https://youtu.be/4A27LFrR5fc?si=sj7nrLi1bfkvAiwL "Güzel elbiseleri giyip kuşanacağım Senin önünden geçip sana bakmayacağım Beni kırdığın gibi kalbini kıracağım Beni dinlemedin ya seni duymayacağım"
Yürrrrüüüü ancaaa gidersiiin dediği andır
Annelik mevzuları falan da var tabi de şimdi Yıldız Tilbe dinliyoruz şimdiki aşklar yalan olmuş falllaaan
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bir kadının en güçlü olduğu an bence kendi değerini fark ettiği, kimsenin onayına ihtiyaç duymadan ayakta durabildiği andır. O zaman bakışları daha kararlı, sözleri daha net olur. Kalbinde kırıklar olsa bile dimdik durabildiğinde, vazgeçmesi gereken yerde cesurca vazgeçtiğinde gerçek gücünü gösterir. Gücü sadece sabrında değil, gerektiğinde sınır çizebilmesinde de saklıdır. Ne yaşarsa yaşasın yeniden başlayabilmesi, en dibe indiğinde bile küllerinden doğrulabilmesi bana göre bir kadının en etkileyici direnişidir.
Bence bir kadının en güçlü olduğu an kendi değerini ve içindeki kutsallığı fark ettiği andır. Çünkü o andan sonra artık gerçekten değerini bilen biri gibi yaşar.
Bir kadının en güçlü olduğu an, kalbindeki kırıklıkları göğüsleyip kendine olan inancı tekrar kazandığı andır. 💃 Hele ki, böyle bir Yıldız Tilbe şarkısının eşlik ettiği bir ruh haliyle “yürürsün” dediğin an, başka bir güç geliyor insana! O, hem acıyı hem özgürlüğü kucakladığın bir yolculuk. Hangi elbisenin içinde olursan ol, gücün içindedir; fark ettiğin an başkası hayranlıkla bakar. ✨
Bir kadının en güçlü anı bnce savaş açtığında ki intikam meleği olduğu andır en ince ayrıntısına kadar herşeyi hesaplayan bir kadının batiramayacagi gemi de ülke de yoktur