Kızlarla konuşurken rahat olamıyorum. Kızlar - Erkekler bi fikir verin be :S Ne benim sorunum?

Arkadaşlar erkeklerle çok rahat muhabbet kurabiliyorum..Tanımadığım birisi bile olsa gayet muhabbet ediyorum felan çok rahatım yani..Kızlarla konuşurken o kadar rahat olamıyorum..Yanlarında çok kasıntı oluyorum..Mesela face'den okey felan oynarken tanımadığım kızlar oluyor ark.larımın ark'ı ama gayet güzel muhabbet ediyorum yüz yüze gelsem 2 çift laf yapamam..

Hani şükürler olsun tipim yerinde ve gayet güler yüzlü sempatiğim..Hani korkucak bişiyim de yok ama dediğim gibi kızla karşı karşıya iken çok kasıntı oluyorum..

Geçen gün sınıfta toplandık tabu v.s oynuyoruz entrasan 8 kız tek erkek benim hani tabu oynarken komik olaylar cereyan ediyor patlatıyorum direk espiriyi millet gülmekten kopuyor ben gülemiyorum (Espriyi yapan ben gülen onlar :D ) erkek erkeğe takılsak 10dk gülerim en az..Bu benim kızlarla olan diyaloglarımı da etkiliyor..Napacam bilemiyorum..

2 Senedir aynı sınıfta olduğumuz kızlarla bile hani çok rahat bir şekilde muhabbet edemiyorum anlamadım gitti..

Erkekler bunu aşmanın yolu nedir ? Kızlar sizce ben sizin yanınızda neden bu kadar rahat olamıyorum..Yardım edin Lütfen ://
Kızlarla konuşurken rahat olamıyorum. Kızlar - Erkekler bi fikir verin be :S Ne benim sorunum?