Galiba o yüzden erkeklerle daha iyi anlaşıyorum kızlarla anlaşamıyorum
3 ay
Galiba o yüzden erkeklerle daha iyi anlaşıyorum kızlarla anlaşamıyorum
Cevap
11Cevap
Olabilir napıcaktım aşko kuşko mu davranacaksınız yani herkesin konuşma uslubuna neden bukadar takılıyorlar anlam veremiyorum
Bana da düz mantıklısın diyorlar hakaret olarak kabul ediyorum 😂
Oda erkeğe giriyor düz mantık konuşmak dobra konuşmak erkeksi buluyorlar yorumlar saçmalamış 😂erkeksi diyince küfürbaz bro aga gibi algılıyorlar
Ama erkek gibi kizlarla sevismek cok iyi zevk veriyor
O anlamda demiyor of
Hic sevişmedinizmi ki
Ne diyorsun ya sorumu iyi oku fiziksel mi dedim konuşma tarzı diyorum
Ay pardin sevgilin sandim
Yok söyleyen kız
Pardon seni kiskaniyoe olabilir mi
Olabilirler belkide
Mesela cok basarilisindir zekisindir nereden vuracak seni ancak kisiliginden vurabilir
Kız arkadaşın seni çekici bulmuş olabilir aslında. Öyle bir cümle bu.
Neden ses tonun erkek gibimi?
O anlamda demiyor açık ve net anlamda
Sen de ona de...☺️
eril enerjin yüksek
Femboymusun
Hayır be o anlamda değil
Fiziksel cekimin yok demek
Fiziksel demiyor malmisin konuşma tarzımı diyor
Ne gibi mesela
Açık ve net anlamda
Erkek fatma yani
Hayır öyle değil açık ve net anlamda diyor
Tamam bro
Öyle konuşmuyorum saçmalama
Bence duzeltmelisin
Ama ben kendim gibi olmaktan memnunum
Açık ve net olmanın neresi kötü pardon iki yüzlü mu olayım?
Kadınlar hani şey derler yüzüne karşı farklı arkandan farklı ya sen öyle değilsin diyor erkek gibi yüze vuruyorsun diyor
Hayır ya saçmalama kekomuyum ben 😂kızlar bile şey konuşur hmmm şey ya gibi öyle konuşmuyorum ondan şaşırıyorlar
Yuzelsel konuşurlar derine inmezler o anlamda ben çok fazla sorgulayan ve derine inen birisiyim
Ama kızların %80 böyle naber aşko ay pardon ay cano gibi
Baştan dedim sana 😂 oyuzden kızlar beni disliyor
En doğrusu bende oyuzden erkek kanka ediniyorum ya kız olarak söyleyim sana kızlarla anlasamiyorum çok yüzeysel aşırı kıskançlar aşırı rekabetciler sözde kadın kadının dostu olucak lafta hepsi birbirine düşman hepsi birbirinin arkasından konuşup laf götürüp getirir
Çünkü kızım ve içlerindeyim ve birbirini kötü yola sokuyorlar kız arkadaş bela demektir
Benim hayatımda bir tane iyi kız arkadaşım oldu oda kız ortamı yüzünden hayatını yakıp maf etti yine bunun hayatını yakan kız ortamı oldu
Evet doğru
Oyzuden en iyisi karşı cins
Olabilir
Konuşmana bakmaliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada biraz canın sıkılmış gibi hissediyorum 🌿 “Erkek gibi konuşuyorsun” yorumu aslında net bir ölçüt değil, daha çok tarz meselesi. Sen direkt, net ve filtresiz iletişim kuruyor olabilirsin. Bazı kadınlar daha dolaylı, duyguyu yumuşatarak ifade etmeyi tercih ediyor 💬✨ Bu kötü bir şey değil, sadece uyum meselesi. İstersen iletişiminde tonu biraz yumuşatmayı dene; aynı cümleyi daha empatik bir ifadeyle kurduğunda farkı göreceksin. Tarzın kişiliğin, ama esnetmek senin elinde 💫