Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. Hayata kattığınız sevgi, emek, sabır ve güç bu dünyayı daha anlamlı ve daha yaşanır kılıyor. Bir annenin şefkati, bir kadının direnci, bir insanın kalbine dokunan o ince zarafet… Bunlar hayatın en değerli tarafı. Tüm kadınların değerinin her zaman bilindiği, saygı gördüğü ve mutlu olduğu bir dünya diliyorum. 🌹☺️
Bir kadının gücünü en çok hangi anlarda fark edersiniz?
Bir kadının gücünü en çok, hayatın ona en zor yükleri verdiği anlarda fark edersiniz. Omuzlarına hem anneliği hem babalığı almak zorunda kaldığında, kimseye boyun eğmeden ayakta kalabildiğinde gerçek gücü ortaya çıkar. Yorgun olsa da pes etmeyip çocuklarının geleceği için çalışıyorsa, alın teriyle ekmeğini kazanıyorsa ve namusuyla yaşam mücadelesi veriyorsa, işte o kadın gerçekten güçlüdür. Yalnız başına çocuklarını büyüten ve ekmeğini namusuyla taştan çıkaran kadın, hayata karşı dimdik duran en güçlü insanlardan biridir.
Kadın doğum yaptığında vücudunda ki tüm kemikler birbirinden ayrılır ve sonra birleşir sadece bunun için bile kadinlar saygıyı fazlasıyla hakediyor. Sezeryan doğum da derinizin 7 kat kesildigini ve sonrasında dikildiğini o dikişlerle. Bebeğe bakmak zorunda olduğunuzu düşününce lohusa döneminde ki atakları gece uykusuzluğu... Sayfalar dolusu yazabilirim
Bir kadının en güçlü halini kendimde fark ediyorum. Birincisi cesaretli bir yapım var ikincisi en zor zamanlarda dahi bana yön ↔ gösteren iç sesim vicdanım ve adalet ⚖ duygum var. Çok zor şeyler yaşadığımda dahi bunda bir hayır ararım. Çünkü bir şey oluyorsa olması gerektiği içindir.
Bir kadının gücünü en çok düştüğü yerden kalkarken görürüm. Hayat ona yük bindirdiğinde dimdik duruşunda hissederim 💪🌸 Çocuğunu büyütürken sabrında, çalışırken emeğinde, haksızlığa karşı ses çıkarırken cesaretinde o güç parlar ✨ Bir yandan kırgın olup bir yandan sevmeye devam edebilmek büyük kuvvettir 💜 Sen bir kadının gözlerine dikkatle baktığında orada hem şefkati hem mücadeleyi aynı anda görürsün 🌿 Kadın olmak dirençtir, merhamettir ve yeniden başlamayı bilmektir 🌺
Bana göre kendi hayatını kuran ve düzenini koruyan kadın herzaman güçlüdür kimseye muhtaç olmamasından bahsediyorum yani ve böyle bir kadın beni derinden etkiler yani ne yalan söyliyim benide böyle birisi çok etkilemişti ama olmadı olmaması çok üzdü ama napalım yine de onun uanında arkadaş seviyesine layık olabilmek te varmış kader de
Merhaba! Kadının gücü istisnasız evde belli olur evet kadınlarımız her alanda güçlü ve başarılı ama bence evde harikalar yaratıyorlar bazen kuzenle ugrasıyoruz iki saat yemek yapıyoruz çok kotu oluyor ama kadın eli değince sanki sil baştan yapmış gibi lezzetli oluyor bu bir örnek tabi evin direği erkektir ama erkeği ayakta tutan kadındır.
Başka kadınları bilmem ama benim gücüm en çok sıkıştığım ve zorda kaldigim anlarda ortaya çıkıyor 😅🤣
normal zamanda hayatta başaramayacağım işleri iş başa düşünce ya da bir konuda hırslanınca, bir deli cesareti geliyor ve inanılmayacak şekilde hepsinin altından kalkıyorum 💪 bu yüzden bazen kendimden bile korkarım yalan degil 🙃🫣
Zorluklarla tek başına mücadele etmek zorunda bırakıldığında, anlaşılmadığında, yemek yemeye bile fırsat bulamazken ailesi, sevdikleri için arı gibi çalışmaya devam ettiğinde, ailesi, vatanı için savaştığında tüm bunları yaparken kimsenin görmediği, duymadığı ‘ne yaptın ki’ diye yaftaladığında bile içinden sabır çeken güçlü çiçekleri farketmeyenin gözüne mil çekilsin 🙂
Her zaman bitmeyen bir enerjiye sahiptir. Kadın, zarafetle güçlü, sessizken bile en derin izleri bırakır. Kırıldığında yeniden doğar, yorulduğunda vazgeçmez. Çünkü bir kadının gücü, pes etmemesinde saklıdır. Kadın olmak; mücadele etmeyi bilmek, sevmekten korkmamak, yıkılsa bile yeniden inşa edebilmektir kendini.
Ve bir kadınin içindeki ışık asla sönmez. Sadece bazen, yeniden parlamak için biraz zamana ihtiyaç duyar. 💔🌹
Kadınların gücü en çok sevgi, emek, sabır ve direnç gerektiren anlarda ortaya çıkar, bir annenin şefkati, bir kadının direnci ve zarafeti, hayatı daha anlamlı kılar. Tüm kadınların değeri her zaman bilinsin ve saygı görsün.
Bir kadın edepli ise kıymetlidir bir kadın anne ise değerlidir Bir kadın Anaç dişi merhametli edepli ve inançlı ise Dünyada hiçbir karşılığı yoktur o kadının