O kadar çok sayabilirim ki ancak şu an aklıma gelen mesela tamamen şımarıkça bile bile kötü tuhaf davranan insanları savunan kişiler beni sinirlendirir bu davranışları yapmaktan ziyade bunu savunan kişiler beni daha çok sinirlendiriyor. koca koca insanlar bile bile kötü tuhaf davranışlarda bulunuyorlar daha sonra cahil o bir şey bilmiyor saflıktan öyle yapmış diye savunuyorlar bende olan akıl onda da varsa gayet de doğru olanı yapabilirdi ama o yapmamayı tercih etti neyse anlatırken de sinirlendim
Ülkemiz zalim kavgacı mafyatik kaba erkek hayranı kadınlar ile onlara hava atmak için her gün daha da yamyamlaşan erkeklerden oluştuğu için nüfusumuzun yüzde 95'ini sinir bozucu tipler oluşturuyor zaten. Kalan yüzde 5'lik kesim zaten sokağa çıkmıyoruz. Trafikte maganda, kaldırımda apaçi, parklarda serrseri, otoparkta mafya teröründen kurtulmanın yegane yolu bu...
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Genelde egolu ve kendini bir şey sanan insanlar beni çok sinir eder. yani bakıldığı zaman bir değeri olmayan ayda bir işe yaramayan boş insanların ego kasması.