailem bile anlamaz
Soran5 ayBaştada dediğim gibi ses tonundan anladım konuşmandan ondan önce mesajlaşmadan zerre anlamadım hatta dedim de çok farklısın diye kendini gizleme bence duygusal olmak insan olduğunu gösterir erkekler de bu var güçlü olmak zorundaymış hissiyatı bir zaman sonra yük olur.
Cevap sahibi5 ayBeni baya tanıdın bak... Görmeden yakın olmadan tanımadan 🥹 ah keşke öyle demekle olsa be
Soran5 ayKonuşurken duraksayarak konuşuyorsun bir müddet durup kelimeleri kendi zihninde oturtup söyleme gayretin var. Seri şekilde hızlı hızlı konuşmuyorsun. Ben insan analiz etmeyi severim duygum olmayınca çok güzel analiz ediyorum da işin içine duygum girince kör oluyorum kapanıyor algılar 😄
Cevap sahibi5 ayBen de öyle mantıksal bakarım duygum olunca zaaf veririm
Soran5 ayO yüzden de kimseye kolay kolay bağlanamazsım çünkü geçmişte ki zaafların sana en zayıf noktanı göstermiştir ve tekrar kendini o güçsüz versiyonunda görmek istemezsin.
Cevap sahibi5 ayBu bağlanmak karşıdakine bağlı değil mi zaten ondan o sıcaklık samimiyet güven rahatça geliyorsa dürüstçe cevaplar veriyorsa hep çelişkili söz hareketleri olmuyorsa aylar içinde oluyor bu karışıklıklı sevgi oluyorsa
Soran5 ayKarşıdakine bağlı tabikide fakat insan hisseder bu hepsinden farklıdır. Kimsenin dürüst cevap verip vermeyeceğini bilemezsin hele ki bu devirde ama bir kere bile buluşunca o insanın yanında huzursuz hissediyorsan aylarını vermeye dahi gerek yok
Cevap sahibi5 ayÖyle tabi o his olur sessizce otursan baksan bile
Soran5 ayKesinlikle... Olur
Cevap sahibi5 ayNe dersin hesabımı vereyim mi
Soran5 ayHesabını verdiğin an takip etme zorunluluğum var mı peki
Cevap sahibi5 ayBelki de olmalı buuu
Soran5 ayBeklentin bu yöndeyse şimdilik vermemen daha iyi bence istersen konuşmayı bitirelim çok acaleci davranıyorsun merak unsuru varsa fotoğraf atarız ama ben normalin yani çirkin bir kız değilim onu söyleyim.
Cevap sahibi5 ayGörmek isterim tabi seni merak ediyom 🫣 aceleci değil sohbet kurmak
Soran5 ayDerin sohbet kurmak istedim birbirimizi görmeden amacım bunu ölçmekti benim de ama çok fazla surete takıldın :) bu daha mühim senin için bu noktada farklılaştık.
Cevap sahibi5 ayİnsanın görmesi lazım ama kimle muhatap diye absürt bir şey değil
Soran5 aySorumu beğenir misin?
Cevap sahibi5 ay
Soran5 aySeninle konuştuk galiba yani bir soru sormuştum 2 ay önce yapay zeka halim vardı sarı saçlı mısın demiştin çok ısrar etmiştin
Cevap sahibi5 ayHmm bilemedim ki
Soran5 ayBen az kişiyle konuştuğum için hatırladım seni senide biliyorum fotoğrafını atmıştın 🙂
Cevap sahibi5 ayHesabını görsem hatırlarım gibi
Cevap sahibi5 ayBak şansa yine denk gelmişiz 😂🙈
Soran5 ayBen konuşmaları çoktan silmişim hesabım da çok eski hesap kullanıcı adım otomatik site vermişti yazayım.
Cevap sahibi5 ayBekliyorumm
Bizi allah böyle yaratmış
02 Yorumla
Soran5 ayYa da yetiştirilme tarzıyla mı alakalı
5 ayOnlarla evlen o zaman
00 YorumlaYaş kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYa ordulular?
01 Yorumla
Soran5 ayOrdulular da iyidir severim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his genelde kültürel yetişme tarzlarından kaynaklanıyor 😊. Karadeniz ve doğu bölgelerinde aile içi roller daha geleneksel olabiliyor, bu da dışarıdan korumacı ve güçlü bir enerji gibi görünüyor. Senin algın da muhtemelen bu net ve direkt tavırlarla birleşip eril enerji olarak yansıyor. Her insan böyle değil tabii ama bölgesel sosyal normlar davranışlara etki ediyor 💬🌿