Mesela yakın arkadaşınızın ağzının değdiği bir şeyi yiyip içebilir misiniz, kıyafetini giyebilir misiniz yatağına yatabilir misiniz?
3 ay
Mesela yakın arkadaşınızın ağzının değdiği bir şeyi yiyip içebilir misiniz, kıyafetini giyebilir misiniz yatağına yatabilir misiniz?
İnsanlardan tamamen tiksinen biri değilim ama bazı davranışlar gerçekten insanı uzaklaştırıyor. Özellikle saygısızlık, iki yüzlülük ve gereksiz kabalık görünce ister istemez mesafe koyuyorum. İnsan sevmek güzel ama herkesle aynı yakınlıkta olmak zorunda değil. Bazen mesafeni korumak insanın kendini korumasıdır.
Tiksinti huyum fazla yok lakin bebeklerin bile beni sulu sulu öpmesine, öpmeye çalışmasına , anlam vermediğim bir şeyler yapmasına içten içe kızıyorum lakin tabii ki içten içe , göstermeden yüzümü yıkarım, birisiyle aynı kaşıktan yiyemem, ancak sevgiliyle aynı kaşıktan yenir, yani bi zahmet sevgiliyle 😅Onun dışında kimseyle aynı kaşıktan yemek yiyemiyorum, temizliğinden emin olduğum kişinin yatağında uyurum , kıyafetini giyerim, tabii ki samimiyete de bağlı böyle şeyler.
En yakın arkadaşımın ısırdığı ekmek simit veya herhangi bir şeyi bende ısırıp yerim. İçtiği bardaktan içerim, yattığı yatağa yatarım, giysilerini giyerim. Ve aynı şekilde arkadaşımda benim yaptıklarımı yapar.
Velhasıl evlatlarım kardeşlerim yegenlerim için geçerli. Hatta erkek kardeşimin giysilerini de giyorum.
Birini tiksinmem için o kişiden haz etmemem gerekir.
Bazenleri hiç tanımadığım insanların bile ağzından yiyip içebiliyorum, bazenleri de 3-4 yıl tanıdığım insanın ağzında su bile içemiyorum, biraz ilginç bir durum benim açımdan, kıyafet olarak, makinede yıkanmışsa iç çamaşırı dışında giyerim, ama çoğu kişinin yatağında yatamam sanırım.
Tiksinme tamamen kişisel sınırlarınla ilgili aslında 🌿 Sen birini ne kadar “güvenli alanın” içine alırsan, o kadar rahat olursun. Yakın bir arkadaşının bardağından bir yudum almak bana çok sorun gibi gelmez ama kıyafet ve yatak konusu daha mahrem bir alan 😅 Hijyen kadar psikolojik sınır da var burada. Senin rahatsız olduğun noktayı bilmen önemli; bu seni titiz değil, sınırları net biri yapar 💫
Cevap
20Cevap
Hemcinsimden evet ama karşı cinsten tiksinmem ben 🤦🏻
Kimseden tiksinmiyorum, tiksineceğim kadar takmıyorum doğrusu.
Sadece eşimden çocuğumdan tiksinmem
5 tane yakın arkadaşım var çok şey yaşadık çok şey gördük o yüzden artık ailem gibiler onların hiç bir seyinden tiksinmem ya da igrenmem.. sorun etmem. tek kendimle alakalı başkasının giydiği ayakkabıyı giyemem iatesemde olmaz :)).. diğer konular hiç sorun degil..
Şöyle söyleyeyim İzmir sokaklarını düşün lağım kokusu çöp kokusu o kokular ne kadar midenizi bulandırıyorsa onu zibilyonla çarpın karekökünü alın üzeri sonsuz diyin. İşte bu kadar nefret ediyorum şeytan diyor ki bağla hidron çarpıştırıcıyı at içine atomu ayır parçalarına saniyede 500.000 km hızla çarpıştır yok et hepsini
soruda sorduğun her seyi yapabilirim ya. ama tabiki yakin arkadasim haric baska arkadaşla yapamam bunu, max ayni cikolatayi ısırırım
ay bence de ya bunlari yapmicaksak neden yakınız ki bejdj
Yoo tiksinmiyom dedikten 5dk sonra ben 🤣
https://youtube.com/shorts/SVrRqWamlwg?si=3tuc9u7HtVRsyou920 yıllık agam içtiği şişeden su verince ✋✋
İnstadan düşürdüğüm hatun ayağımı yalar mısın diyince
Kimsenin ağzından bir şey yiyip içmem. Başkasının kıyafetini zaten giymem ama hijyenden dolayı değil, hoşuma gitmiyor. Yatakta sorun yok, temiz olduğuna inandığım her yerde yatarım.
Tiksinme demeyelim de bunlar özel eşya olduğu için başkasının kullanması doğru olmaz. Gerekli olmadıkça detaydakileri asla yapmak istemem bende
Detayı okurken noo dedim içimden, ay hayır sevgilim filan değilse içemem bardağından bir şey jsjhggv
Sen de çok narinsin ama ya sjdjd
Asla bir başkasının ağzının değdiği bir şeyden yiyip, içmem. Ailem bile olsa.
İnsanları seviyorum ama insansı hayvanlar var onların canı cehenneme
Kıyafet yıkanmış ise giyerim. Hırka, ceket vs yıkamadan da giyerim. Diğerlerini yapmam.
temizliğine eminsem evet ki olmasa yakın arkadaşımda olamaz ya
Sevgilim veya eşimden başka kimsenin yediği içtiği bardaktan kaşıktan çataldan yemem içmem
Yüzde 80 falan. Çünkü geri kalanı iyiler, bebişler, annişim, ve tatlış çocuklar
Dostum dediğim 2 kişi var onlardan da tiksinmiyorum ama diğerleri nauuu
Ağzı açık hapşıran birisinin olduğu ortama girmek nefrettt
Sorunu okuyunca insanlardan çok tiskindiğimi farkettim
Çok derece aşırı derecede
yakın arkadaşım benim diğer yanımdır. kıyafetini giyerim, içip yediği şeyden içerim, yatağında da yatarım.
Bazı günler inanılmaz jdhddh
Sevgilim haricinde o dediklerini yapmam
Yiyemem diğerleri de temizse olur
5-10 kişi dışında hepsi lanet ahahsh
Yiyip içemem giyemem yatarım
Hiçbirini yapmam sjkdjf
Zerdüşt olup dağlara çıkma hayalî kuracak kadar
Kıyafet falan olabilir ama yemek yenilmez iğrenç
Çok.
En üst level
On üzerinden 9
Ben tiksinmiyom ya