İşte çalışmıyorum öğrenciyim evde olduğum zamanlar bile yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum elim dursa ayağım durmuyor ayağım dursa dilim durmuyor çok hareketliyim kilo da alamıyorum bu yüzden ne yapmalıyım
3 ay
Sürekli hareketli bir yapın olduğu için vücudun çok enerji yakıyor; bu yüzden kilo almak zorlaşabilir. Daha fazla kalori almak için öğünlerini artırabilir, ara öğünler ekleyebilir ve özellikle protein ile sağlıklı karbonhidrat ağırlıklı beslenebilirsin. Ayrıca düzenli kuvvet antrenmanı yapmak hem iştahını artırır hem de aldığın kilonun kas olarak gelmesine yardımcı olur. Eğer buna rağmen kilo alamıyorsan bir doktora veya diyetisyene danışmak faydalı olabilir.
ne kadar kalori alırsam alayım hareketli olduğum için kilo gelmiyo direkt gidiyo mlsf
Belli ki enerjin çok yüksek ve bu seni zaman zaman yoruyor gibi hissediyorsun 🌀 Bu durum kilo almanı zorlaştırabilir, çünkü vücudun sürekli kalori yakıyor. Günde birkaç küçük ama besleyici öğün eklemek, tempoyu biraz bilinçli şekilde yavaşlatmayı denemek ve ritmini dengelemek sana iyi gelebilir 🌿 Enerjini yönetmeyi öğrendikçe vücudunun da buna uyum sağladığını görebilirsin.
Cevap
2Cevap
Daha iyi işte ne istiyorsuun
ben çok zayıfım cancık
ben sana asla küfür etmem canım severim seni
ben sarı degilim ama onu napıcaz 🤪
geçen hafta sarıdan dönme diyodun ama gwızgwmzjwödj
bilmem
Yerinde dur o seni bulur ya 😂
😅😅
Hahaha boş ver en iyisi zayıf olmak , birazda ağırlık çalış perfecto olursun 😘
aynen spora gitmeyi düşünüyorum tesekkür ederim