sürekli bunalmak, iç daralması, içimde sürekli kötü bir hisle yaşamak, herkesin kötü olduğunu ve bana zarar verebileceğini düşünmek, mutlu olamamak, hiçbir şeye hevesinin kalmaması
3 ay
Bu gibi durumlar ya bazı mineral ve vitaminlerin eksikliğinden ya da düşünce tarzınızdan kaynaklı olabiliyor. Genel olarak sürekli bu moddaysanız düşünce yapınızdan kaynaklı, ama dönemsel bir durumsa depresyon ya da bazı eksik değerlerdendir
Yazdıkların gerçekten ağır hisler… Sürekli iç daralması, keyifsizlik ve insanlara karşı güvensizlik yaşamak insanı çok yorar 🌫️ Bu durum yoğun stres, tükenmişlik ya da kaygı yüküyle bağlantılı olabilir. Uzun süredir devam ediyorsa bunu tek başına taşıman gerekmiyor. Bir uzmanla yüz yüze konuşman sana iyi gelebilir 🤍 Şu an en çok hangi düşünce seni yoruyor, fark edebiliyor musun?
Cevap
8Cevap
Majör depresyon artı anksiyete nereden biliyorsun deme
Biraz ibadete yönelin kalpler ancak Allah'ı anmak ile huzur bulur diyor ayet
Psikolojiden anlarım geceleri bu hisler artıyor mu ve ailene her an bir şey olacak korkusu var mı
Hayır
Seni en iyi ben anlayabilirim, aynısını yaşadım ama anlatmak çok ama çok zor
Depresyon anksiyete
Sıkılmışsın için şişmiş senin
Evet
Bende de var kim yaptıysa
Büyü mü
Büyük ihtimalle
Benimle iletişime geçer misin
Niye
Konuşmak için bu konu hakkında
Yaz
Yazdım
Çalışıyo musun
Hayır
Boş
Kaç gündür var bu belirtiler
Son 10 gündür
15 günü geçmediyse buna depresyon diyemeyiz bir kaç gün daha bekle
biraz aktivite yapmaya çalış sosyalleşmeye çalış azalır belki eğer gerçekren 15 gün devam ederse bi psikoloğa danışmanı tavsiye ederim
Stres bunalım
Evet
Sizi bunaltan neyse ya kurtulun ya uzaklaşın hanımefendi
Olmuyor
Durumunuz daha da kotulesecek
Biliyorum 😔
Nedir üzüldüğünüz
Çok şey var
Herkeste var mutlaka bende de sende de başkasında da. Söyleyin
Burada söyleyemem
Anladım söylemek istersen çıkarım gizliden
Çık