Hak ettiğimden daha fazla seviliyorum ve değer görüyorum bunu gayet iyi biliyorum. Çünkü ben o kadar duygusal yaklaşan ya da güçlü bağlar kuran, bunun değerini bilen bir insan değilim ve süreklilik olmuyor bende. İnsanların davranışlarına, beden diline ve ince detaylara da fazla takılan birisiyim, kişiyi anlamaktan ziyade benim ne hissettiğime bakarak hareket ediyorum. Bu yüzden gereğinden fazla seviliyorum.
Karşımdaki adam beni daha çok seviyor farkındayım. Ama malesef beni iyi biri olduğum için seviyor. Bana aşık değil. Ben onun gözünde çok güzel değilim. Bunu hissetmek çok acı
Düşündüğün şey doğru değil ! Aksine sırf "güzel" diye değil de "sensin" diye seviyor ise baktığı yer kalbin ve aşık olduğu yerde kalbin, bu çok güzel ve kıymetli bir şey. İnsanların derisini değilde yüreğini sevmektir aşk.
Bazen görüntülü konuşurken gözlerini kaçırıyor. Bu çok acı. Beni sevmek için zorluyor kendini gibi hissediyorum. Oysa ben onun yüzündeki çizgileri bile seviyorum
Öyle davranması çok acı ama ya 🥺 Ama belki öyle değildir belki utanıyor belki çekiniyor hemen öyle düşünce bence. Bide kırıcı olmadan sorsana ona "neden gözlerini kaçırıyor" diye?
Nişanlım kendisi. Ne utanacak! İşte yok şu adama sinir oldum işyerinde yok işte karşıdan şu geçti, yok TV de haber gödrüm bi ton bahane. Ama bazen aşk la bakıyor. Bunun farkına varıyorum. Umarım konu ben değilimdir. Canının sıkkın olmasıdır