Aile & Toplum Bunlar neyin belirtisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Temizlik yapmak istemiyorum yemek yapmakta istemiyorum yikanmakta istemiyorum doğumdan sonra böyle oldum 1 yıl oluyor çocuklarım 1 yaşında şu an Güncellemeler+1 yıl Yapmak istemiyorum ama yapıyorum konuşmalarınıza dikkat edin kocamda aldatmaz beni aldatırsa da kendi bilir Bunlar neyin belirtisi? Cevapla Doğum Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Bi soz vardır ya üzerimizde olu toprağı diye ondan sanırım 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bıkkınlık var yani bu eşinin sana yardım etmediğinin göstergesi bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl zor dönemlerden geçiyorsun askim destek alabilirsin hem kendin hem çocukların için 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aldatılma potansiyeli yüksek bir eşsin dikkat et 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Depresyon belirtisi galiba 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Depresyon 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İntihar düşünceleri de sık sık oluyor. Yorumla Emrhttr +1 yıl Normaldir yeni çocuk yapmışsın zor zamanlsr geçmiş uykusuz kalmışsınız falan zamannls düzelir Yorumla Soran +1 yıl Doktora gideyim mi bıktım çünkü artık Yorumla Emrhttr +1 yıl Gitsen iyi olur eşinle biraz dertles Yorumla Emrhttr +1 yıl Kendine vakit ayir Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Sence neye benziyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bi soz vardır ya üzerimizde olu toprağı diye ondan sanırım
Bıkkınlık var yani bu eşinin sana yardım etmediğinin göstergesi bence
zor dönemlerden geçiyorsun askim destek alabilirsin hem kendin hem çocukların için
Yapa bilisin aslinda niye yapmiyon
Aldatılma potansiyeli yüksek bir eşsin dikkat et
Bende işe gitmek istemiyorum knk
Pis pis takıl o zaman
Depresyon belirtisi galiba
Depresyon
İntihar düşünceleri de sık sık oluyor.
Normaldir yeni çocuk yapmışsın zor zamanlsr geçmiş uykusuz kalmışsınız falan zamannls düzelir
Doktora gideyim mi bıktım çünkü artık
Gitsen iyi olur eşinle biraz dertles
Kendine vakit ayir
Depresyon
Sence neye benziyor