Cook yakin arkadasimdi hicbir zaman oyle seyler beslemem arkadasim o benim diyodum zamanla degistim ve besledim. Nasil olur biz yakin arkadasiz olmaz dedi. Devam etsin arkadasligimiz dese de simdi bittik ve onu o kadar cok ozluyorumki kaybolan yakin arkadasligimiza mi yoksa ileriki hayatimda hep yanimda olamayacagina mi uzuleyim ne yapiyor ne ediyor su anda yazamiyorum bile.. Bosa mi uzuyorum kendimi. degmez mi. Ya da yazsam mi aramizi bi sekilde duzeltmek icin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayattaki en acımasız duygu çaresizliktir 2 kez kaybetmek en iyi arkadaşını kaybetmek ve sevdiğin kişi
Hem de nasil bi caresizlik. Ne bi adim ileri ne de bi adim geri gidebiliyorum kaldim oyle tek basima
Zamana bırak adlı saçma cümleyi söylemekten başka çarem yok be arkadaşım Allah yardımcın olsun
Allah razi olsun
Aga be, ama yani bir anda nasıl bıraktığına bağlı neler dedi sana giderken, nasıl bir tavırla dedi bunları yazarsan daha çok yardımcı olabilirim, ama unutma zamanla bi bok değişmiyor
Acildim , biz yakin arkadasiz sana oyle bakmamistim ki nasil olur ki vs muhabbeti yapti. senide asla kaybedemem kaybetmek istemiyorum arkadasiligimiza devam edelim ama hani nasil da olacak muhabbeti yapti. Bir hafta sonra yazdim normal konustuk sanki hic bisey olmamis gibi konustu iki tarafta 3-4 gun boyunca. Sonra bi konusmayi keseyim bakayim o yazacak mi dedim ve yazmadi kaldik oyle.
Ama hep sen yazacaksın değil ya güzel kardeşim, biraz iyi yapmışsın bekle yazmazsa sen de sktr et diyeceğim başka ne diyecem, ama yazarsa yaparsın bir şeyler
Pek olmuyor iste atamiyorum bi kenara. Onun huyunu, suyunu, kisiligini, karakterini herseyi evlilik hayatim icin cok uyan birisiydi. Ailesi bile benimsemisti guvenmisti kiza benimle denemesini soylemislerdi. Ki aileside iliskilerine pek izin vermiyomus. Uzulmeyipte ne yapayim
Dediğimi yapmaya çalış eğer yazarsa seviyordur hala ama yazmadıysa sktr et biliyorum söylemesi basit sadece, ama başka ne yapabilirsin ki sanki, eğer özlerse yazar, beklemekten başka bir şey gözükmüyor
Birisini araya sokup zorla guzellik yapmaya gerek var mi, yoksa sevginden gercektende vazgecmek mi gerekir
Hiçbiri ikisini de yapma, mesaj yazma biliyorum ki özlersin tabi ama sen yeterince adım atmışsın onda ki gurur da sendeki ne ondaki kalp de sendeki ne? Alttan ala ala nereye kadar? Seviyorsa illla bir gün yazar o zaman da ne soğuk ol ne de yakın
Ozlemek ki ne ozlemek anlatamam.. su anda bunlari yazarken bile gozlerim doldu.. cok haklisin aslinda dediklerinde ama olmuyoda vazgecemiyorumda aci cekip cekip duruyorum cunku biyerden hep hatirasida cikiyor arabada evde gittigim yerlerde.. asiri yakindik yani goren ya da cevremizdekiler sevgili gibisiniz derlerdi hep
Biliyorum ben de yaşadım bunları zor biraz sen benim dediğimi yap yine söylediklerimi hatırla, kafanı dağıtacak şeyler yap, biraz azalır belki
Peki tamamdir destegin ve cevaplar icin tesekkurler , deneyecegim
İnşallah işe yarar kardeşim anlatamadıkların varsa yaz hesaba cevaplarım ben de yaşadım böyle olayları
İnsallah. Anlatamadigim elbet var. Biraz daha zaman gecsin 2-3 gun kadar daha kendime gelemezsem biraz daha yazar anlatirim tabi dinlemek istersen dusunmen bile yeterli 🙏🏻
Dinlerim kardeşim her zaman
Üzücü.