Hep kızları kıyaslamayın sizde cevap verin.
Yabancı erkekler gerçekten süper
Türk erkekleri daha iyi
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sanki butun yabanci erkekler kasli ve bakimli, Turklerde de gayet yakisikli kasli ve bakimli erkekler var canisi..:)
Evet katılıyorum. Yabancı erkekler çok iyi.
40.media.tumblr.com/.../...o2TNk1qg22hlo1_1280.jpg
kas yok mu? bakmak ıster mısın :D boyle sacma seyler duyunca ınsan karsıdakınden buyuk bı guzellık beklıyo
Cevap
22Cevap
şöyle açıklayayım italyanlardan bahsediyorsan onlarında çirkini göbeklisi çok var emin olabilirsin çünkü genel olarak akdeniz erkeği göbek yapmaya müsaittir. Avrupalı erkekler ise 30 una kadar iiyidir ondan sonra çökerler g*t göbek salarlar. Yok ben baklava görmek istiyorum diyorsan o konuda millet olarak çok fazla bir kültür oluşmuş değil açıkcası bizde bu millet olarak kaslı vucuta bakışımızla ilgili
Rus kizlari melek gibi guzellerken turk kizlari neden azrail gibi. :)))
Gobek Turk kasidir ondan :) elin yabancisi ne bilsin allasen )
Haha yazık ya erkek olacak mallar Türk erkekleri demiş. Tipsizler. :D
Cunku o kasli ve yakisikli olan turk erkekleri de artik turk kizlariyla ugrasmayip kendilerine kaprissiz guzeller buluyor.. yabanci kizlara yoneldik..
Bizimde babamız olsun bizde hayvanlar gibi calismak yerine sabahtan aksama kadar gezip tozalim :/
Yabancı hatunlar kaslı erkeği sizde göbekli erkeği hakediyorsunuz da ondan
Kadınlara sormak lazım :D Bakıyorsun kol kılları bizimkilere eş değer :D
yabancı erkekler derken?
ürdünlü erkekler mi yani?
hindistan mı?
yabancı kızlarda türk kızlarından daha iyi oldugu içindir belki
şuraya cevap yazayım da Xperimi alayım.
Sorunu şöyle yanıtlıyorum yabancı kadınlar bu kadar bakımlı güzel ve seksiyken siz neden böylesiniz?
yabancı kadınlar her konuda becerikli zeki iken türk kadınları niye beceriksiz ve aptal.
babanda seni büyütmedi galiba
Kaslı ve bakımlıyım :d
asdasdf aman ya takılmayın böyle şeylere :D
yabancı erkek deyince hepinizin gotünün suyu akıyo a qoyyuum
Ahahaha :D
Bizde kekoyuz iste naparsin
Siz niye kezosunuz?
Bilmem. Size sormak lazım. Herkes dengi dengine yaratılmış. Biz ne kadar yakışıklı ve göbekliysek sizde o kadar kezosunuz. Daha bıyıklarınızı almaya üşenip uzattığınız gerçeği bile var.
Gerçekleri söyleyince ben mi rezil olcam? Sporumu yapıyorum , kendime bakıyorum , kendi paramı kendim çıkarıyorum ve tipiminde az çok gideri var. Bu mu rezillik? :))
Romantik olmayı beceremiyorum. Odun olmamla da yani kendimle adım gibi BARIŞ'ığım. :)
Dediğim gibi kendimle barışığım. :) Yeterli olmuştur sanırım. :)
Hemen geri vites :D :D
Yabancı hatunlar bu kadar ateşli ve şıkken Türk kızları neden bu soruyu sorabilecek kadar kezban
Iltifatin icin teşekkür ederim
Armi'nin Kız versiyonu
göbeğimle mutluyum
üzerime alınmıyorum
Gerek yok çünkü :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar