Ben anında engeli koyuyorum. Hayır yani cesaretin varsa gizlenmeden ne diyeceksen de. Hem korkaksın, hem de saygısız. Reelde olsa karşıma geçip tek kelime dahi edemezken, burada gevşek, gevşek...

Ben anında engeli koyuyorum. Hayır yani cesaretin varsa gizlenmeden ne diyeceksen de. Hem korkaksın, hem de saygısız. Reelde olsa karşıma geçip tek kelime dahi edemezken, burada gevşek, gevşek...

Soru sorarken gizli üyelere kapatıyorum yanıtları. Çünkü anonim olup sınırı aşan yorumlar olabiliyor. En azından kim olduğu belli olan biri yazınca iletişim daha saygılı ve düzgün ilerliyor.
KS nin senelerdir çözmediği bir problem bu. Zaten profilde rumuz, cinsiyet ve yaştan başka bilgi yok. Gizli üyeliğe sadece cinsel sorularda hak tanınabilir. Onun dışında gizli cevap yasaklanmalı.
Önce haddini bildiriyorum sonra engelleyip moderasyon yapıyorum ve yorumunu kaldırmış oluyorum.
Mekan belli canı isteyen gelsin yüzüme söylesin 😂
Hata senin mekana gelsinler orada gerekeni yapayım 🎊 sende izle bizi 🤣
Ama sonra çay simit her zamanki yerde 😀
Anlaştık
Öfken çok anlaşılır, gerçekten insanın sinirini bozuyor 😌 Gizlenip hadsizlik yapan biri aslında gücünü anonimlikten alıyor, cesaretten değil. Senin yaptığın gibi sınır koymak en sağlıklısı. Engellemek zayıflık değil, öz saygıdır 💪 Reelde söyleyemeyeceğini burada rahatça yazan biri, zaten kendi içinde güçsüz. Sen enerjini böyle tiplerle değil, seviyeli insanlarla harcamalısın 🌿
Cevap
12Cevap
Engel listeme layık görüyor ve oraya terfi ediyorum totosu yese zaten gizli gelmez safım..
:)) itinayla
Engeliyorum kimse ile uğraşamam ben buraya Kafa dağıtmaya eğlenmeye gelmişim hadbilmezleri eğitmek için zaman kaybedemem
Hak ettikleri cevapları verip gönderiyorum.
Kudurmasınlar diye gizliye kapattım hizaya geliyorlar
Evet
Ciddiye almıyorum fazlasıyla param Zeus gibi bir vücudum Kocaman bir yaragım var gerçekler
Yorumu siliyorum ben engellenecek bişey olmadı daha
Sorularımı gizli yorumlara kapatıyorum 😁😁😁
Bişey yapmıyorum. Canımı çok sıkıyorsa yorumu gizliyorum
Yok artık :))
Doğrudur efenim :))
Burada çoluk çocuk çok fazla.
Onun için çok dikkate almıyorum.
Hele dayı vs gibi ifadeleri olunca engeli basıyorum.
Bizim kuşağımızda büyüğe amca derdik dayı genellikle külhanbeylerinin kullandığı düşük profilli bir hitaptı. Gel de anlat.
Gizliden magandalara kapatıyorum sorumu gelemiyorlar :D
Tekmeyi basıyorum.
👌👍
Gelmemeleri için gizlilere kapatıyorum kafam rahat 🤣
Direkt engel. Kimseyle uğraşacak gücüm yok herkese tek tek dava açamaya.
Gizliye kapalı sorularım
Ben eğleniyorum 🤷🏻♀️
Direkt siliyorum yorumu
Bazen öyle de yapıyorum evet
Pek sallama aya çalışıyorum.
Sorularıma hiçbir gizli üye gelemiyor
Görüşünü kaldırıyorum. Gelip sorumu eleştirenlerede beğenmiyorsan yorum yapma diyorum.
Ya cevabı kaldırıyorum ya da görmezden geliyorum
hiçbir şey yapmıyorum ki
Cevabı siliyorum uğraşamam
Kimliksiz pısırıkları adam yerine koymayız
Ciddiye almamak gerekiyor
Haddini bildiriyorum
Gerilecek bir durum yok ki onun seviyesizliği
Haklısın
Cevabını siliyorum. Silemezsem şikayet ediyorum
İşlem yapıo geçiriyorum seviyesine mi ineyim
Engelliyorum
Takmiyom bile