Bide soruyu beğenin fenomen yapın beni
İnsanları hor görür müsünüz?
Bide soruyu beğenin fenomen yapın beni

Günaydın,
Hayır insanlar kesinlikle hor görmem. Bana göre değil. Hatta hor gören insanlardan bile nefret ederim. Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yoktur bana göre. En nefret ettiğim insan türüdür. Herkese tepeden bakan ve aşağılayanlar.
Evet bu arada sana da günaydın
Asla. Kimsenin haddi değil. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur. Eğitim ve maddi güç bu konuda ezici olmamalı olgun ve kendini bilen insan kimseyi kendinden aşağı görmez.
Cevap
32Cevap
Hayır hor görmem. Kimse kimseden üstün değildir.
Hayı kimseyi hor görmem, öyle egolu birisi değilim, sadece herkesle fazla yüz göz olmuyorum soğuk ve mesafeli davranırım, ve bu davranışımla bazen egolu gibi görünüyorum, ama öyle değil aslında bu benim kendimi koruma şeklimdir, zaten her insanada sıcak davransam çok cıvık biri olurum ve buda en sevmediğim şey, ben buyum yani ama asla kimseyi küçük görmem, yoksa ben mükemmel birisi değilim benimde kusurum olur, insanım sonuçta her insan gibi, özel bir üretim değilim.🙂
pek çok insan, hayatının bir döneminden kendisini hor görüp rencide eden birileriyle karşılaşmadığı sürece, bu çirkinliği tam algılayamıyor.. güçlü ve alfa karakter olmayı , hor görmekle karıştıran insan dolu ortalık.. acımasız zalim insanlar da diğerlerini hor gören tiplerdir..
İnsanlara bakış açın , yaklaşımın ve niyetin kendine olan yaklaşım ve niyetin ile pareleldir.
Hayatında güzellikler istiyorsan güzelliklere kapını açmalısın. Hor görmek sadece çirkinliklere kapı açan insanların işidir.
Evet doğru konuştun 👏🏻
Bazı kızlar öyle görüp ezmeye çalışıyor. Başkasından darbe yemiş ona bir şey yapamıyor seni sakin görünce gelir hava atmaya kalkar sanki Elizabeth olsen 😏
Evet bu ne havalar ya
Genelde başka biri canını yakmış ve gitmiş ama ona ulaşamıyor ya da sesini çıkaramıyor
Sen efendi adam gibi adam ol bir çay icelim de hemen ay bana sarktı falan der 🤔
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Süper 😄
😁
Kendimi hor gördüğüm kadar kimseyi görmedim 😂 dibe vurmuş haldeyim
İyi
görmem lan bu arada bu yorumumu görüp dalga geçerler sonra
Hayır, hor görmem. Bizden büyük Allah var.
İnsan insanı niye hor görürse?
👏🏻 Helal olsun
Eyvallah 🤚
Hak edeni ezerim acımam kimseye hadsiz köpekler hadlerini bilsinler bende hor görmeyeyim
Kızma bak ilk defa korktum senden 😲
Kardeşim aramızda herhangi bir sorun olmadığı sürece olmaz bir şey sorun yok
Tırstım dostuz di mi 😂
Dostluğu bozacak herhangi bir şey olmadığı sürece dostuz
Çok ağır konuştun 😄 böyle aşırı ciddi bi şekilde
Benim konuşmalarının geneli ciddidir. Bakma samimi gozuktugume
Fakirleri hor görmeyin çünkü onlar cennetin kralları'dır H. z ÖMER r. a ✌️ asla kimseyi hor görmem hepimizin Rabbi bir hepimizin gireceği iki karış Toprak
Bir kişi hariç hiç kimseyi hor görmem. Hor gördüğüm bir kişi, 2016 yılının ortalarına başıma iş açan bir arkadaşımdı.
Allah korusun.. Ben de o insanlardan bir insan değil miyim?
Ne haddime?
Kimse kimseyi küçümsemyemez, hor göremez ama hor görülürsem fena harcarım karşımdakini.
Şimdiye kadar hiç kimseyi hor görmedim. Çünkü çok hor görüldüm ve o duyguyu çok iyi bilirim.
Hayır kesinlikle. Hatta hor görülenleri savunan bir yapım var
Öyle bir huyum yok görenlere de uyuz olurum dalasım gelir
Kimseyi hor görmem ben kimim ki kimi hor görüyüm :)
Kişiye göre
Durduk yere biz kimsenin canını yakmayız
Ben insanların davranışlarına, konuşma tarzlarına göre kendimi şekillendiriyorum
Ne iyi davranırım ne kötü
Bende insanım kimim ki hor göreyim hiç birimiz kusursuz değiliz
Görmemeli. Her birey çok kıymetli. Herkesin özellikleri yetenekleri karakterleri duruşları farklıdır. Kimse kimseye üstten bakmamalı ve dışlamamalıdır. Bunun ne demek olduğunu anlamak isteyen insanların empati yapmaları yeterlidir.
Asla hor görmem. Her insan değerdir , saygıdır. Karaktersizlik yapar ise affı olmaz.
Haklısıb
Aşağılık, sahtekar ve hainleri hor görürüm hele şimdi ülkede yukarlarda yüzüne tükürmeye değmeyecek horlanacak insan dolu.
Hor görmek=aşağılamak.. Asla. İnsanda biraz Merhametcik olmalı
Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Kimseyi hor görmem
hor görmem. ancak katili tecavüzcüyü görmem gerekiyor.
Hayır görmem saygıyla karşılarım
İyi 😄
Hor gören kibirden yapar. Aslında kendini içsel olarak kabullenmediği için onlardan aşağı hisseder. Bunu bloke etmek için onları gözünde aşağı çeker
Serseri tipler hariç asla kimseyi hor görmem
Süper
İnsanları hor görmem tabii ki
Adamsın
Hayır kimseyi küçümsemem
Haklı
Evet
Yok oldukça alçak gönüllüyümdür NET
Doğru
Hayır görmemeye çalışırım
Güzel
Görmem, görmemelisin, görmemeliyiz.
Görmemeliler 😂
herkesin bir duygusu var tıpki bizler gibi , hor görüşmeler bencee
Tabiki de kimseyi hor görmem. boyle bi lüksüm yok. kimse kimseden üstün olamaz
Görüyorum faliba ama görmemeye çalışıyorum bunun kötü bir şey olduğunun farkındayım
Hayır ama eleştirilecek bir şey varsa sözümü sakınmam
İçimden bazen evet ama hoş görmeye çalışıyorum, bunun için cidden uğraşıyorum
Kimse görürüm demez ki
Yaratılmış hiçbir canlıyı hor görmem. Bana uymayan karakteristik yapısı varsa uzak, durabilirim. Diğeri insanlara yakışmaz.
Hep alttan alırım ama beni alttan alan yok.. Ben 10 yanlışa göz yumarım onlar benim 1 yanlışımı yüzüme vurur sanki hatalı benmişim gibi:)
Hakedene evet ama dünyevi şeylerden ötürü kimseye hava atmam helede durumu benden aşağıda olan insanları eziklemek en nefret ettiğim şeylerden biridir
Bazı insancıkları hor görürüm.
En nefret ettiğim şeylerden biri asla görmem
Ne güzel hep böyle misin
Ne kadar iyi niyetlisin kaldı mı böyle biri
T K p gönderdim görmediniz sanırım
Teşekkür ederim siz de edebilirsiniz
Etmediniz?
Görmem hayatta en nefret ettiğim şey
Ön yargılı olurum ama hor gormem
Yapmamaya çalışsam da tanıfıkca nefret ettiklerim oluyo4
Yaradılanı severiz Yaratandan ötürü
Ooo 😄