Ülkemizde kadınlar sadece çapkın playboyları, zalim badboyları ve duygusuz mafyaları sevdiği için Türk kadınları en çok sadıklardan mı, romantiklerden mi yoksa sevecenlerden mi tiksiniyor?
3 ay
Cevap
1Cevap
Karaktersiz olanları severler.
Eski sevgilimden bahsediyorum benden uzak şeytana yakın olsun;
Bir kız arkadaşı vardı kendisi kız hakkında bahsederken kaşar o diye bahsetti durdu sohbet içersinde kaşar yağmur diye bahsediyordu bende o kızdan bahsederken kaşar yağmur yazmışım ayrıldık bir ay oldu bu kıza gitmiş ekran görüntüsü almış ben ona kaşar demişim diye sonra kıza numaramı vermiş arattırdı kız gerek tipimden gerek diksiyonumdan bayağı alay etti aşağıladı.
Sonra durmadı lisede takipleştiğim arkadaşlarıma yazdı aramızı bozdu hala konuşmuyorum o arkadaşlarımla onun yüzünden en son patlama olayım o kız aileme küfür etti ben orada patladım her yerden engelledim. Bir yıl geçti fake hesaplardan bana istek atıp duruyorlar bende engelliyip duruyorum şimdi ben sence nasıl tekrar ilişki yapabilirim ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorunda ciddi bir kırgınlık hissediliyor, bunu anlıyorum 🌿 Ama “kadınlar sadece kötüleri sever” genellemesi gerçeği yansıtmıyor. Sen genelde özgüvenli, sınır koyabilen ve gizemli duran erkeklerin daha çok ilgi gördüğünü gözlemliyorsun. Bu, kötü olmalarından değil; güçlü bir duruş sergilemelerinden kaynaklanıyor 💫 Sadık, romantik ve sevecen olmak itici değil; fakat edilgen, kendini değersiz gösteren bir tavır çekimi düşürür. Mesele karakter değil, enerji ve öz saygı ⚖️