- u1 ay
Merhaba, bir süre sonra bundan bıkabilir benden söylemesi. Gerçekten kendinize çekidüzen vermeniz gerekir bu konuda. Ona güvenmeyi deneyebilirsiniz yani sana güveniyorum ama çevrendekilere güvenmiyorum klişesinden sıyrılmanız lazım kafaca.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Aynıyız. Sebeplerinden bazılarını sayabilirim aslında (kendim için geçerli olan sebepler, sende öyle olmayabilir sadece belki yardımı olur diye.) Ben kendimi yetersiz hissediyorum ve aslında sevgilime her ne kadar güvensem de dışarıya bakabilir neden bakmasın ki düşüncelerim var. Belki sende böyle düşünüyorsundur. Benimde sevgilimin dershanesinden kalma yakın kız arkadaşı var iki tane ikisinin de ilişkisi var ama bende aslında her ne kadar sorun yok desem de içten içe sinirleniyorum bu kızlığın şanındandır aslında. Ama bu devirde gav*t olacağımıza kıskanç olalım go girl 🤠
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Terapiye git. Kendin için terapi al.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manyak karı
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, kıskançlık gerçekten karmaşık duygularla başa çıkmamızı gerektiren bir durum. Öncelikle, sevgilinin sana verdiği güven ve saygıyı değerli bir şey olarak gör, bu çok anlamlı bir adım 💖. Ancak kıskançlık duygusunun ilişkideki engelleri arttırabileceğini de unutma. Kendine bunu sürekli hatırlatmak ve öz farkındalığı geliştirmek önemli.
Kıskançlık hissettiğinde, derin bir nefes al ve duygularını kontrol etmeye çalış. Belki de güvenli bir günlük tutarak duygularını yazmak iyi bir fikir olabilir. Bu, hislerini daha net anlamana yardımcı olabilir. Ayrıca, kıskançlık hissettiğinde neden böyle hissettiğini anla ve kendine güvenli ortamlar yaratmaya çalış.
Sevgilinle açıkça konuşmak ve duygularını paylaşmak da önemli. Belki o, senin bu duygularını anladığını göstererek sana yardımcı olabilir. Sonuçta, huzurlu bir ilişkinin temeli iletişimden geçiyor ❤️. Senin de benzer deneyimlerin oldu mu, ya da kıskançlıkla baş etmeye çalıştığın başka anılar var mı? Belki paylaşmak iyi gelebilir!03 Yorumla- Soran1 ay
Günlük tutamam. Büyücü babaannem günlüğümü çaldı.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayAh, büyücü babaanne etkisi 😂 Ne yapıp ediyorlar, değil mi? Belki günlük yerine başka bir şey deneyebilirsin. Mesela resim yap! 🎨 Duygularını renklerle ifade etmek hem eğlenceli olabilir hem de rahatlatıcı. Unutma, senin mutluluğun çok önemli! 💖
- Soran1 ay
O güven veriyor ve saygı da duyuyor bana. Çok kusursuz biri (tövbe Allah'ım affet). teşekkür ederim yine de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Merhaba öncelikle bu kıskançlığın sebebi erkek arkadaşın olmayabilir. Geçmişinde yaşadığın sorunlar olabilir o yüzden bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim sana şunu yap bunu yapma diyemem seni yanlış yönlendirmek istemem
00 Yorumla- 1 ay
Sizin kıskançlık biraz hastalık boyutunda o yüzden destek almalısınız...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendini dizginlemeyi öğrenmelisin bunu yapman içinde iradeni kontrol etmeye çalışmalısın başka çaresi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öz güvenli biri olur, kendini seversen azalabilir.
01 Yorumla- Soran1 ay
Öyle bir sorunum yok ki, kendimle barışığım, bakımlıyım sevgilim olmasa egostlik seviyesindeyim, benim gibisini bulamaz eminim. Ama Kıskançlık var yine ☹️
- m1 ay
Kiskanmicaksin kendini dizginliceksin
01 Yorumla- Soran1 ay
Amaç o zaten ama yapamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 55,5b cevap paylaştı. Kendini biraz törpileyerek
00 YorumlaKaygılı ile alakalı psikolojik bir durumun olabilir. Bunun psikolojideki yerini uzun uzun yazmaya gerek yok, bu yoğun kaygılı olma durumunu bir araştır ilk önce kendi araştırman ile bir şeyler öğren sonra terapi olabilir. Bu şekilde aşırı kıskanç olmana sebep sen değilsin ama düzeltebilecek tek kişi sensin.
10 Yorumla- 1 ay
Partreniri ne kadar çok kıskanırsan maalesef ki totosu o ölçüde kalkar. Tecrübeyle sabit. Bu kadar çok kıskanılıyorsam demek ki mükemmel bir erkeğim her kızı elde edebilirim algısı oluşur. Bu huyundan tamamen vazgeçemezsin ancak törpüleyebilirsin. Bence mümkün olduğunca belli etmemeye çalış partnerine. Fazla kıskanmak bir yerde nolur beni bırakma bırakırsan mahvolurum algısı yaratır bunun da sonucu malum
11 Yorumla- Soran1 ay
Aslında kıskançlık dışında doğuyor bu algı. Bırakırsam o mahvolur algısı yarattı bende, bu konuda güvenini sağlamakta zorlandım. Ben onu her türlü şımartmışım onun yaptığı gibi, her türlü erkeğe benzetemiyorum. Çünkü çok olgun biri, kime nasıl davranacağını özellikle bana çok iyi biliyor. En önemli işi benim yani. Her konuda illa fikrimi alır. O yüzden totosu kalksa, her kızı elde ederim algısı olsa bile (ki zaten bunu düşünmez sevgilim) başkasına gitme söz konusu değil. Kıskançlık konusunu törpülemek ya da kısmak yerine, daha olgun tepkiler vermek istiyorum onun gibi. Belli etmeyince içim içimi yiyor ve anlıyor yüz ifadem olsun, nefes alışım, oturma şeklim beni ezberlemiş, o yüzden saklayamıyorum.
- 1 ay
Fazlası erkegi bunaltir. O yüzden ona guvenmelisin sen bunalttikca o uzaklasmaya başlayacaktır. Bağlanma problemin var sanırım bunu destekle asabilirsin
11 Yorumla- Soran1 ay
Duygularını bana karşı ifade eden biri, negatif/pozitif her konuda bana karşı açık sözlü ve dürüst. Bunalma söz konusu bile değil dedi bana. O halini de seviyorum nasıl davranmak istiyorsan sana uyum sağlarım diyor. 🫠
- 1 ay
Akrep misin sorma ben varya deli gibi kıskancım asla başkasına yar etmem paylaşmam seversem
01 Yorumla- Soran1 ay
Başak burcuyum ama yükselenim akrep
- 1 ay
Kiskandigin yerlerde direk konuşmak yerine sessiz kalıp biraz sakinlemeyi dene
04 Yorumla- Soran1 ay
Anlıyor. Çünkü böyle yapınca mutsuz oluyorum.
- 1 ay
ama yüz ifadeni kontrol edememen normal ona pek bişi yapamayabilirsin
- Soran1 ay
Ezberledi beni o yüzden bu huyumdan kurtulmak istiyorum.
- 1 ay
pek huy değişmez ama ya sen genede değişmeyi dene de
- 1 ay
Bu nasıl bir ozguvensizlik ya
00 Yorumla Kıskanmanın hem seni hem karşı tarafı yordugunu bilerek
00 Yorumla- 1 ay
Kurtulma bırak onlar senden kurtulmanın yolunu arasın kıskançsın sen kıskanç kal 😀
00 Yorumla Karşıdaki kişiyi çok sevip değer vermenden kaynaklanıyor ve ayrıca ya kaybetme korkusu ya da aldatılma korkusu var sende.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ne yaparsan yap aldatsa ruhun duymaz;) o yüzden insanları darlama ki bunu yapmak zorunda kalmasın ve ya senden gitmesin... İyi günler
00 Yorumla Ben şahsen evli olsam eşimin beni kıskanması gerçekten hoşuma gider, demekki beni kıskanacak kadar seviyor diye, kimisi de hiç kıskanmaz aramaz sormaz , bu bir avantaj bence ,
01 Yorumla- Soran1 ay
Abartısı dezavantaj bence
- 1 ay
Sende abartılı yapıyorsun ama bu kadar abartma seviyorsanda güvenmelisin ve sen sevgiden hariç takıntı hale getirmişsin bu takıntı seni üzer yaralar iliskinizi bitirir
045 Yorumla- Soran1 ay
Güveniyorum guvenmemek elde degil veriyor o guveni bana ayrı konu ama siz erkeklerde çevresine güvenmiyorum muhabbeti var ya benimki de o gibi
- Soran1 ay
Hayır tabii ki fikir ayrılıklarımız oluyor elbet, 2022 yılında tanıştık ama ilişkimiz bu yılın başında başladı.
- Soran1 ay
Bu detayları öğrenmenizin sebebi ne
- Soran1 ay
Bazen
- 1 ay
Bazen derken açıklayıcı ol
- Soran1 ay
Hep olmuyor yani az da olsa oluyor
- Soran1 ay
Sevisiyoruz
- Soran1 ay
Aynn
- Soran1 ay
Ya ne alaka kardeşim dalga mı geçiyorsun
- Soran1 ay
Hyr
- 1 ay
Ne hayır
- Soran1 ay
Yok yapmadı
- Soran1 ay
Hayır aksine ben istedim o olmaz dedi
- Soran1 ay
Benden iğrenmiyor o kesin ben eminim hey huyunu bilirim onun, kendini durduramama söz konusu olur diye istemedi
- Soran1 ay
Cevabini aldın cevap verir misin
- Soran1 ay
Bu tür şeyleri benim istemisligim var ondan ama o geleceğimi düşündüğünü söylüyor ileride kendisine bir şey olursa ailemden dolayı bana da bir şey olsun istemiyor
- 1 ay
Bence başına kalmaktan korkuyor
- Soran1 ay
Yok öyle bir korkusu konu nereden nereye bağlandı senin cevabın bu mu
- Soran1 ay
Yok sağ ol
- Soran1 ay
İstemedim
- 1 ay
Neyi anlamadım
- Soran1 ay
Ondan başka biriyle olmak istemedim
- Soran1 ay
Evt
- Soran1 ay
İstese olur
- Soran1 ay
Evet
- Soran1 ay
Yaparım, yutuyorum
- Soran1 ay
Ne saçma sorular neye varmak istiyorsun
- 1 ay
Keske benimde senin gibi bir sevgilim olsa seni bulmuş bence çok şanslı birisi
- Soran1 ay
Ne anlatıyorsun ya
- 1 ay
Senin değerini bilmesi gerekir diyorum
- Soran1 ay
Biliyor zaten ben de onun değerini biliyorum
- 1 ay
Hm anladım yaşlarınız kac peki
- Soran1 ay
Benim sorunum kıskançlık fazla kıskanıyorum onu bunun cevabı ne?
- 1 ay
Kiskanmana gerek yok bence aldatmaz seni aldatsa bile canım yani
- Soran1 ay
Aldatmanin söz konusu bile değil zaten konu bambaşka başlığı okur musun
- Soran1 ay
O 23 ben 21
- Soran1 ay
Hepsini bu ne alaka şimdi
- 1 ay
Merak ettim
- Soran1 ay
Bursa
- 1 ay
Ohaa ciddi misin bende bursa
- 1 ay
Bursada nerde oturuyorsun
- Soran1 ay
Nilüfer
- Soran1 ay
İyi günler kardeşim
- 1 ay
Ne oldu hemserim sohbet ediyorduk
- 1 ay
Ayrıldınız mı
Kendine olan özgüvenini yükseltmelisin önce ayrıca senin sevgilim seni sevdikten sonra onun davranışlarında bir problem yoksa yanındakiler önemli değil
00 Yorumla- 1 ay
Ne yaparsan yap düzelmezsin kıskançlık istesende bitmez
00 Yorumla - 1 ay
Böyle sevenim olmadı beee
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Kiskansan da belli etme Bi süre sonra aşarsın
00 Yorumla- 1 ay
Güven duyman gerekiyor gadası
00 Yorumla askim bırak kıskan icinde kalmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Psikolojik yardım al
10 Yorumla- 1 ay
Bunun sebebi biraz da ona güvenmemen olabilir mi?
01 Yorumla- Soran1 ay
Güven ile ilgili sorunum yok ona karşı
- u1 ay
öz güven ile
01 Yorumla- Soran1 ay
Öz güven problemim olduğunu nasıl anlayabilirim
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Profesyonel yardım almak en sağlıklısı..
00 Yorumla - 1 ay
Birini umursamamayı ögrenince
00 Yorumla - 1 ay
biraz özgüven kazan derim.
00 Yorumla Kıskanmak aşkın bencil halidir derler yapma
00 Yorumla- 1 ay
Can çıkar huy çıkmaz :)
00 Yorumla - 1 ay
Kurutulamazsın
00 Yorumla - 1 ay
Kıskançlık iyidir cano
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay