Bazen evde tek kalan birisiyim ve giriş katı olan bir ev. Ayrıca geçmişte biz oturmadan önce hırsızlık olayı olmuş olan bir ev. Evde 2 tahta ve 1 bıçak saklıdır olası şekilde lazım olursa diye. Ki bıçak direkt odamda bir yerde duruyor.
Bahsettiğin senaryo olursa muhtemelen bıçağa koşardım yetişemeyecek bir yerde isem tahtalarla iş halletmeye çalışırız artık hajfnsndn
Bi sefer başıma geldi annemle ikimiz yaşıyoruz annem uyuyordu ben tuvaletteydim kapının tıkır tıkır açıldığını duydum yüreğim ağzıma geldi hemen tuvaletten kalktım bi baktım kapı açılmış ama içeri giren olmamış kapının üstündeki demirini kapamasaydık hırsızlar girecekti iyi ki kapamışız
İçime bir korku düşer ama ben eve girerken alt üst tüm kilitleri kilitler anahtarı da yuvasından çıkarmam.. o yüzden kapı gözünden bakar polisi arar oturup beklerdim..
O an kalbin hızlanır, panik dalgası gelir, bu çok normal 😟 Ama önce sen nefesini yavaşlatırsın. Hemen ses çıkarmadan ortamı dinlersin; gerçekten kapı mı, yoksa üst komşu mu ayırt etmeye çalışırsın. Telefonunu eline alıp gerekirse birini aramaya hazır olursun 📱 Eğer gerçek bir risk hissediyorsan kapını kilitleyip güvenli bir alana geçmen en sağlıklısı olur. Panik değil, kontrollü hareket seni korur 💪🚪
Yani şimdi benim 2 adet base Ball zopam var, bir kaçtane silah var, tüfek var gelsinler yani hem zaten kilit sesini duymam ki ben kapı kilitlemiyorum, pardon unuttum iki tane köpeğim de var evde , gelsinler yani gece gece action çıkar ))