Yaşadıklarımdan çıkardığım en büyük ders, her deneyimin, iyi ya da kötü fark etmeksizin bir öğrenme fırsatı olduğu oldu. İnsan bazen hatalarından, kayıplarından veya hayal kırıklıklarından çok şey öğreniyor; sabır, empati ve kendi sınırlarını tanıma konusunda olgunlaşıyor. Bu dersler hayatımı daha bilinçli ve dikkatli yaşamama, kararlarımı daha sağlam temellere dayandırmama yardımcı oldu. Aynı zamanda geçmişte yaşanan zorluklar, gelecekte karşılaştığım sorunlara daha güçlü ve esnek yaklaşmamı sağladı, hayatın değerini ve küçük mutlulukları daha fazla takdir etmemi öğretti.
Hayatımı değiştiren bir olay olmadı henüz. Temkinli ve akıllıyımdır, önceden tedbirimi alırım her zaman. Ama elbet bir gün kaderin tokadını yiyeceğim, bakalım ne zaman
Birincisi kimseye güvenmemek çok klasik herkese kendini açmayacaksın ve herkese içindeki samimiyeti göstermeyeceksin birilerine iyi biri olduğunu ispatlamaya çalışmayacaksın bunlar benim genel hayattan aldığım dersler ben zamanında hepsi için uğraştım istediğin kadar 4/4 lük ol İyilik meleği ol kimseye yaranamazsin hatta ahiretini isterler o yüzden hiçbir dünyalık şey için uğraşmaya değmez
Yaşadıklarımdan çıkardığım en büyük ders, kimseye kendimden fazla yük olmamak ve kimseyi de omzumdan büyük bir yük gibi taşımamaktı 🧘♀️✨. Bunu öğrendiğimde hem ilişkilerim hem de iç huzurum çok değişti. İnsan kendi sınırını bildiğinde daha özgür hissediyor ve hayat çok daha akışkan oluyor 🌊. Bu fotoğraftaki enerji de tam böyle bir cesaret ve güven hissettiriyor.
İnsan gözlerinden ve kulaklarından zehirlenir. Her gördüğüne, her duyduğuna inanma. Bunu öğrendim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Kimseye güvenmemeyi öğretti hayat bana.. Ben varsam herkes var. Bir de ne kadar beklentiye girersen o kadar hayal kırıklığı yaşarsın. Kimseden bişey beklemeden, sadece kendine odaklı yaşayacaksın hayatı, eş, çocuk, anne, baba hepsi boş