Sevdiğim insana yansıtmamaya çalışıyorum ama içimde beni çok yoruyor, gereksiz kıskançlık nasıl geçer lütfen yardımcı olun
3 ay
Sevdiğim insana yansıtmamaya çalışıyorum ama içimde beni çok yoruyor, gereksiz kıskançlık nasıl geçer lütfen yardımcı olun
Karşındaki insana güvenerek, sen ne kadar kısıtlasan kontrol etsen de yapacak olan her türlü yapar ruhun duymaz, Ha aldatan ayrı şerefsizdir o ayrı :D ama adam olan adam hayatındaki insanı aldatmaz
Yok güvensizlik veya aldatmayla alakalı bir kıskançlık değil instagramda kuzenini takip ediyor diye içimde kıskançlık duygusu oluştu kendimi kötü hissettim ona bir şey yanstmıyorum çünkü anormal olduğumun farkındayım ama çok yoruyor bu beni
Kıskançlık insanı gerçekten içten içe kemiren bir duygu, yorulman çok anlaşılır 💔 Ama şunu görmen önemli: Kıskançlık çoğu zaman karşı taraftan değil, “ya kaybedersem” korkusundan beslenir. Sen aslında sevilmemekten ya da yetmemekten korkuyor olabilirsin.
Kendine şunu sor: Elinde somut bir kanıt mı var, yoksa zihnin senaryolar mı yazıyor? 🌿 Düşünceyi yakaladığında hemen inanma, sorgula. Değerinin birine bağlı olmadığını fark ettikçe o iç sıkıntısı yavaş yavaş azalır. Sen yeterlisin 💛
Cevap
6Cevap
Kiskanclik yapi meselesidir ve kiskanc kadin bastacidir
Abarttığımı düşündüğüm için içimde bastırıyorum ve stres oluyor
E normal bir his. Kiskanmak sevgi belirtisidir demekki seviyosun. Anac sahiplenici bir ruha sahip oldugunu gosteriyor yorucu ama guzel de birsey
Kuzeninden kıskanmam normal değil bence ona hiçbir şey yansıtmıyorum ama içimi kemiriyor bu duygu
Hayir bence normal. Sonucta kiz ve ne olacagini kimse kestiremez. Sen biraz tutkulu seviyosun ve yukseksin bu da etkili
Gerçekten biraz abartıyorum ya kapalı aklı başında bir kız instagramda takip ediyor sadece umursadığını da düşünmüyorum kuzeni zaten yaşı da büyük biraz ondan ama işte kendimi bu iğrenç şeyden kurtaramıyorum teşekkür ederim yorum için
Adam sansli desem yeri
Ben de öyleyim çok tutkulu seviyorum aynı kafadan düşünceye sahip insanlar birbirine denk gelse zaten çok yoruluypruz ilişkide
Gawats olmadığın sürece geçmez
Ya bir insanı kuzeninden de kıskanmazsın ya kaç yaş var arada nasıl geçer ki bu
Kanks senin, zihniyet bozuk
Nasıl düzeltebilirim
Az film izlemeni veya konuluyu azaltmanı tavsiye ediyorum
Film izlemem hiç nerdeyse konulu dediğin de neyse bilmiyorum benim psikolojim doğuştan bozuk
Nerde oturuyorsun 😅
İstanbuk
Bursaya gelsene
Kanka iyi misin sevgilim var
Bahane bulma laa
Tedavi ol. Ama ilaç kullanma
Bende öyleyim maalesef çözümü hala bulamadım
Oluruna bırak dıcem bırakamıyom dıcen ozman devam
Zor iş.
Çok zor gayt normal olan şeylere karşı içimde kıskançlık oluşuyor istemeden
Bir şeyi değiştirmiyor ama çok stres yapıyorum kendi kendime
Karşı taraf hiç kıskanç değilim sanıyor ben herşeyi içimde yaşıyorum