Arkadaşlar bende yalnız kalma korkusu var sevgilimle ayrıldık
İlla biri olması lazım konusucak bana ilgi gösterecek ama ilgiden de sıkılıyorum kafayı yedim iyice ne yapmam gerek?
Ve sevgilim varken başka erkeklerle görüşüyordum neden böyle yapıyorum onu seviyorum
Ben beni aldattığını düşündüğüm için görüştüm başkalarıyla.
Pişman değilim şimdide çok saçma ufak sebebten dolayı ayrıldık engelledik birbirimizi
İlla biri olması lazım konusucak bana ilgi gösterecek ama ilgiden de sıkılıyorum kafayı yedim iyice ne yapmam gerek?
Ve sevgilim varken başka erkeklerle görüşüyordum neden böyle yapıyorum onu seviyorum
Ben beni aldattığını düşündüğüm için görüştüm başkalarıyla.
Pişman değilim şimdide çok saçma ufak sebebten dolayı ayrıldık engelledik birbirimizi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
konuşabiliriz istersen yazabilirsin yalnız kalmaktan korkun varsa canın sıkılmışsa ve derdin var dinlerim konuşuruz
Yalnız olmaktan ve kalmaktan niye korkuyorsun ki ailen var
Her insanın farkli dürtüleri olur. seni aldatmaya iten sebep eski sevgilinin aldattığına olan şüphe değil.
Yine sevglin olsa yine aynı şeyleri yapma ihtimalin çok yüksek.
Bı ihtimal seninle çok ilgilenecek. istigin hayatı yaşatacak. gezme tozma çiçek ilgi vs.
Çok çok ilgiyle ihitycain var
Umarım böyle biri karşına çıkar
Sanırım daha düşüncelerin tam olgun değildir ne yapmak istediğini bilmiyor Bu sebeple bir sürü şey yapıyorsun en iyisi Biraz zaman tanı kendine
Konuşmak ister misin bende yalnızım canım sıkılıyor
Güçsüz bir kadınsın o yüzden ilgi deliliği de var
Güçsüzlük değil ki çok yazan var ama kimseyi istemiyorm aynı zamanda ilgi de istiyorum değişik
Seni tanımak isterim😁
Bul birini konuş
Yok ya
Senin yalniz kalman lazim