Kendimi o kadar güzel bulmam ama sevgilim tam tersini soyluyor
bende onu her haliyle seviyorum
Bu böylemidir insan sevdigini her zaman kusursuz mu gorur ?
bende onu her haliyle seviyorum
Bu böylemidir insan sevdigini her zaman kusursuz mu gorur ?
diliyle kurbağa gibi sinek yakalayanlar tercihimdir. elinde tutmak için bin bir türlü yalan, dolan, dolap, kandırmaca işte. örümcek ağına düşmüş sinek gibi kapana kısılıyor gençlik. açıkçası ben sevgilimin; sapanla ayı avlayacak kadar cesur, sağanak yağmurda bisiklet turu yapacak kadar romantik, boş kaleye gol atamayacak kadar salak, sarı kartı varken hakemle tartışacak kadar gözü pek, elleri doluyken ayağıyla kapıyı açacak kadar hünerli olmasını severim...
sen leyla ile mecnunun hikayesini hiç dinlemedin mi mecnun leylasını bulur ve yanındakiler yıllardır aradığın güzel dediğin leyla bumuydu diye sorarlar mecnunun cevabı güzeldir siz birde onu benim gözümle görün gerçekten sen onun gözünde çok güzelsindir zaten senin güzelliğinlede alakalı değil boşuna dememiş veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa
Kusurları fizikselse fazla gözüme batmaz örneğin sevgilimin şu an diş telleri var gözüme batmıyor öylede seviyorum.Ama kendine bakmaz yağlı saçlar pis kokularla gezerse orda dur derim.
herşeyi ile kabul ederim ve severim hiç bişeyi sorun etmem
Cevap
52Cevap
valla sevdikten sonra yok oran şöyle buran böyle demezsin bile.benim sevdiğimin göbeği var ,çatlakları var,memeleri kocaman olmasına rağmen yinede seviyorum.hiçte sorun etmiyorum..ne yani yarın öbürgün yaşlandığın zaman herkesin bir tarafı sarkacak o zaman sevmeyecek mi?öylemi olacak.Seven kişi herşeyiyle kabul etmeli sevdiğini.
hikaye bunlar.kendimizi bile her halimizle sevmiyoruz.bi hafta banyo yapmasın
ekşi ekşi koksun bakalım hem de bu yaşam tarzı olmuş olsun bir öpücük ister mi canın acaba :d
romantik bir gecedir sarılıp uyuyosundur bir bakmışın horul görül zırıl zırıl ses,aşağıdan yukarıdan :d
tekmeleyip yataktan atarsın bea
ama güzel kandırmacalar olmazsa olmaz cinsinden
kusurlarını gördüğü anda zaten sevgi bitmiştir. seven kişi istesede kusur göremez en yakın arkadaşlarımız uyarır bizi uzak dur der duramayız bazen annemiz bile öyle der seviyoruz yapamayız her haliyle severiz
Bak şimdi bak. İlkokulda öğrendiğim dil anlatımımla sofistik bir şey çıkaracam
Bende bulunma halini severim. Yalın kendi halini severim.Bana yönelme halini severim.Kendini belirtmesi halini severim.Ama benden ayrılma halini sevmem :(((
benim içinde öyle oluyor. sevdiğim zaman bir kızı ondan başkasını gözüm görmez. dünyanın en guzel kızı oluyor benim için :)
Bence görmez en azından ben görmüyorum :) o yüzdendir ki dünyalar güzeli gibi sözlerle seslenirim kendisine :)
Kusursuz görmeye çalışır. Ayrılırken de o kusurları tek tek abarta abarta söylenir.
aynen öyledir insan sevince her kusursuz düzgün görür :D
evet gözler gözlere değdiğinde tüm yanlışlıklar gözlerden uzak olur..
Sevgiyi hakedeni bulursam severim sevdimde ama haketmiyor hıcbırı
Öyledir Aşık olursan özellikle kusuraları bile sana Çekici , tatlı , Sempatik , Dogal gelir
Doğru lakin insan nasıl bakarsa öyle görür güzel bakan güzel görür
hiç öyle kör kütük aşık olmadım. kusurlarını görürüm illaki ama bu sevgimin boyutunu değiştirmez
Karşısındakinin yüreğini görmeyi başardımı insan o parıltılardan başka bişey göremeyeceği için evet her haliyle sever
evet, sevdigim gözlerimde en güzel insan bu dünyada. ve bu gercekten öyle, ona söylemiyorum bile öyle oldugunu
ben başta tipe bak lan böyle kız mı olur dediğim kızlarla tanıştıktan sonra kişiliklerini sevdiğim her kızı sevdim. bu böyledir yani.
Leylaya sormuşlar ne buldun bu mecnunda leyla demişki ah birde benim gözümle bir görseniz.
seven insan o kişinin eksiklerini görmez,kusur bulmaz efenim
Böyle devam ederse evet,ama ilerde absürt bir şey yaparsa sevmeyebilirim.
sevdigini en kötu haliyle seveceksinki hayal kırıklıgına ugramayasın en kötusunu gör iyisi olursa mutlu olursun ... eme seviyosan her hali guzeldir
kimse kusursuz değildir :) onun yanında herşeyi yapabiliyorsanız bence sevmişinizdir. Örnek gaz çıkarmak gibi :D
Galiba oyle ama zaman geçtıkçe gorune bılır kusurlar :D Cicim aylarında bir şey gorulmuyor sanırm ınsan kor oluyor korr :D O yuzden gözlük tak
Çıkarken herşey iyi hoş güzelde ayrıldıktan aşk bittikten sonra şöyle bir bakınca çıktığım insandan ve sonrada kendimden tiksindim resmen
bence evet kusursuz görür benim ablam sevglm hakkında ters bişey diyecek oldgunda şakasına bile olsa kafasına bişey geçiresim geliyo insanın sevdgi kusursuzdur kendi gözünde...
Kusurlarını görürm elbet. Ama o kadar sevimli tatlı gelirki bidaha severimm *.*
Bende böyleyim kendimi beğenmem onun beğendiğini sanırdım öyle derdi ama en sonunda bütün gerçekleri söyledi güzelsen güzelsindir yani.
Gerçek derken güzel olmadığımı söyledi
Nasil ya begenmiyormuymus
Kusurlarımın farkındaymış
yaaani eh .her halide sevilmez şimdi düşünsene tuvalette zart zart atışlar yaptığını.emme saçı başı dağılır falan fıstık bunlar önemli değil
seni hoş ya da güzel bulmayan biriyle sevgili olur musun ? :)
geçen arkadaşlarım o kadife pantolon giymiş diye dalga geçtiler çocukla :D ama benim umurumda bile olmadı..sonuçta o kadife pantolonun içinde olan yine o <3 yani ben onu her haliyle severim :)
ondan utanmadan gizli yazmazdin
severrr her haline severim seven insan her halini severrrr
valla ben bir kusur bulursam söylerim :)hatta yarımcı da olurum düzeltmesinde
sevdiğinin kusrunu kusur olarak görmek kusursa ben kusurlumuyum kusursuzmuyum ...kusurluyum
aşk meşk zamanıdır sadece o,
aşk meşk bitince, herşey normale dönünce tüm kusurlar meydana çıkar,
sıkıyosa o zamanda konuşulmasın bişiler
"sevdiğim" diyorsam zaten o haliyle kabul etmişimdir :/
Genelde 1-2 halini severiz, diğer halleriyle uğraşmakta en büyük tutkumuz :)
kusurunuda severim benim için önemli değil seviyorsam eğer :))) kimse 4 4lük değil :)
Kargaya yavrusu Şahin görünürmüş. Gönül sevdiyse göz neylesin.
Öyledir genel olarak.
sevdigim yok şuan için olursada kalbini sevmiş olurum
Onu "o" olduğu için sevmişimdir zaten.
Belki de gerçekten her haliyle güzel bir insansın.
Evet.Gerçekten seviyorsan her haliyle seversin.
Ben daha goremedim dedigin gibi kimseyi
Oldu gelsin yüzüme osursun.
Sevmemek icin kusur ararim.
her zaman kusursuz görür.
Kusurlarini görür ve onlari da sever.
afedersinde sı*arken görsem tiksinmem :)
ilerde bökü yiyince anlarsın o halleri...
olması gerkende o zaten
evet seviyorsa kusurunu görmez
evet öyle olmasa sevgi olmaz ki
evet sevene herşey kusursuz ...
eğer aşıksam ne olursa olsun severim.
Kimse 4 4lük değildir. Severim
Olsaydı sevgilim severdim her haliyle
aşk adamın gözünü kör eder derler ya işte o o :)
olmasi gerekendir bence bu..
osuruğunu bile koklarım :D
sadsfdads
Tüm artılarım fena olsun :)))
saolasın fotonu tuttum şuursuz :D
seviyorsam aşık olmuşsan benim için kusursuzdur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar