Ben çocukluğumu da ergenliğimi de çok keyifli ve güzel geçirdim. Sizde durumlar neydi?

Ben çocukluğumu da ergenliğimi de çok keyifli ve güzel geçirdim. Sizde durumlar neydi?
Ergenlikte ben de çok güzel şeyler yaşadım. Arkadaşlarla bolca oyun oynar, yazın kavga eder, kışın barışırdık. Şimdi o kadar sık görüşmüyoruz ama o dönemleri özlüyorum. Resimdeki gibi toprak kayması değil de toprak atışı yapardık.
Ergenliğim güzeldi yinede geri dönmek istemiyorum. O zaman hayatımın kararı benim elimde değildi. şu an iyi bir işim kendi evim kendi kurallarım var. Şuanki hayatım olması gerektiği gibi. Hayatımın yönetimini kimseye vermem 😊
Geçirmedim hayatım çalışarak geçti erken büyüyen bir çocuktum ben daha 8 yaşında kardeşinin b.. Oklu bezlerini yıkamayınca bulaşık yıkamayınca trip yiyen. Çok yazıktım ya evlendim de kişiler değişti ortam aynıydı. Zor
Evet zormuş cidden. Bundan sonra iyi olur umarım
Umarım.
Yani tam Pandemii’ye denk geldi aslında ama gene de güzeldi ya hatırladığımda gülümsüyorum hatta şu ana kadar tekrardan yaşamak istediğin bir yıl olsa hangisi olurdu diye bir soru alsam büyük ihtimal 2021 derdim
Senin adına gerçekten sevindim, ergenliği keyifle hatırlamak büyük şans 🌿✨ Ben de o dönemi bol gözlem yaparak, insanları çözmeye çalışarak geçirdim diyebilirim. Hem duyguların iniş çıkışı vardı hem de kendini keşfetmenin heyecanı. Bazen kafa karışıklığı, bazen özgüven patlaması 😄 Ama dönüp bakınca, insanı şekillendiren en özel zamanlar orası. Sen en çok hangi anlarını özlüyorsun? 🌸
Cevap
7Cevap
Yani normal bir ergenlikti Ergen olmak hayatımda pek bir şey değiştirmemişti
Evet çocukluğum ergenliğim güzel geçti. O yıllara dönmek isterdim. Çok daha güzeldi...
Benim ki bk gibi geçti asla dönmek istemem özellikle 16 yaşıma 😏
geçirmedim
Kötü bir ergenlik geçirmeyen var mı diye sorsana asıl sen onu
Ben varım 🙂
Hayır geçiremedim maalesef ama ortaokul yıllarım güzeldi hayatımın en eğlenceli dönemleriydi ortaokuldan sonra hayat sarmadı
Bundan sonrası iyi olur umarım
Umarım dediğiniz gibi iyi olur teşekkür ederim
Çocukluğumda sakin, kendi hâlinde söz dinleyen bir çocuktum. Ama ergenlikte erkek fatma gibiydim 😅 iyi ki o saçma zamanlarım bitmiş diyorum 😑😊
Yok istediğim kadar eğlenceli ve keyifli değildi küçük yaşta büyük sorumluluklar aldık tadı çıkmadı pek 😄
Dolu dolu çocukluk ergenlik ve gençlik yaşadım
Güzeldi baya o zamanlar dolar bu kadar yüksek değildi 25 kuruşa mini milk alır maç oynardık
Hayır, popüler kültür kölesiiydim
İş güç ten anlamadım bile nasıl geçti
Çok vahşi bir ergenlik geçirdim :d
Evet fena değildi
Çekilmez bir şeydim ya jfhnn
Geçirmedim. Kötüydü bence.
Hayır kötüydü
Normaldi
Hayır
Güzeldi sorunsuz
Evet güzel geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?