Yüzeysel ilişkiler kuramıyorum anlayacağınız derin muhabbet yapamayan sürekli gırgır modunda insanlar beni sıkıyor
3 ay
Yüzeysel ilişkiler kuramıyorum anlayacağınız derin muhabbet yapamayan sürekli gırgır modunda insanlar beni sıkıyor
Cevap
14Cevap
İlgin doğrultusunda yaşa ama çevredekilere de posta koyma. Kalibrasyon için sosyallik lazım olur. Materyalist kafanınsa hiç lüzumu yok bence.
Sosyal çevre cepte ama yoruluyorum işte
Ben senin yaşındayken futboldan başka bir şey bilmiyordum boş ver
Erkek olsaydim keşke ya
Neyse takım tutuyorum buda biseydir 😄
Sıfırlar birler dünyasında herkes. Sende birden devam etme bence. Gereksiz kurgulara girip oyalanmaktan yeğdir.
Olgun derken
Sohbet konuşma mı
Gorunuş mu olgun?
Sohbet konusma
Güzel o zmn sen bu durumdan şikayetçi sin ama sanki
Sürekli sosyal ve pozitif gırgır yapan insanlar gibi değilim yoruluyorum hemen
Sürekli sosyal ve pozitif gırgır yapan insanlar gibi değilim yoruluyorum hemen işte
Ciddi ve kısa öz konuşmaların var aynıyız hemen hemen
Sohbet edelim mi gıı 🙃
Oyle olmak istiyorsan demekki suanki halin bir maske
Ondan yakiniyorum sosyal olarak pilim bitiyor çünkü sönük kalmamak için cabaliyorum öyle nasıl olunur bilmiyorum
Demekki olgun degilsin
Sosyal olamiyorsun buna olgunum maskesi takma oncelikle
2. olarak kimseyi kopyalama icinden geldigi gibi biri ol
3. eger yapamiyorsan professional bir destek al
Uninin ucretsiz terapileri oluyor bi arastir bak bulursun
Ya sosyal olamamak değilde bazı günler çok komik geliyor her şey o gün neşe saciyorum ama çoğu zaman bir donukluk oluyor hiçbir şeye tpeki verecek mecalim olmuyor
Psikoloğa git
Bu yaşta böyle ol ilerde saten mecbur kalırsın
İnsan 19 yaşındada böyle olmak istemiyor ama
Demekki seçici ve kendi çizgisi olsn birisin
Güzel bakış açısı
Olgunlarla arkadaş ol onların ortamında takıl o zaman
O tarz insanlar benim yaşımda çok az ayrıca ben o diğer yasitlarim gibide olabilmek istiyorum halimden memnun değilim ki
Yaş kaç
19
Eğer dediğin gibiysen kendi yaşıtların yanında kendini geliştiremessin
Bu yaşta kimse gelişmek istemezki ama eğlenmek ister düz
Ama senin yapın olgun eğlenme anlayışın bile onlardan farklıdır. ve insan her yaşta kendini geliştirmeli bence
Zaten hayat istemesekte bir yerde ciddilesecek bari şu yaşlarda rahat olalım ilerde çalışicaz çoluk çocukla ugrasicaz ya da ugrasmasak bile ciddilesecek hayat liseden çıkınca benim ciddilesmeye başladı mesela
Bravo bunun bilincinde olan insan çok az
Tamda bu kisiligimden bahsediyorum işte bu kafa yapısını benim yasitlarim anlamıyor gerci ben fazla olgun olmayada bilirim sonuçta fatih sultan 21 inde fethetti İstanbul'u benim yasitlarim bu yasa gelmişler sınıfta ayakkabılarını çıkarıp koşturuyorlardi benim onların yanında nine gibi kalmam normal
Ara sıra sal kendini çılgınlıklar yap tek başına
Bişe olmaz rahat ol yeter rol yapmana gerek yok
Herkesle konuşman gerekmiyor
Ben o sürekli pozitif sosyal insanlara özeniyorum ama ben hep öyle değilim ve yoruluyorum
Evet ya palyacomuyuz biz
Kaç yaşındasın şimdi
19
Yaşıma göre işler yapmak beni tatmin etmiyor ki yani eglenemiyorum demiyorum ama sürekli gırgır yapamıyorum yoruluyorum
Ya insanlar cıvıl cıvıl olduğumu söylüyorlar sosyal olarak aurali birisin diyorlar ama ben sürekli gırgır ortamlarında yaoamiykrum mesela yaşıtlarının bir sürü arkadaş grubu oluyor ben bir iki kişiye aynı gün vakit ayırsam eve yorgun dönüyorum pilim bitiyor hemen ve arada derin muhabbette istiyorum o yüzden full girgirda yapamam mesela sahte gülemiyorum bazen o gün vücudum rahatsa en boş şeye bile gülerim ama bazı günler öyle donuk oluyorum ki ruh gibi
Ya şöyle diyim içe donukluk degisiyor sürekli o gün sosyal aktivite yaptıysam birileriyle konustuysam hiç alakam olmayan biriyle bile konuşuyorum ama mesela bu sene sınava tekrar hazırlanmak için evde kaldım ve içe donuklestim şimdi alışveriş yaparken bile anksiyetem tutuyor
Yaşın kaç ki
19
Çevreni değiş
yasın kac?
19
Güzel bir şey bu
Değil daha ergenlik yaşları sayılır bu yaşlar bu kadar olgun olmamam lazim yasitlarim zaten mal biraz iyice büyük kalıyorum yanlarında
En büyük kardeş senmisin? Arkdaşların genelde senden büyükmü ailen sana fazla sorumlulukmu verdi neden oldu bu olgunluk
Karakteristik galiba en küçük kardeş benim aslında arkadaşlarım yasitlarim genelde ama ciddi konusabilecegimde insanlar olgunluğun sebebini bilmiyorum herşeyi kendim çözüyorum ondandır belki
Sevgilin oldumu odamı büyük olgun kişyidi. yaşıtlarınla yapamazsın
Sevgilim olmadı ben sosyal medyadan tanışmaya karsiydim gerçek hayatta da lise boyunca hoslandigim kimse benden hoslanmadi bende zaten 11. siniftada olmayınca sınav senen geçsin öyle artık mantığına geçtim çünkü baglanirsam gekecegimi riske atardım malin biri için yasitimdi hoslandigim erkekler ama sorumluluk almak falan hicbisey yoktu yani fazla yüzeysellerdi uzaktan ciddi duran ama hovarda olan tiplere çekildim hep hani erkek arkadaş gruplarında daha durgun biri vardır ya yaşıtlarının bir yerleri oynar sürekli ama o dozunda eğlenir o tiplere cekilirdim birde o kişiler genelde sakin sessiz görünümlü olurdu
şu an üniversitemi okuyorsun
Yok mezun senem tekrar hazırlanıyorum
Hedef var mı nedir
Eşit ağırlıkta yönetim bilişim sistemleri diye bir bölüm var orada proje yönetimi istiyorum
Sen aşmışsın kendini
Aşmak istemezdim valla birazda boş bir insan olmak isterdim
Boş insan olmak daha kötü
Kafaları dolu değil en azından umursamazlar ve sadece kendileri için yaşıyorlar ben herşeyi kafaya takıyorum istemesemde , derin sohbetlerden keyif alıyorum
Derin sohbetlerden keyif alıyorsun bu en güzeli işte boş beleş sohbet etmek fazla zaman kaybı olur
Kac yasindasin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini yaşıtlarından farklı hissetmen aslında zihinsel olgunluğunun işareti 🌿 Ama sürekli rol yapmak insanı yorar, çünkü sahici olmadığın yerde enerji kaybedersin. Sen derinlik arıyorsun, bu çok kıymetli 💫 Yine de herkesle aynı frekansta olmak zorunda değilsin. Bazıları eğlence için vardır, bazıları ruhunu besler. Sen dengeyi kurmayı öğrenmelisin; ortamın tadını çıkar ama kimliğinden ödün verme. Doğru insanlar seni zaten bulur 🤝✨