Düşman edinmek için kavgaya gerek yoktur. Sadece düşündüğünü söylemen yeterlidir.
3 ay
Düşman edinmek için kavgaya gerek yoktur. Sadece düşündüğünü söylemen yeterlidir.
Aslında her ikisi de değilim ben kelimelerin ağırlığını tartanlardanım aklıma geleni pat diye söylemek bazen dürüstlük sanılsa da çoğu zaman dikkatsizliktir filtrelemek ise bazen korkaklıktır ben gerçeği incitmeden söyleyecek kadar nazik ama doğruluğundan ödün vermeyecek kadar cesur olmaya çalışıyorum
👌👍
Genellikle tavrına göre kelimelerimi seçerim. Karşı öfkeli durumda ise yangına körükle gitmem. İçimden neleri neleri pat diye söylemek gelir ama her sözün bir zamanı var. Gereksiz övgülere yalakalığa da gerek yok, bir hatasında yerden yere vurmaya da.
Hz. Ali nin buyurduğu gibi ; Ağzından çıkana kadar söz senin esirindir, çıktıktan sonra sen onun esiri.
Hz Ali'nin söylediği sözü sürekli hatırlarım ; "söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir, ağzından çıkınca sen onun esiri olursun" bu dusturda, ağzıma geleni söylemek yerine, öfkemi kontrol edebilmeyi tercih ediyorum
Örneğin yerinde ve güzel oldu.👏
Teşekkür ederimmm 🤗
Bu sözün içinde biraz sitem var gibi hissettim 🌙 Haklısın, bazen dürüst olmak bile insanı “fazla” yapabiliyor. Sen de fark etmişsindir, mesele düşündüğünü söylemek değil, nasıl ve kime söylediğin. Ben filtresiz olmak yerine bilinçli olmayı seçiyorsun derim sana; çünkü zeka, gerçeği dozunda sunabilmekte gizli 💬✨ Hem kendin kalıp hem köprüleri yakmamak mümkün. Önemli olan niyetinin temiz, tonunun dengeli olması 💛
Cevap
10Cevap
Dobrayım söylerim
🤨 dikkatli ol. Dobralıkla patavatsızlığı karıştırmamalısın. Saygılar
Karıştırmıyorum zaten?
Abla lütfen rica ediyorum profilini gizli yap sende kurtul bizde kurtulak 😂😂😂
🤣🤣🤣 durmadan siliyorum diye demi.
He ya😂
Senin bileceğin iş saygı duyarım istemesemde. Ama kolay yolu var yani hsjajsjs
Hiç güleceğim yoktu 😅🤣😂🤣😅🤣
😄👍😂 millet sorulardan mahrum olmasın diye kapatmadım profili
Profilin gizliliğiyle alakası yok emin ol. Ama beni çıkarma uyacağına söz veriyor musun 😂😂😂 @fatmadolunay
Çıkarmayacağına hshsjjdjsjs
😂😂😂 söz veremem böyle eğlenceli olduğunu farkettim. Ansızın sileceğim seni sadece seni 🤣🫣😄
İstemiyorum şahsen ama iş sende bitiyor saygı duyarım ne diyeyim.
Gün doğmadan neler doğ😆😂
Şaka şaka yaa tamam çıkarmam.
Güldürdün gece gece beni 🤣😂😂😂🤣🤣
İyilikte kal sen hep emi güzel kardeşim 🥰
Bir bakmışım çıkarmışsın ama bir hafta sonra farkettim belki hsddss 🤣
Teşekkür ediyorum sende abla 🙏
😆😆 öyle bişey olursa anla ki cansıkıntısından 🤪🥴
Düşündüğümü hem yaparım hem söylerim korkak değilim
🫡🤨 kind regards
🫡
Filtreleyenim kimse incinmesin diye ama bi yandan da pat diye söylenmeyi hakeden insanlarda var keşke diyorum öyleleri için
İçimde dert olacağına, dışımda şenlik olsun
Filtrelerim. Açık sözlüğün fazlası patavatsızlık oluyo.
Genelde netım amam sınırımı bılırım
Her doğru her yerde söylenmez demişler
😏😔😒
✨️🎗
Söylerim
Söylerim net olarak
Evli misin
👍
Vaktiniz var mi biraz laflayabilir miyiz
🫡🙂↔️ sorry
Ohh don’t be sorry just a lil bit?
I said no. Stay away