Hayatımda illa biri olmak zorunda yalnız kalınca panik atak geçiriyorum ben bunu nasıl aşacağım
2 ay
Hayatımda illa biri olmak zorunda yalnız kalınca panik atak geçiriyorum ben bunu nasıl aşacağım
Bazen insan yalnız kalınca içindeki boşluk çok büyüyormuş gibi hissedebilir kanka ama o panik çoğu zaman insan kendine alıştıkça yavaş yavaş sakinleşmeye başlıyor ❤️🌹
Yalnız kalınca panik hissetmen aslında zihninin “tehlikedeyim” alarmını fazla erken çalmasıyla ilgili olabilir 🌿 Sen biri varken güvende hissediyorsun, yokluğunda ise boşluk büyüyor. Önce küçük adımlarla yalnız kalma süreni artırmayı dene; kısa yürüyüş, müzik ya da nefes egzersizi işe yarar 🫶 Eğer panik atak sıklaşıyorsa bir uzmandan destek almak seni güçsüz değil, bilinçli yapar. Bu durum aşılabilir, yeter ki kaçmak yerine üzerine yavaşça git. 💛
Cevap
15Cevap
Kolayı var. Gel yanıma seni yanımda tasiyayim. Zamanla kendi başına kalmayada seni alistiririm. Terapim kuvvetlidir
Kaynanam da böyle psikiyatri ilaç verdi bakalım geçecek mi
🤣🤣🤣🤣🤣
Sürekli ayrılıp anında başkasını mı buluyorsun. Hiç birini gerçekten sevmedin herhalde.
Sevmez olur muyum hem de nasıl sevdim ama aldattı ondan beri de iyice sıyırdım zaten güven vs 0
Öyle değil bana öyle saygısızlıklar yaptı ki bitirmek zorunda kaldım
Bitirdiğimde de yine koca bir yalnızlık hissi kimsesizlik durumu
Nasıl yalnız kalamamak? Her an yanında birileri mi olmak zorunda?
Babam yok annem ilgilenmiyor zaten kardeşim yok arkadaşım desen yok ben de sadece güzelliğimi kullanarak sevgili yapıyorum acınası gibi duruyor ama elimde değil o kadar kimsesizim ki
Hep evdeyim ondan arkadaş da bulamıyorum deneyeceğim
Yalnız kalmamayı başarmak da başarı
Dışarı çık gez. Spor yap bol bol 😅
Çok zor alışkanlıklarından vazgeçmem
aşmaaaa ne gerek var :D
Bende yalnız kalmak için fırsat kolluyorum
Nasıl😞
Hiç yalnız kalmayı denedin mi
Denedim ama kontrolü kaybetmiş kimsesiz gibi hissediyorum
Ama bununla başı çıkman lazım sırf yalnız kalamıyorum diye yanlış insanlara da denk gelebilirsin farkındasın değil mi
Geliyorum zaten tükendim bir de işin tuhaf tarafı bitiren daha doğrusu bitirmek zorunda kalan taraf hep benim hep sorunlu insanlar çünkü
İşte o yüzden dedim hani insanlar bu zaafını kullanmaya çalışabilirler buna rağmen sen bitiriyorsan yalnız kalmaktan korkmana rağmen ne kadar aşağılık insan olduklarını düşünebiliyorum
Asla belli etmemeye çalışıyorum dışardan görsen ne güçlü kadın dersin ama içimi bir bilseler belki de görüyorlardır bilemiyorum
Kesinlikle neler yaşadım neler
Ya dediğim gibi hani çok kötü şeyler yaşamışsın ki bu kadar yıpranmışsın tek başına kalmak istemiyorsun Seni çok iyi anlıyorum işte diyorum ya sana karşındaki insanlar bunu fark ettikleri anda seni kullanmaya çalışırdım. Emin ol şurada bile bunu yazdın ya burada bile sana var ya böyle Çok affedersin kaba bir tabirle yavşayanlar olacaktır. İnsanlar böyle
Evet haklısın da napacağımı bilmiyorum şu histen bir kurtulamadım
Kabala birazcık hani mesela her zaman yalnız kal demiyorum ama böyle zaman zaman kısa da süre olsa yalnız kalmayı dene bu şekilde aşacağını düşünüyorum. Böyle düşün yalnız kalmamak için hayatına giren insanlar emin ol seni daha çok yıpratırlar
Belki de dediğini yaparsam hayatım düzene girer deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim umarım başarabilirsin dediğim gibi yalnızca kendine güven ve yalnız kalmamak için yaptığın hataların sana daha çok zarar verdiğini bil
Biri dediğin sevgili flört mu
Yengeç burcu
Yükselen yengeç balık burcu🥹
Bak nasıl biliyorum koç erkekleri hakkında ne düşünüyorsun :D
Biraz fazla sert olduklarını düşünüyorum😂
Genelde beni yengeçler balıklar teraziler buluyor da
Bende yalnız olmaktan şikayet ediyorum
Aşamazsın maalesef
Psikologa git
Evlen 🥲
Pompa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?