Ben de olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum kendi yaşımdaki kızlarla yürütemiyorum ama erkek olduğum için pek böyle bir şansım yok çünkü senin gibi düşünen kadın çok az
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çıtır seviyorsun demek ki normal 18 yaşına bak daha çekici gelirler sana
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
18 yaşındayım bana bakar mısın kendimden bahsettim
Ciddi olurlar bence eğer karşılıklı bi duygu içindeyseniz bi de benim hikayemi dinle Bende de durum aynı hatta vahim ya hoşlandığım kişi 3 senelik eski sevgilisinden 1 hafta önce ayrılmış bende canım gibi ona yanaştım şimdi öğrendim durumu arkadaşımdan duyarak ve hayatına kimseyi almak istemediğini söylemiş iki haftadır hoşlanıyordum ondan ve buluşmayı bile teklif etmiştim kalbim çok kırık kendi kendime aşk acısı yaşıyorum moralim yerlerde ve aynı iş yerindeyiz acı çekiyorum ve bende yaşımdan küçük birinden hoşlandımmanlattığım kişi 19 yaşında bense 23 ama baştan bitmeli yoksa üzülcem galiba:(
Teyze diyorsun 26 yaş evet teyzelik bir yaş değil ama sen olgunlaşmayan 4 yaşındaki kadar çocuk aklınla burada ahkam kesme ha kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin ötede ağla zavallı
Bu kadar rahatsız olduysan kimseye akıl verme olgun sevin yazmış senin gibi midemiz bozuk değil sen git sev Baban yaşında adamı bu Kız kimi severse sever kimseyi alakadar etmez başka Kız olsa ona pedo biri derse ona da derim
Peki niye Kıza pedo dedin bak senle düzgün konuşacağım bana ya da kutuya yazz diyeceğim de onu da şimdi abazanlık dersin fesatsın çünkü pedo yazdığın gibi
Sen bana yazsanaa burada modlar gelmeden bak yanıtları şikayet ediyorlar gel orada konuşalım dürüst şekilde sana yavşamam abazan değilim profilime bak tek bir kişiyi dahi takip etmiyorum mesaj kutum kapalı senin için açmıyorum gel sen gel konuşalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
olabilir olabilir
Ne
Normal şartlarda olmaması lazim ama anlaşılan sen yaşını kabullenmek istemiyorsun 😅
Bilmem
kafa zevk meselesi eğer iki tarafda hoşnutsa sal gitsin
Evet canım
Ben de olgun kadınlardan çok hoşlanıyorum kendi yaşımdaki kızlarla yürütemiyorum ama erkek olduğum için pek böyle bir şansım yok çünkü senin gibi düşünen kadın çok az
Çıtır seviyorsun demek ki normal 18 yaşına bak daha çekici gelirler sana
18 yaşındayım bana bakar mısın kendimden bahsettim
Olabilir normal bu işinnterside var ufak kızlarda büyük erkeklerden hoşlanıyor
Millet olgun erkek der erkekler genç kız der sende tam tersi olmuş :))
Ooo erkeğin toyu çekilmez…
Olabilir canım normal aşkın yaşı yoktur
Karşımdaki erkeklerden çekiniyorum yaşımdan korkup ciddi olmaz diye
Ciddi olurlar bence eğer karşılıklı bi duygu içindeyseniz bi de benim hikayemi dinle Bende de durum aynı hatta vahim ya hoşlandığım kişi 3 senelik eski sevgilisinden 1 hafta önce ayrılmış bende canım gibi ona yanaştım şimdi öğrendim durumu arkadaşımdan duyarak ve hayatına kimseyi almak istemediğini söylemiş iki haftadır hoşlanıyordum ondan ve buluşmayı bile teklif etmiştim kalbim çok kırık kendi kendime aşk acısı yaşıyorum moralim yerlerde ve aynı iş yerindeyiz acı çekiyorum ve bende yaşımdan küçük birinden hoşlandımmanlattığım kişi 19 yaşında bense 23 ama baştan bitmeli yoksa üzülcem galiba:(
Çıtır seviyorsun demek ki normal
Belki sürekli karşınıza onlar çıktığı içindir.
Erkek cikmamis senin karsina
Ne alaka
Tatmin olamamissin
Bana da küçük gösteriyorsun derler
Çok da yaş farkı yok ki
Evet
Belki sen de küçük gösteriyorsundur
anormal
Snne
Yatıyosan mantıklı
Yatmıyorum kanka
O zaman saçma
Garip bı durum
Pedofoli
Anlamını öğren ml
pedo musun lan
Ne alaka dangarak
@Wporkazlm şu yorumu görenler şikayet edebilir mi
Pedofili dediğinin tanımını öğren g... Karşımdaki kişi de yetişkin biri mlsn sen
@Wporkazlm kendi gibi sandı herkesi abisi
soru sorduk hemen bağırma teyze
aynen sen öyle san
cocuk gibi 21 yaslardan hoslanan sensın kadınsın bir de kendınden buyukle cıksana
Teyze diyorsun 26 yaş evet teyzelik bir yaş değil ama sen olgunlaşmayan 4 yaşındaki kadar çocuk aklınla burada ahkam kesme ha kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin ötede ağla zavallı
Var ya şeyimle güldüm pedo diyor belki anlamını bile bilmiyor ya da kıskandı sanırım evde kalmış çürük yemek
Çocukla ne alakası var demekki daha çok beğeniyorum öyle denk geliyor veya bu niye seni gerdi annem
@Wporkazlm yavşamaya devam düşürürsün belki
kadın dedigin olgun erkek sevecek o kadar
Sende git kendinden kaç yaş küçük sev seni tutan mı var neye dayanarak pedo diyorsun 21-22 diyor cahil seni
@Wporkazlm hahahha cansın valla böyle zihniyet düşman başına Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasjn
Evet düştüm sanane hahahah ben varken sana düşecek değildi ikilesebe
Senin gibi Kız para avcısı değil olgun kart sevecek kadar midesi bozuk değil olgun sevecek diyor bu var ya tam bir yelloz bu arada
@Wporkazlm anlamını bilmediği kelimeyi burada söylüyor böylelerine cevap vermeye gerek yok zavallı olmasa kuyruk acısı var abisi boş ver haha
@Wporkazlm tamam özelden devam edin cilveleşmeye
@Wporkazlm ya olaya parasal baktığı için anlayamaz kadın dediğin şunu yapar diye bişi yok hemcinsim olarak utandım ya zavallı
Sen kapalı mısın
Bu yorumunu avukatıma attım cevap bekliyorum bakalım eğer dava açma şansım varsa sana güzel bir dava açayım burdan sallamak neymiş görelim
azcık susun gidin özele hadi canlarım
hep bildirim geliyor rahatsız oldum artık sıktınız
Sen yiyorsa gel burada hesaplar kapanmasın modlar geliyor gel tartışalım derdin ne
@Wporkazlm abicim ablacım hadi diyorum susun artık
Bu kadar rahatsız olduysan kimseye akıl verme olgun sevin yazmış senin gibi midemiz bozuk değil sen git sev Baban yaşında adamı bu Kız kimi severse sever kimseyi alakadar etmez başka Kız olsa ona pedo biri derse ona da derim
@Wporkazlm :D kız gitti hala savunuyorsun
Gitsin umrumda değil o gitse dahi yine burada olacağım sen beni o diğer abazanlarla karşılaştırdın
@Wporkazlm tamam değilmişsin ya ne uzadı bu tartısma hadi
Sen kapalı mısın ya
@Wporkazlm kapalı değilim knk
Peki niye Kıza pedo dedin bak senle düzgün konuşacağım bana ya da kutuya yazz diyeceğim de onu da şimdi abazanlık dersin fesatsın çünkü pedo yazdığın gibi
@Wporkazlm öyle sandım soruyu tam okumadım aga :D
Yalan atıyorsun 26 yaş 21-22 nasıl pedo olur ben aklım durdu
@Wporkazlm 18 21 ne fark eder öyle salladım ıste ne uzattın sen
Sen bana yazsanaa burada modlar gelmeden bak yanıtları şikayet ediyorlar gel orada konuşalım dürüst şekilde sana yavşamam abazan değilim profilime bak tek bir kişiyi dahi takip etmiyorum mesaj kutum kapalı senin için açmıyorum gel sen gel konuşalım
Açıyorum diyecektim hay aksi :D
Sana tek şans verdim onu değerlendirmeyi bilmiyorsun sen bilirsin soru sahibi kaldır şu görüşü şikayet alınmasın yanıtlar hadi seni bekliyorum
Görüş sahibi bari yanıtlarımı kaldır kaldırma şansın var o üç noktalara tıkla bunu görmek istemiyorum de