Yoksa günlük hayatta kendinizi kamufle eden tarafınız ağır mı basıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayİçim dışım bir diyebilirim ben öyle iki yüzlü yaşamayı beceren biri değilim ne hissediyorsam onu söylerim ne düşünüyorsam onu gösteririm insanların yanında başka arkasından başka konuşmak bana göre değil belki bazen bu yüzden yanlış anlaşılırım ama en azından kimseye karşı rol yapmam kendimi kamufle etmeye çalışan biri hiç olmadım çünkü insanın içinde ne varsa dışına da o taşar zaten benim için dürüstlük insanın karakteridir duruma göre değişmez o yüzden içim neyse dışım da o
Kısaca ben çift kişilik yaşayan biri değilim ya olduğum gibiyimdir ya da hiç yokumdur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. içim dışım genelde aynıdır, yani ne olduğumu gizleme gibi bir durumum yoktur. tabii ki bazı durumlarda daha reserved davranabilirim ama genel olarak içim ve dışım aynıdır.
11 Yorumla- 6 ay
Şeffaflık ayrı bir konu zaten. Dürüst olunur ama her doğru her yerde söylenmez elbette bu normal
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKimsenin içi de dışı da bir olmaz.. O insan olmaz bir kere.. Hayvan değiliz ki aklımıza geleni hemen uygulayalım..
Edeb var, hâyâ var, günah var, sevap var..
13 Yorumla- 6 ay
İçi dışı bir olmaktan kastım bu değil. Dürüst olmak yani. Rol yapmamak. Ne düşünüyorsan onu söylemek. Ahlaki değerlerin dışına çıkmak değil kastettiğim şey
- 6 ay
O hâlde yalana tenezzül etmeyen biri ne kadar içi dışı birse o kadarım..
- 6 ay
👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru biraz “kendimle ne kadar barışığım?” sorusu aslında 🌿 Sen de farkındasın ki herkesin sosyal bir filtresi var. İçinin tamamen dışa yansıması her ortamda mümkün değil. Ama önemli olan şu: Kamufle ettiğin taraf, özünü korumak için mi yoksa onay almak için mi? 🤍 Eğer sürekli rol yapıyormuş gibi hissediyorsan yorulursun. Dengede olduğunda hem gerçek kalır hem de sosyal zekânı kullanırsın ✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
6 ayİçimi herkese gösteremem ama samimiyimdir onda da doz kullanırım
10 YorumlaEvet İçim dışım birdir. Ama Beni ilgilendirmeyen konularla da ilgilenmem.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayÇoğunlukla öyledir niyetimi saklamam ama dışa yansıtmadığım tarafımda var şeffaflık yerine göre olmalı.
13 Yorumla- 6 ay
Dürüstlük herkese karşı olmalı ama şeffaflık herkese karşı olmaz zaten. O özel insanlara karşı olmalı
- 6 ay
Evet güzel ifade ettin
- 6 ay
Sağ ol
Değilmişim. Özü sözü bir olmak, nezaketi zerafetle taşımak doğruyu incelikle söylemekmiş. Bende bu eksik
16 Yorumla- 6 ay
Bence sen yapıyorsundur ya
- 6 ay
Özü sözü bir olmayan tezat bişey değil bence bu. Sadece daha çok düşünmeden hareket etmek gibi. Sonuçta yine düşünceni olduğu gibi söylüyorsun. Farklı biri gibi davranmıyorsun
- 6 ay
Hepimizin öyle. Asıl önemli olan da bu farkındalık ve çaba 🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayNeysem oyum bacım hatta babam bana yıllarca oğlum biraz politik ol derdi hiç bir zaman anlamadığım bir şey ne demekse politik ol
16 Yorumla- 6 ay
Yerine göre farklı davran demek istiyor yani
- 6 ay
Nabza göre şerbet ver diyor yani ki bence bu yanlış bişey
- 6 ay
Hmmm anladım ama hiç yapamıyorum işte
- 6 ay
Yani bence de kişilik karakter nerde o zaman
- 6 ay
Yani evet
- 6 ay
👍
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Genellikle göründüğüm gibiyim ama yüzde yüz şeffaf olacak değilim dışıma yansıtmadığım şeylerim var
19 Yorumla- 6 ay
Tabiki o herkes için öyle. Herkese karşı dürüst olunmalı ama herkese şeffaf olunmaz. Gerek de yok zaten
- 6 ay
Ama şeffaf olunması gereken insanlara da şeffaf olunmalı. O da ayrı konu
- 6 ay
Hayatında olan veya olacak özel insanlara karşı şeffaf olmak bence olması gerekendir
- 6 ay
İlişkide bir insan ne kadar şeffaf olursa hem kendini vicdanen daha rahat hisseder hem de hayatındaki insan seni daha iyi tanıdığını için bağınız daha sağlam olur diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem tabi
- 6 ay
Evet öyle
6 ayHayır bir değil
Bu tamamen karşındakinin yaklaşımı ve niyetine göre değişir
Herkese aynı olmam. Olmak zorunda da değilim112 Yorumla- 6 ay
Karşındakinin niyeti iyiyse rol yapmayı bırakacak mısın mesela
- 6 ay
Ben zaten hem pozitif iyi niyetliyim ama karşımdaki menfaatçi işe o zaman rol yaparım. Enayi olmayı bıraktım
- 6 ay
Karşındaki menfaatçiyse rol yapmak yerine ondan uzaklaşmak da bir tercihtir
- 6 ay
Yok işte onun niyetini bilip istediğini verecek gibi yapıp izlemek çok zevkli 🤣🤣 o kaçsın istediğini alamadığı için,
- 6 ay
Değişik bir ruh hastasıyim🤣🤣
- 6 ay
Fark ettim
- 6 ay
🤣🤣 İnan çok zevkli tavsiye ederim
- 6 ay
Ben de sana bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. Rahatlarsın
- 6 ay
Daha faydalı işlerle meşgul olmalısın bence.
- 6 ay
🤣🤣🤣 Yok hiç işim olmaz. Çünkü ben kimseye menfaat için yaklaşmadim. Bunları çok iyi anlıyorum. Onların bu çıkar yaklaşımında istedigini alamayınca girdiği kısiligi got etmek harika bisey. Onlar bundan anlıyor
Size yanlış geliyorsa o da sizin tercihiniz 🤣 - 6 ay
Ben bunlari işim olarak görmüyorum hayatıma bakıyorum sadece denk geldiği anda onlara böyle yaklaşmak onların egosunu kıçına sokmayı seviyorum 🤣🤣
- 6 ay
Peki siz bilirsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 16,6b cevap paylaştı. Kimseden saklayacak bir şeyim yok ama her şeyi herkese söyleme zorunluluğum da yok
11 Yorumla- 6 ay
Tabiki
İçim, dışım birdir ama ne kadar birdir? İşte orası biraz değişik.
11 Yorumla- 6 ay
O nasıl değişik oluyor
6 ayHerkesin herkesten sakladığı bişeyler vardır olmalıdır da
13 Yorumla- 6 ay
Ben herkes herkese her şeyini döksün demiyorum ama kendini gizleyip olmadığı biri gibi görünmek yanlış. Bundan bahsediyorum
- 6 ay
Ya şöyle art niyetli yapılması kötü tabiki ama bi özeli vardır herkesin anlamında söyledim
- 6 ay
Anladım
6 ayİçim dışım bir ama herkese değil bu özelliğim hak eden olursa ona olur 🤝
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
6 ayKonusunca dürüstüm ama cok ketumum kolayca konusmam gercek hayatta
10 Yorumla
6 ayHayır değilim. Politik olmayı, yerine göre davranmayı öğreniyorsun. Diğer türlü pişmanlık artıyor.
17 Yorumla- 6 ay
Bu şekilde kimse seni yeterince iyi tanıyamaz ve içsel olarak da hep yalnızlık hissi çekersin bence
- 6 ay
Temiz insanlar olduğu zaman, yeterince kendim oluyorum bu benim için yeterli. İnsan kendini sakınmak zorunda kalıyor özünü korumak için.
- 6 ay
👍🏻
- 6 ay
Siz herkese karşı aynı mısınız?
- 6 ay
Ben adamına göre muamele ederim ama bunu yaparken rol yapmam ya da kendi kişiliğimden ödün vermem. Yine neysem oyum
- 6 ay
Anladım. Biraz benzer bir anlayışa sahibiz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
- 6 ay
Olabilir. Amin teşekkürler sizin de
6 ayÖyle olmaya çalışıyorum. Başarılı olduğum ve olmadığım zamanlar oluyor
10 YorumlaÇok şükür çok kez tuhaf olaylar yaşadım içim dışım birmiş gördüm ☺️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır desem yanlış olur , evet desem yanlış olur %60,70 diyeyim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
6 ayDürüst olayım içimde dışımda bir neysem oyum
10 Yorumla Evet bu yüzden kaybediyoruz zaten
19 Yorumla- 6 ay
Bunun kaybetmek olduğunu düşünmüyorum. Aksine diğer türlüsü kaybettirir insana
- 6 ay
Ha önceki devirler hep mükemmeldi, bi tek şimdiki devir bozuk :) öyle mi zannediyorsun gerçekten? İlk katliamı yapan bile Hz. Ademin oğludur. Hangi devir duzgundu ki şimdikini ayrı tutuyorsun? İnsanlık var olduğundan beri olan şeyler aynı. Değişen pek bişey yok
- 6 ay
Görmezden gelmiyorum. Aksine tek taraflı bakmıyorum. Herkesin ağzında bi devir kötü lafı var. Neymiş bu devir ya? İnsanlığın olduğu her dönemin iyisi de oluyor kötüsü de. Genellemeler yapmak mantıklı gelmiyor bana o yüzden
- 6 ay
Görüşümü söylemek ne zamandan beri gerginlik oluyor?
- 6 ay
Size de
6 ayKarşımdaki insana göre şekil değiştiriyorum yalan yok günümüz bunu gerektiriyor.. insanlar eskisi gibi değiller çoğu iki yüzlü.
15 Yorumla- 6 ay
İyi de senin bu dediğin de ikiyüzlülük. Başkaları ikiyüzlü diye sen de öyle olmak zorunda mısın? Bunun bir gereklilik olduğuna inanmıyorum ben
- 6 ay
Haklı olabilirsin; kimse ikiyüzlü olmak zorunda değil. Ama benim anlatmak istediğim şey sahte olmak değil, insanları tanıdıkça onlara karşı mesafeni ve tavrını ayarlamak. Herkese aynı samimiyeti göstermek bazen insanı yıpratabiliyor. Bu yüzden şekil değiştirmek değil; aslında kendini korumayı öğrenmek diyelim... bu bir kusur değil; sadece kırılmamak için takılan bir zırh…
- 6 ay
Kişiye göre mesafeyi ayarlamak tabiki normal. Benim ikiyüzlülükten kastım olmadığı biri gibi davranarak rol kesmek. Bunu çok yanlış buluyorum
- 6 ay
Aslında söylediğin şeye ben de katılıyorum. Kişiye göre mesafeyi ayarlamak başka, olmadığı biri gibi davranmak başka bir şey. Benim anlatmak istediğim rol yapmak değil; sadece herkese aynı kapıyı açmamak. Çünkü bazı insanlar samimiyeti hak eder, bazıları ise sadece mesafeyi. İnsan bazen değişmiyor, sadece kime ne kadar kendini göstereceğini öğreniyor.
- 6 ay
Haklisin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayDeğildir dışarıdan daha soğuk biriyim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elbette. Kamufle edecek bir şey yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
6 ayBirdir fakat içime attğım herşeyi dışıma yansıtmam
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 747 cevap paylaştı. Dürüst oluyorum %90 evet
10 Yorumla
6 ayEbet içim dısım birdir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir tabiki ama hayat yordu
10 YorumlaBirdir neysem o
10 YorumlaOlması gerektiği kadar fazlasına gerek yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öyle olsun diye elimden geleni yapıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,2b cevap paylaştı.
6 ayEvet bir tutku yönüm hariç dışarıya pek yansıtmam
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayEvetttt
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBir evet 🙂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet. Öyleyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet bir
10 YorumlaBir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçim dışım birdir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet birdir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayValla bir
10 Yorumla Hayırrr
00 YorumlaHe valla neyse odur
10 YorumlaEe yani
10 Yorumla
6 ayEvet
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayKime yararı var ki
010 Yorumla- 6 ay
Olmaz olur mu? İkiyüzlü biri olmanın ne yararı var
- 6 ay
Etrafına baksana sence ne yararı var
- 6 ay
Ben hiçbir yararını göremiyorum. Çıkarcı insanların etrafında olup çıkarcı birine dönüşmenin hiçbir faydası yok. Ama kendin olursan karşına kendi gibi olan insanlar çıkacaktır. Bir de öyle düşün
- 6 ay
Tamam öyle oluyorum ama hep dışlanmış hissediyorum
- 6 ay
Dışlanmamak için olduğundan farklı biri gibi davranınca rahat mısın sanki? Hayır. Bunu ikimiz de biliyoruz bence
- 6 ay
Olduğumdan farklı görünmüyom ama bir yararı olmuyo sanırım sende aynısın
- 6 ay
Hayır ben olduğum gibiyim. İsteyen beğenir istemeyene kapı orada. Yalnız kalmamak için olmadığım biri gibi davranarak kendime yabancılaşamam. Bu şahsıma haksızlık olur. Değerli bir insanım ve bunun farkındayım
- 6 ay
Ben de öyleyim ama bir yere kadar
- 6 ay
👍🏻
- 6 ay
Sana da parmak
6 ayDeğil vallahi
011 Yorumla- 6 ay
Neden değil
- 6 ay
E aykırı her şey
- 6 ay
Aykırı olan ne
- 6 ay
Biraz çılgın ve heyecan seviyorum ama bunu yansıtamıyorun ama toplumdan ama kendi sorunlarımdaj
- 6 ay
Yansıtamama nedenin çekingenlikten olabilir mi
- 6 ay
Toplum kuralları bakış açıları ve tabular
- 6 ay
Bunlara takılı kalmak ve gereğinden fazla önemsemek seninle ilgili bir durum ama
- 6 ay
Senin yokmu yapmak istediğin ama kurallardan vs dolayı yapamadığın şeyler
- 6 ay
Hayır. Yapmak istediğim şeyleri yapıyorum zaten. Ahlak çizgim var. Kendi sınırımı kendim koyuyorum
- 6 ay
Seninki korumak değil, içine bastırmak bence
- 6 ay
Aksine. Yapmayı isteyip de yapmadigim bişey yok. Bir şeyi yapmıyorsam yapmak istemediğim içindir.
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler