Güncellemeler
1 yıl
Hiç adam yok mu bu sitede biri yardım etsin adam olmam lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortamlarda saygı görmek, insanlar beni gördüklerinde önümde egilsinler adam desinler beni övme yarisina girsinler herkes bana saygi da bulunsun ben ne dersem doğru kabul etsin istiyorum bunu nasıl sağlarım Bunu sağlayan insanlar bunu nasıl yapıyor tip mi meslek mi ney önemli bunun için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paran olduğu zaman. Benim bir akrabam öyleydi adamın para bitti herkes dağıldı. O dediğin şey birazcık kurgu gibi.
Ya paranin olması yetmez ya.
Para kazanan herkese toplum saygı duyuyor önünde egiliyor mu yani bu kadar basit mi adam olmak benim kimse önümde egilmjyor
Yani paran olcak çokta saf bi herif olycaksın ne bileyim kurguds olan bişi gibi bu istediğin şey. Herkesin karakterine düz giden bişi değil. Mesela ben beni pasifleştirmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum.
Ailene para desteğinde bulunmaya başladığın zaman.
O kadar basit detil bence adam olmak
Ben zaten aileme para desteğinde buluyorum ama kendimi adam gibi hissetmiyorum
Yurtdisina kaç ve iyi yerlere gel o zaman lüks araban ile turkiyede hava atabilirsin
Yurtdisina kaçacak param yok.
Para kazansam da l kadar kazanmiyorum
Valla kardeş ne diyeyim herkese saygılı ol ağzın laf yapsın herkes ile konuşmaya gayret et böylece hangi ortama gidersen git tanınmış olacaksin
Kardeşim bak ben herkese saygılıyım ama insanlar tuhaf durup dururken seni asagiliyoe o seni asagilandiginda ben biseuimle onu ezmek istiyorum paramla ezemem ultra zengin degili mherkez gibi kazanıyorum tipim normal herkes gibi mesleğim normal bir meslek neyimle ezecegimi bilemiyorum
Kardeşim hiçbir şey yoksa bilgi ile ezersin başka alternatif yok
İnsanları ezmem beni asagiladiklarina utandirmam lazım buna taktım kafayi. Yaşama sebebim bu. Bu amacını gerceklestiremezsem Yaşama sebehim kalmaz. Acil yardım lazım bana.
Spor yap kas flan yap
Bak bu mantıklı.
Çok kasli olursam herkes beni kıskanır. Kardeşim ben anlatabiliyo muyim yani insanlar bana baktıklarında kiskancliktan delirsinler istiyorum ya bu amacımi bı turlu gerceklestirememek beni delirtiyor m k ya zamanında çok asagilandim İntikam istiyorum
Kardeşim sende biraz narsistlik var galiba
Hırslı ve intikamcı biri olma özelliğim seni kıskandırdı buna sevindim.
Ben 0-1 sen ise 1-0 bak gördün mü?
İnsanların beni kiskanmalarindan zevk alıyorum ancak Maddi başarılar da elde etmek lazım. Birisi Zaten yakışıklıysa narsist iyi bir meslek sahibiyse narsist parası çoksa narsist sizin gibi kiskanclara göre. Siizn gibi bk çuvalı olsak umrunuzda olmazdı. Bana narsist demen bu yüzden beni sevindirdi teşekkür ederim
Rica ederim tatmin olduysan eğer ancak bu hayatta bazı insanların ulaşamadığı noktalara asla ulaşamayacağı ni bilmeni isterim , şu an bir böcek olarak seni gördüğüm gibi 🙃😉
Senden bi kardeşim olmaz