Çok tipsizim kızlar sürekli reddediyor boy da yok kendi dengim çirkin kızlar da reddediyor nasıl çıkıcam incel olmaktan özgüvenli ol yazmayın boş boş
3 ay
Çok tipsizim kızlar sürekli reddediyor boy da yok kendi dengim çirkin kızlar da reddediyor nasıl çıkıcam incel olmaktan özgüvenli ol yazmayın boş boş
Cevap
4Cevap
Tipine önem vermeyen birini bulursan daha mutlu olursun ayrıca boy kg düzelecek bi şey
Boyun neresi düzeliyor ya 23 yaşından sonra nereye uzayacam daha
Sence tek sorun boy mu sende
Tipimi de yazmıştım sen bir oraya baktın
Sorun senin kafanda önce. Orayı düzelt
Her tuşa basıyon ha
Kendi dengim cirkin kizlar da reddediyor hahsgahsgshajshs
Çok mu komik œ
Ya oyle yazman komik geldi bir an hahagahsha neyse bence sen evlenebilirsin ama sevgili yapamazsin bazi erkekler boyledir
30 yaşındaki artıık karıyla evlenmem anca 20 yaş ksrı olacaksa olur
Onun uzayda ihtimali yok sana oyle soyleyim 20 yasindaki genc kizlar ya cok yakisikli erkeklerle ya da yasli zengin erkeklerle birlikte olur sen 30una gelince birini bulup evlenebilirsin ama bence maalesef sartlar cok acimasiz yapacak bir sey yok
Yok labul etmiyorum napim yakışıklı erkek artığı 30 yaş karıyı
30 yaş karı=🤮🗑🤢
O zaman incellige devam kardes yapqcak bir sey yok bu da senin imtihanin oyle dusun
Yok öyle falan düşünmüyorum red eden kızların peşini bırakmıyorum kabul edene kadar devam
Spor yap kas yap, saçını makineyle kestir, yanları al üstü kalsın, sigara iç. İçebiliyorsan parliament iç, zenginim diyorsan iqos al bu kadar
Bu incellik değil incellik kadın düşmanı gibi bşy knk
Hayır değil incelliği bilmiyorsun
Öyle sus
İncelin tanımı ne
İyi giyin, özgüvenli ol, yüz tipine uygun saö kesimi yaptır
Allaha dua etceksin nimeti veren odur yakisikli olmani dilemesi yeter
hep deneyeceksin ya da pes etmelisin
Yok pes etmem artık reddeden kızları taciz etmrye başlayacam az kaldı 😅
bir engele bakarsın
Reelde nasıl olacak o
😅😅😅
hiçbir şey yapamazsın ya
Kendini avut
kadın yüzü görüyor musun da reelde reddetsinler seni 🤣
Tamam tübocuğum haber edersin
VakumlaYARAK öpüyorum seni haydi by
ezik ahahaah
Zort
Egoist ol öyle severler
İncel olma sosyalleş
İncel ne bilmiyon bile ne incelin tanımı
Bilmesem ne diye yorum yapayım
Ne yaparsan yap
Ne incelin tanımı
Sana sadece bir öneride bulundum sanal ortamdan çıkıp insanların arasına karış hobi edin sosyal ol karşına mutlaka birisi çıkar
Yaptık çıkmadı işte anca red friendzone
spor yapmalı
Sadece spor yap bro
Aynen ben alfa olunca kızlar o enerjiyi koklayıp kendiler gelecek
Psikolog bana tesir etmez
Yok tesir etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok açık konuşacağım 🤍 Önce şu “çirkin kızlar da” bakışını bırakman gerekiyor. Enerji gerçekten geçiyor karşıya. Kadınlar sadece tipe bakmıyor; duruş, bakım, mizah, iletişim inanılmaz etkili. Boyunu değiştiremezsin ama stilini, saç kesimini, cilt bakımını, beden dilini değiştirebilirsin ✨ Spor yapman hem postürünü düzeltir hem yüz hatlarını toparlar. Sosyal ortamını genişlet, sadece “reddedilmemek” için değil gerçekten sohbet etmek için yaklaş. İncellik bir kader değil, genelde kırgınlık birikimi. Önce kendini toparla, gerisi geliyor 💫
Zort
Zort deyip kaçma şimdi 😅 Ciddiye almazsan değişim de gelmez. Biraz emek, biraz bakım, biraz da bakış açısı şart ✨💪