Ramazan'da bir sabırsızlık yüklenmiyor değil ama normalde…

Ramazan'da bir sabırsızlık yüklenmiyor değil ama normalde…
Zaten gergin biriydim; Ramazan geldi, iyice gergin oldum. En ufak şeyde herkese böyle tepki veriyorum
Abi Gök Tanrı ya mı inanıyon?
Ramazanda ben de genellikle sabırlı olabiliyorum. Açlık bazen insanın sabrını zorlayabilir ama ben her zaman kontrolümü korumaya çalışıyorum. Sabırsız olsaydım neler yapardım neler… Her an küçük şeylere kızabilir, işlerin yolunda gitmemesi karşısında daha çabuk sinirlenebilirdim. Neyse ki sabırlı olabildiğim için hem ruhen hem de bedenen huzurlu kalabiliyorum ve orucun manevi anlamını daha iyi yaşayabiliyorum. Özellikle iki yüzlü ve yalancılara karşı sabırlıyım.
Açlık, susuzluk çok çekmiyorum. O yüzden sabırsızlık da olmuyor ama geçen sene sahura kalmadığım günlerden birinde ezana yakın susuzluktan Yılmaz Vural'a dönmüştüm 😂😂
https://www.youtube.com/embed/zA1HxqAg1HUTeşekkür ederim :D
Oruç tutarken sabır ve anlayış da sınanıyor ve birçok kişi bunda sınıfta kalıyor.
Geçen biri izin almadan sıranın önüne geçip "ben oruçluyum" dedi, karşı çıkanlara da bağırıp hakaret etti. Bir de oruç tutmayıp normal hayatına devam edenleri (yiyip içenleri) kınayanlar var ki böyle bir şeye hakları yok. Önce orucun manasının öğretilmesi gerek cahil insanlara.
❤️❤️
Cevap
17Cevap
Yok sabırlıyımdır açlık sinir yapmıyor bende
Normalde oruç tutmasak ve gün boyu aç kalsak bu kadar sabırsız olmayız sanırım istesek de vakti gelene kadar beklememizin baskısı bizi sabırsızlaştırıyor 😄
Hiçbir şey yemeden 2 gün bile oruç tutabilirim ama susuzluk biraz etkiliyor
Ezandan 5 10 dk sonra açıyorum orucumu. Sabırlı oluyorum.
Oruç tutmak konumunaki kanunları doğru bir şekilde bilirsen zorluklar ortadan kalkar
Sabırlı olabiliyorum bunda sıkıntı yok da birazcık enerji problemi oluyor
sabırlı olurum zaten genel olarak açlık zorlamaz beni
Açlık sabırsızlık yok ama sinir yapıyo susuzluk…
Hiç sabırlı değilim hiççç
Gayet sabırlıyım. Ve bu irade kontrolüne bayılıyorum.
Başarmışlık hissi veriyor. Arkası da huzur.
Gayet sabırlıyım ☺
https://voca.ro/1apIC9UzIFwk
Bu ppdeki fotoyu çekerken ne düşündüğünü merak ediyorum
Açlıkla beraber sabır da geliyor.
Sabırlıyım açlık bende sinir yapmıyor
Sabırsız bir asabiyim ben..
Zorluyor 😅
Uyuyorum genelde
Ramazanda sabırlı olunur
Ben aynıyım
Ben her zaman sabırlı biriyim, ramazana özel değil
Her zaman sabırlıyım 😂