Ben gittikce soguyorum artik. Hep kucumseniyormus gibi hissediyorum ve bir baski hissediyorum onlarla konusunca. Ailem boyle mesela. Hic anlasamiyorum her seye cok farkli bakiyoruz. Her gun bu konular ve her gun bir tartisma
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir şey düşünmüyorum yani saygı duyarım kendi kararları
gerçekten yaşadığındaki yuzundekı tebessüm cokguzel olucaktır. hep fresh hep temiz ve hep sakin bir hayat yaşıyorsun.
Anlamadim
Musluman, muhafazakar ve yobaz terimleri kesinlikle karistirilamaz. Ama baski yapmaları yanlış
O kişiler hristiyan olsa hoşunuza giderdi bence. İslamdan soğuma muslumanlar yuzunden
Surekli kiyafetine, inanma bicimine laf sokuyorsa hristiyanlar onlari da sevmezdim. Ben diyorum ki kimse kimseye karismasin ben senin basortune karismiyorum sen benim t shirtima karisma yooook ben onu olumsuz etkiliyormusum? Nerde ozgurluk?
Ozgurluk muslumanlarda degil islamda. Ben kimseye karışmıyorum ve seriatciyim
Nasil ayiracam muslumanla islami. Ciddi bir soru bu. Dine karsi bir soguma hissetmiyorum ama muslumanlarla hic anlasamiyorum.
Yaa yaaa onun için dünyadaki tüm müslüman ülkeler yasakların cehaletin zorbalığın geri kalmışlığın ve sefaletin yuvası.
Olabilir burada sorunu Allah'a bağlama
Zaten tanrıyla alakası yok ki islamın niye tanrıya bağlayalım muhammedin yazdıklarının suçunu
İsterseniz , hazır gizliye geçmemişsiniz sizi bi suç duyurusunda bulunayım? Sayın @eskıbirksliadam
İstediğini istediğin yere bulun. Burası Atatürk'ün kurduğu laik ve demokratik bir ülke. Gerçekleri söylemek suç değildir. Zaten ne zaman sizden çok daha bilgili ve gerçekleri ortaya koyan birisi olsa tipik bir müslüman gibi anca zorbalık tehdit ve zulüm. Tek bildiğiniz budur sizin
Ben öyle bir şey yapmadım genelleme yapmayın, Atatürk'ün kurduğu ülke ama Atatürk'ün ülkesinde hiçbir şekilde bunları yapamazsınız.
Atatürkçü olupta Atatürk'ün ülkesinin kanunlarını bilmemeniz acayip..
TCK 216 cezası ne kadar?
(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
TCK m.216 şu şekilde kaleme alınmıştır:
(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Umarım, bu yaşadığın ülkenin kanunlarına az çok uymayı öğrenirsiniz. Saygılar!
Ben kimseye bir şey söylemiyorum gerçekler bunlar belgeli ispatlı
Benimkide koskoca bir kanun, noldu u dönüşü mü yaptınız?
İslam dini zorlama bi din olmadığını bilmemelerinden kaynaklı her fatihayı bilen hocayım diye gezerse soğuman normal
Çoğu inanışına uygun yaşamaz ama hep eleştirir
Aynen
Geneli cahil kesim.
Susmaya calisiyorum fikir verme sus diyorum kendime ama cogu zaman beceremiyorum ya
Çok iyi anlıyorum seni. Onlar asla düzelmezler maalesef.
anlaşamam ama mecburi maruz kalıyoruz
Susmaya calisiyorum fikir verme sus diyorum kendime ama cogu zaman beceremiyorum ya
şu yaşımda yeni fark ettiğim bir hayat sırrı vereyim sana: her şey herkesle paylaşılmaz
Haklisin ama Bi kisa shirt aldim diye artik namaz kilmiyorum diye laf edildi ya paylasmasam bile gorduklerine laf atiyorlar
ya ayrılacaksın ya da takmamayı öğreneceksin başka yol yok
31 yq
Asindamisin
Degilim
Kaç
20 lerde
Okuyor musun
Evet
Okuyup çalışıp onlardan uzak ol o zaman sende
Uzaklasabildigim kadar uzak kalmaya calisiyorum. Her zaman olmuyor iste😕
Kaç sene kaldı okula
4