Kişilik & Karakter Bunlar neyin belirtisidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Yüksek duygusallık ve yüksek istek hali Güncellemeler+1 yıl Regl degil. Hep boyleyim Bunlar neyin belirtisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bence doktora sorun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun doktoru olduğunu sanmiyorum
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Duygusal ihtiyaç normal sevilmek sevmek istiyoruz yoksunluktan bu normal yani.. 0 0 Yorumla
hıyartoo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Aynısı bende de var kaç gündür aşırı yükseğim burcun ne? 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Regl yaklaşımı aşko xjahaha 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Regl degil diyorum hâlâ regl diyosunuz ya kafanizi patlaticam Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Hormonşarın yükselmiş abla işte güneşe çok çıktıysan ondandır Yorumla Soran +1 yıl Çıkmadim Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Yedigin bişeyden olabilir o zaman abla vaktin gelmiştir demek vücudun alarm veriyoe Yorumla Soran +1 yıl Yok annem ondan değil Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Hasbinallahü xhahaha aşko neyden söylesene Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyor ben Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Tamam abla Yorumla Soran +1 yıl Abla deme ya sinirleniyorum Yorumla Musty_Gregor +1 yıl Akrep burcumusun kız yoksa ya da yay Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duygusallıgınız neye karsı istek belli bir kişiye mi yoksa genel isteklilik hali mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Her ikisinin cevabı da genel özel bir sebepleri yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yasındasın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce ilişkin falan oldu mu Yorumla Soran +1 yıl 20 evet oldu sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detaylı konusalım yaz istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazacak mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sessiz kaldın Yorumla Soran +1 yıl Yazmayacagim 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yazmayacaksın sebebini merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Bir sebebi yukk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman konuşalım Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rahatlamaya bak 1 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Fazla dolarsan patlarsin arada havasını al 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evlenme yaşın gelmiş. 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Evlenme zamanının geldiğini 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Mas. t yapıyomusn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Yapman gerekkebilr yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Bu yaşa kadar denemedn mi hiç Yorumla
durden_tyler Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sevgisizliğin belirtisi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Mesela oturur bu dediğine ağlarim gözlerim doldu biliyor musun kaldim biraz bakarak öyle.🥲 belki de doğru soyluyorsundur ha Yorumla durden_tyler +1 yıl Ağlama baby sende sevileceksin her kadın sevilmeye mahkum 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Bilemezsin Yorumla durden_tyler +1 yıl Hayır biliyorum öyle olucak Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kadar eminsin Yorumla durden_tyler +1 yıl Hayatın kanunu bu djdndn Yorumla Soran +1 yıl Yok siz erkek milletinin bünyesi geniş Yorumla durden_tyler +1 yıl Önyargılı bir kız daha 😞 Yorumla
BaysmacK Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl İshal olmuşsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komiik şey Yorumla
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. bana ıhtıyacın var bellı 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Regl? 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Regl donemi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Merak 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Adet 0 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Regl olacaksın sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zamandır böylesin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hepp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşık olduğun kişiyle bişiler mi yaşamak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kimseye aşik degilimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili olmadan bisiler yasarmiydin peki Yorumla Soran +1 yıl Sevgiliyken de yaşamazdımki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekliyim diyorsun a. a Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an da öylemisin Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
bence doktora sorun
Bunun doktoru olduğunu sanmiyorum
Duygusal ihtiyaç normal sevilmek sevmek istiyoruz yoksunluktan bu normal yani..
Aynısı bende de var kaç gündür aşırı yükseğim burcun ne?
Regl yaklaşımı aşko xjahaha
Regl degil diyorum hâlâ regl diyosunuz ya kafanizi patlaticam
Hormonşarın yükselmiş abla işte güneşe çok çıktıysan ondandır
Çıkmadim
Yedigin bişeyden olabilir o zaman abla vaktin gelmiştir demek vücudun alarm veriyoe
Yok annem ondan değil
Hasbinallahü xhahaha aşko neyden söylesene
Bilmiyor ben
Tamam abla
Abla deme ya sinirleniyorum
Akrep burcumusun kız yoksa ya da yay
Duygusallıgınız neye karsı istek belli bir kişiye mi yoksa genel isteklilik hali mi
Her ikisinin cevabı da genel özel bir sebepleri yok
Kaç yasındasın peki
Daha önce ilişkin falan oldu mu
20 evet oldu sayılır
Detaylı konusalım yaz istersen
Yazacak mısın
Neden sessiz kaldın
Yazmayacagim 🙃
Neden yazmayacaksın sebebini merak ettim
Bir sebebi yukk
O zaman konuşalım
Şimdi mi konuşalım istersen
Libidonun aşırı olmasıdır
stres ve kaygı bozukluğu
Rahatlamaya bak
Fazla dolarsan patlarsin arada havasını al
duygusal ve arzusal boşluk
Evlenme yaşın gelmiş.
Evlenme zamanının geldiğini
Mas. t yapıyomusn
Hayir ya
Yapman gerekkebilr yaş kaç
21
Bu yaşa kadar denemedn mi hiç
2 gün sonra regl olacaksin
Kızgınlık dönemine girmişsin çiftleşmen lazım
Sevgisizliğin belirtisi
Mesela oturur bu dediğine ağlarim gözlerim doldu biliyor musun kaldim biraz bakarak öyle.🥲 belki de doğru soyluyorsundur ha
Ağlama baby sende sevileceksin her kadın sevilmeye mahkum 🙃
Bilemezsin
Hayır biliyorum öyle olucak
Neden bu kadar eminsin
Hayatın kanunu bu djdndn
Yok siz erkek milletinin bünyesi geniş
Önyargılı bir kız daha 😞
İshal olmuşsun
Komiik şey
bana ıhtıyacın var bellı
Vaktin gelmiş
Reglllll