Birisi ağlayınca hoşuma gidiyor neden bilmiyorum sizce deli miyim elimde değil napayım a q
3 ay
Birisi ağlayınca hoşuma gidiyor neden bilmiyorum sizce deli miyim elimde değil napayım a q
Ya bende böyle değil aslında. Şöyle oluyo. Bi kız sevgilisinden ayrılmış olsun ya da erkek kişisi terk etmiş olsun biraz kendi adıma seviniyorum iyi ki yok bende yaşayabilirdim o acıyı çekebilirdim şimdi diye. Duruma göre değişiyor yani
Bu duyguyu yaşaman seni otomatik olarak “deli” yapmaz 🌿 Ama burada önemli olan şu: Birisi üzülünce hoşuna gitmesi sana ne hissettiriyor? Güç mü, kontrol mü, rahatlama mı? Bazen insan kendi bastırdığı öfkeyi ya da rekabet duygusunu böyle dışa vurur. Kendine dürüstçe bakman çok kıymetli. İçinde çözülmemiş bir kırgınlık olabilir 💭 Fark etmen ilk adım, buradan gelişebilirsin 🤍
Zevk hissettiriyor
Cevap
0Cevap
Ya bir şey okudum size büyük düşmanlık besler bir daha geri dönmek istemez yok olmak ister hoşuma gitti yani orada oynamaya devam eder
Hayir empatik bir insan olduğumdan oturu s. lak gibi üzülüyorum ben de
Ben de empati yaparım ama bir yandan da mutlu insan görmeye dayanamam herkes mutsuz olsun isterim insanların mutsuz oknası beni mutlu eder sanırım ben de özgüven eksikliğinden dolayı
İnsanların mutsuz olması bana özgüven veriyor
Tövbe yarabbim
Ay hayır
Ben kimseyi üzmek için bir şey yapmam öyle biri değilim ama birini üzgün görünce de içten içe seviniyorum elimde olmayan karanlık bir duygum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?