Hayatım boyunca belli bir grubum vardı arkadaş olarak. Şimdi yapayalnızım. Ben nerede hata yaptım?

Çocukluğumdan beri küçük bir kasabada olan yaşıtlarımla arkadaştım. Hep ya akraba ya da okuldan arkadaşlarımdılar. Liseye kadar kasabadan çıkmadım. İyi niyetli bir insandım ve her zaman alçak gönüllü. Bazı arkadaşlarım da benim gibiydi ta iş hayatına kadar. İş hayatına girmeden önce mezun olduğumuzda benim dört kişilik bir çocukluk grubum vardı. Onlarla takılıyordum eve döndükten sonra da. Ama sonra şunu fark ettim ki üniversitede onlar değişmiş ve biraz çirkefleşmişler. Gerçek yüzlerini görmek çok zaman aldı çünkü sık konuşmasak da birbirimize karşı fena değildik ta kiii herkes mezun olup ne kadar değiştiğini gösterene kadar. Bu insanlar da benim birlikte anaokuluna gittiğim, birlikte büyüdüğüm, düğünlere gittiğim, rakı içtiğim, ağladığım, sır tuttuğum insanlardı. Beş yıldır atlatamadım bu durumu. Ben ömür boyu birlikte dost kalırız sandım… kimseyi bu kadar dost bilmedim de en büyük hatam onlara çok güvenmemdi. Şimdi ben ne yapacağım? Dost kazanamıyorum asla bu yaştan sonra. 30 yaşına girdim. Hep tanıdık ya da yüzeysel arkadaşlarım kaldı. Ben derin bir insanım ve bir daha öyle bir grubum olur mu bilmiyorum…

Hayatım boyunca belli bir grubum vardı arkadaş olarak. Şimdi yapayalnızım. Ben nerede hata yaptım?