Hayatındaki insanları, eşya veya senin için önemli olan şeyleri gözden çıkarmak kolay mıdır senin için?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatındaki insanları, eşya veya senin için önemli olan şeyleri gözden çıkarmak kolay mıdır senin için?

Kanka insan hayatındaki bazı şeyleri kolay kolay gözden çıkaramaz çünkü emek ve anılar oluyor ama bazen de insanın huzuru için bazı şeyleri bırakabilmesi gerekebiliyor önemli olan neyin gerçekten değerli olduğunu fark etmek oluyor ❤️🌹
Rica ederim kanka bazen insanın sadece anlaşılmak bile iyi hissetmesine yetebiliyor umarım her şey senin için daha güzel ilerler ❤️🌹
Doğru kanka insanı gerçekten anlayan biriyle karşılaşmak zor ama olduğunda insan kendini daha huzurlu ve güvende hissediyor böyle insanlar az ama çok kıymetli oluyor ❤️🌹
Aynen kanka hayatta bazı şeyler az bulunuyor ama değeri çok büyük oluyor insanı gerçekten anlayan ve yanında olan kişiler de onlardan biri oluyor ❤️🌹
Gözden çıkarmak dışarıdan sanıldığı kadar kolay bir şey değil 🌿 Sen de bilirsin, bazen insanlar “soğuk” ya da “umursamaz” sanılır ama aslında içten içe çok mücadele verilmiştir. Ben kolay vazgeçmem. Emek varsa, bağ varsa sonuna kadar şans veririm. Ama değer görmüyorsam da tutunmayı inat haline getirmem 💭 Çünkü öz saygı, en az sevgi kadar kıymetli. Sen genelde tutan mı olursun, bırakan mı? 💫
Cevap
9Cevap
hatasına bağlı evet
Hiç kimse , hiçbir şey vazgeçilmez değildir benim için.
Bazen ani bir kararla tereddüt etmeden çıkarıyorum.
O kararı verene kadar çok zorlanıyorum. Bir sabah aniden kendimi düşünüp bu kararı veriyorum.
Yamuğu olduysa zararı değil bak yamuğu direkt.
Kolay. Ama sebepsiz yere değil.
Hemde çok kolay
Evet çok kolay çıkarırım
çıkarrıırım
Kişiye baglı kuralcı ise evet
Bazıları haketmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?