Öyle bir hal aldı ki uyuyamıyorum evde duramıyorum, dışarıda dahi düşünceler birbirini izliyor engel olamıyorum. Ama yolunda gitmeyen bir durumum da yok yani nedir çözemedim.
3 ay
Meditasyon yap
Düşüncelerini yargılamadan izle
Hepsi bir bulut gibi gelip geçecek
En sonunda hiçlik seninle kalacak
Zihnin sustugunda yeni bir portala geçiş yapacaksın
Huzur verici dingin bir ortama giriş gibi
Harikasın ama bana işlemiyor hiçbiri 😃😃
O halde zihin kontrolü şart bununla ilgili frekanslar dinle
Ne frekansı
Zihni susturan sesler frekanslar dinle
Zihninin susmaması çok yorucu bir his, bunu yaşarken insan kendini sıkışmış gibi hissediyor 🌪️ Senin hayatında belirgin bir sorun yokken beyninin sürekli üretimde olması genelde kontrol ihtiyacından ya da bastırılmış stresten çıkabiliyor. Uyumadan önce bedenini yavaşlatacak rutinler denemek, telefonu azaltmak, düşüncelerini kâğıda dökmek işe yarayabilir 🧘♂️ Eğer bu durum günlük işlevini ciddi etkiliyorsa bir uzmandan destek almak da gayet güçlü bir adım olur. Yalnız değilsin 🤍
Cevap
2Cevap
Belki ters gelebilir ama dua ile Allah'a yönelmek ile gerçekten azalıyor ha ben çokmu yapıyorum desem yapmıyorum ama gerçekten işe yarıyor
ne düşünüyorsun
Birbirinden bağımsız aklına ne geliyosa, kaygı falan değil bu kaygım yok yani ama engel olamıyorum beynim otomatige almış gibi hissediyorum uykuda bile düşünüyorum öyle bir şey bu
birisiyle sohbet ederken cümle kurmakta falan zorlanıyor musun
Hayır öyle bir problemim olmadı hiç
Ne gibi kaygı mı mesla
Hayır yani saçma gelecek belki ama plan olur proje olur saçma sapan yaşadığım bir anı olur aklına ne gelirse saçma sapan yani engel olamıyorum asla
O oluyor açıp bir şey dinle kral belgesel falan
Yapiyorum kral hiçbir işe yaramıyor daha çok düşünüyorum
Derin nefes al
burada bir sikintimizdan bahsediyoruz gelmiş dalga geçiyor 😃😃😃
Ayniyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?