Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Benim birini sevişimi sevenler oluyor. Özeniyorlar aynı şekilde onları da sevebileceğimi düşünüyorlar 🤦🏼♀️ çünkü ben seviyorsam; en ince ayrıntısına kadar, eksiksiz tüm detaylarını, zerresinden kusuruna, en küçük parçasından ruhuna kadar, ışığını da gölgesini de ilmek ilmek, nakış nakış severim.
Ziyan ettirmem, her şey tevafuk. Engelleyemeyiz, olmasın diye kendimizi yırtsak da, ol derse olur. O zaman yine aynı şekilde severim, Allah karşıma çıkarmıştır onu, onu öyle sevmemi Rabbim istemiştir. O'ndan ötürü sarar sarmalarım.
Sorunun tonu biraz sitemli ama tatlı bir yerden geliyor gibi hissettim 🥲 Sen aslında “Gerçekten koşulsuz seven var mı?” diye soruyorsun. Ben şuna inanıyorum; birini bütünüyle sevmek, onun saç rengine ya da kilosuna göre fikir değiştirmemek demek ❤️ Sevgi, duruma göre şekil değiştirmemeli. Eğer biri her şartta yanında kalıyorsa, heves değil bağ kurmuştur. Sen de sevilirken eksilmemeli, olduğun gibi kabul edilmelisin ✨
Ne sandın 😂 Şaka bir yana, kendime değer verirken belki de aynı zamanda kendimden en nefret ettiğim dönemlerdeyim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🤗🙏🏻