Çok tipsizim kızlar sürekli reddediyor boy da yok kendi dengim çirkin ve kısa boylu kızlar da reddediyor nasıl çıkıcam incel olmaktan özgüvenli ol sosyalleş yazmayın boş boş
3 ay
Çok tipsizim kızlar sürekli reddediyor boy da yok kendi dengim çirkin ve kısa boylu kızlar da reddediyor nasıl çıkıcam incel olmaktan özgüvenli ol sosyalleş yazmayın boş boş
Dostum incel olmak senin suçun değil öncelikle seni benim gibi insanlar çok iyi anlar 34 yaşına kadar kız eli tutmadım tipsizim doğru 180 boy var fit vücut var kemer burun ela göz saçlar uzun ama alnım açık tam bir keko hatta hirt desen yeridir bildiğin dışarda torbacı sanarsin o derece ama ben alıştım bu hayata istemeye istemeye yaşıyorum ailemin eli uzun da değil ki bir kız bulsun kör topal birde Antalya gibi genetik kıyaslaması çok fazla olan lanet ahlaksız bir şehirde yaşıyorum. Çoğu patlak çoğu dul zaten mk yerinde doğru düzgün insan bulamadım. Hangi erkekle konuşsam 5 dk normal konuşur sonra s1kindeki icraatleri escleri anlatır şoyle yaptım böyle ettim sonra bende linç ederim. Hangi kızla konuşsam zaten her bku yedim kuckken su çocuk ile seviştim geçen şunun evine gittim gibi ahlaksizlari konusur bende yine linç ederim. İnsanlardan uzak işlerde çalışıyorum valla miğdem bulandı bu hayattan nasip felan denk gelmiyor. İncel yolunda ilerliyorum bende.
Karşı cinse nefret biriktirmemekle başla öncelikle. Karakterin bir nebze düzgünse direkt adım atmak istediğin kızdan ziyade aynı ortamda samimi ilişkiler güdebileceğin orta halli biri sana zamanla bağlanabilir.
yav zaten dengim olanla konuştum ona adım attım hepsi friendzone çekti tanışır tanışmaz kanka diyorlar ben napim
Tanışırız tanışmaz başka ne desinler ki? Benim mesela tek sevgilim oldu, 2 yıl platonik kaldım. Bana başında o yanaşsaydı ben de knka çekerdim. Keşke devamında yanaşmasaydım diyorum, orası ayrı tabi.
boyu da uzundur tipi de düzgündür kesin ayrıca kimse hoşlandı mı kanka diye bir şey de demiyor tanışalım konuşalım demiyor yıllarca friendzoneda gezip napacam kızın hoşlandığı uzun boylu ile yaşadıklarını mı dinleyecem dert ortağı mı olacam
Sevgili olduktan 2 ay sonra tipini gördüm, eskaza ortalamadan uzun çıktı. Öyle yakışıklı bir herif de değildi. Var benim gibiler de. He diyeceksin iyi bir ilişki miydi? Hayır.
yav masal okuma ya tipini sevgili olduktan 2 ay tipini gördüysen 2 sene nasıl platonik kaldın be yalancı eskaza uzun çıkmışmış haydi be oradan sırf uzun diye sevgili olmuşsun benim gibiler de var diyor ulan sen en kötü kadın tipisin yalancı ikiyüzlü sinsinin tekisin diğerleri en azından kendine karşı dürüst sen yok 2 sene platonik kaldım yok sevgili olduktan 2 ay sonra tipini boyunu gördüm ulan telepati yoluyla mı hoşlandın bu heriften iyi ilişki tabi olmaz yalancının tekisinin sen iyi bir şeyi haketmiyorsun ki
Donanım Haber Forum'daydık, kusura bakma incel kardeş. Herifin 2 yıl profilini takip ettim, konuşmaya başladıktan 2 ay sonra wp geçtik.
Bu kadar nefretle herhangi bir kadın ile ilişki kuramaman o kadar normal ki.
ben senin gibi ikiyüzlülerden nefret ediyorum forumda tanışmışmış siz bir de bize sanalı bırakın dersiniz siz ilişkilerinizi bile sanaldan yaparsınız
forumdaki 1.90 lavuğa aşkım çevrenizdeki iyi niyetli 1.70 elemana kanka çekin anca
Sanalı bırak mı dedim? Sadece belli bir aşinalık elde et karşı cinse dedim, bunu da istediğin yerden yap. Sen bana bile nefret kusuyorsun, iyi niyetli falan değilsin yani. Kaldı ki o 190 falan değildi. 180'e yakındı.
aşinalık etme dediğin şeyi yıllardır yaptım hepsinde friendzone yiye yiye böyle oldum zaten reelde tanıştığım kızlar (ki hepsi de tip boy olarak bana denkti) bana kanka çekip sanalda tanıştıkları uzun boylu sevgililerinden bahsetmeye başladı ben de arayı bozdum hepsiyle bir kızın bana başka erkekle yaşadıklarını anlatması sinir ediyor buna da aşina olamam
Beni tanımaz etmezsin, iyi niyetimle sana yazmışım. Sanalda olduğunda da mesele boyu olmuyor ki. Adamın yazdıklarına göre az buçuk karakteri ve fikir uyumun oluyor. Ben en azından onlara baktım.
Seni demedim hani diyorsun ya önce kızlarla tanış diye bunu zaten yıllardır fazlasıyla yaptım diyorum
Canın bayağı yanmış, o hayal kırıklığı satır aralarında hissediliyor 💔 Sürekli reddedilince insan bunu “ben yetersizim” diye yorumluyor ama mesele sadece tip ya da boy değil. Sen şu an kendini değersiz görüyorsun ve bu enerji karşıya geçiyor 😕 Kadınlar kusursuz erkeğe değil, yanında rahat hissedeceği erkeğe çekilir. Dış görünüşünü iyileştirebileceğin kadar iyileştir ama asıl bakman gereken yer bakış açın. Kendini “incel” etiketiyle sıkıştırdıkça o kimliğe tutunuyorsun. Kimliğini değiştirirsen, sonuçların da değişir 🔄✨
Cevap
2Cevap
knk tipsiz erkek zenginse her türlü bulur yolunu
o yol dediğin de ya esc ya golddigger karılar mk
ünlü mankenlere baksana çogu is adamlarıyla evleniyor knk
1 sene sonra da boşanıp malına mülküne çöküyorlar
evlilik sözlesmesi yapsinlar slklik onlarda :d
o zaman da o manken evlenmez işte
evlenen var nihahsiz metres olanda var yaşlı adamlara :d
yaşlanınca gelen karıyı napim bana şimdi lazım
HJahaHAHAH :dd:D
sarma l a n bana :d
yok saracam sinir ettin
yürü git bee senle uğraşamam :dd
Kendi dengin olarak düşündüğün çirkin ve kısa boylu kızlar da reddediyorsa işin biraz zor..
Benide beğenen hiç erkek olmadı bende mi erkek düşmanı olayım ne saçma
incel kadın düşmanı demek değil anlamını öğren de konuş
Öncelikle sakin ol
sakinim
Değilsin diğerlerine verdiğin yanıtlar öyle demiyor
boş boş şeyler yazarlarsa ben de öyle yazarım para kazan parana gelsinler diyene teşekkür mü edecem mesela
Ay acaba kıxlar senden korkuyor olabilir mi ne bu sinir
yok reelde böyle değilim sanalda sinir ediyonuz beni
Sakin ol canım
Ne yaptık be
ne yapmadık diye sorsan daha mantıklı yapmadığınız kalmadı bana
Allah allah
hep de senin gibi kızlar reddedip duruyordu paso kız çirkin 1.50 beni seven yok diye ağlıyordu ben hoşlanıyordum ondan seni arkadaş görüyorum diye reddeti sonra bu karı da gitti uzun boylu tipi düzgün biriyle sevgili oldu benle de arkadaş kalıp o sevgiliyle yaşadıklarını anlatmak istedi ben sövdüm baya kıza
ayy kıyamam yaaa... inşallah şeyin kalın böyyyüktürde ordan kurtarın
olsa ne olacak kimse görmüyor orayı
Yapacak bir şey yok gibi kabulleneceksin kimsenin sana bakmadığını
Tipini düzelt değiştir
o nasıl oluyor peki
Herkesin bi alıcısı vardır illa
o sözün söylendiği zamanlarda kızların kriter belirtme hakkı bile yoktu babası kime verirse onla evleniyordu o zaman tabi herkesin alıcısı olur sen şimdiye bak
Farkı ne yine denk birini bulursun
Benden çok lazım sana gerek yok
nesil farkı bile bilmeyen sen hiçbir şeye lazım değilsin
Yok lazım
Para
esc ya da golddiger istemez
dik_dur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?