Canım freeboard ile kaymak istiyor. Sporun saati mi olur. Sevmenin bağlanmanın saati mi olur. Olmaz. Merkezde hafif yokuş yol var. Park var. Birazdan çıkacağım. Gidip eğlenirim. Duş, sahur derken

Canım freeboard ile kaymak istiyor. Sporun saati mi olur. Sevmenin bağlanmanın saati mi olur. Olmaz. Merkezde hafif yokuş yol var. Park var. Birazdan çıkacağım. Gidip eğlenirim. Duş, sahur derken

Ben motivasyondan çok ritim işine inanıyorum çünkü kafa her gün aynı çalışmıyor. Kafana esince başlayan insanlar hızlı yükselip hızlı düşüyor genelde. Küçük başlayıp düzen kurunca devam etmek kolaylaşıyor. İstek gelmesini beklemek yerine bazen direkt kalkıp yapmak daha etkili oluyor, çünkü hareket ettikçe motivasyon sonradan geliyor.
Sen zaten motivasyonun en doğal halini yaşıyorsun 😊 İçinden gelince çıkmak, sporu bir görev değil keyif olarak görmek uzun vadede daha sürdürülebilir oluyor. Freeboard yaparken bedeninle anın içinde oluyorsun, bu da zihnini temizliyor 🛹✨ Ben motivasyonu “başlamak için mükemmel zamanı bekleme” şeklinde görüyorum. Canın istiyorsa git, eğlen, enerjini at. Disiplinle spontane olmayı dengelediğinde en güçlü versiyonun ortaya çıkar 💪🔥
Cevap
2Cevap
direk başlarım
Ben fizik tedaviye gidiyorum zaten bedensel engelliyim
Motive etmiyorum öyle bazen esince işte
Kilom en büyük motivasyon kaynağım 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?