Kişilik & Karakter Birilerinin mutsuzluğu sizi mutlu eder mi? Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Lütfen o kadar kötü olmayın Güncellemeler1 yıl Çoğunluk hayır demiş çok mutlu oldum umarım hepiniz çok mutlu olursunuzz Birilerinin mutsuzluğu sizi mutlu eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, tabii ki mutlu etmez yani birilerinin mutsuzluğuyla mutlu olabilecek bir insan asla hiçbir zaman olmadım ve olmam da. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Eder evet 0 1 Yorumla Nisan54 1 yıl Kötü bir durum sizin için de
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Bana haksızlık yapanları mutsuz görmek ve mutsuz olduklarını bilmek ve mutsuzluk haberlerini almak çok isterim. 0 1 Yorumla Nisan54 1 yıl Umursamamanız daha sağlıklı olabilir Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Katılıyorum mutlu olmak bu kadar da zor değil ki daha fazlasına göz dikmeyi bırakıp elindekilerle eğlenebilmek dünyanın en kolay şeyi 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. O düşünceyle muhatap olan bir insan kafadan hastalığa yakalanmıştır 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır kaostan ve birisinin üzüntüsünden beslenen şeytandır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla ne yalan söyleyim malum partili insanların mutsuz olması beni dünya kadar mutlu ediyor Allah affetsin ama öyle 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayır etmez. Bu kadar kötü kalpli olamam. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Bana kötülük yaptıysa olurum ama yapmadiysa üzülürüm. 0 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bugüne kadar hiç mutlu olmadım karakter meselesi 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Başkalarını düşünecek kadar vaktim yok 1 0 Yorumla
Kingss90 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl etmez saf gibi onlara üzülürüm 1 1 Yorumla Nisan54 1 yıl Bu kötü işte Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafataslarından yapılmış bir taht da oturmak gibi 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayir asla 1 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. hayır etmez 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Etmez hayır 1 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Edemez 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 4 Yorumla Nisan54 1 yıl ? Yorumla Freedown54 1 yıl Çok şeyimi aldı benden Yorumla Nisan54 1 yıl Olsun bunu da alamasın Yorumla Freedown54 1 yıl Haklisin aslinda Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır asla 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba, tabii ki mutlu etmez yani birilerinin mutsuzluğuyla mutlu olabilecek bir insan asla hiçbir zaman olmadım ve olmam da.
Eder evet
Kötü bir durum sizin için de
Bana haksızlık yapanları mutsuz görmek ve mutsuz olduklarını bilmek ve mutsuzluk haberlerini almak çok isterim.
Umursamamanız daha sağlıklı olabilir
Katılıyorum mutlu olmak bu kadar da zor değil ki daha fazlasına göz dikmeyi bırakıp elindekilerle eğlenebilmek dünyanın en kolay şeyi
O düşünceyle muhatap olan bir insan kafadan hastalığa yakalanmıştır
Hayır kaostan ve birisinin üzüntüsünden beslenen şeytandır
Valla ne yalan söyleyim malum partili insanların mutsuz olması beni dünya kadar mutlu ediyor Allah affetsin ama öyle
Hayır etmez. Bu kadar kötü kalpli olamam.
Bana kötülük yaptıysa olurum ama yapmadiysa üzülürüm.
Bugüne kadar hiç mutlu olmadım karakter meselesi
Hayır bana bir fayda sağlamaz
yo aksine herkes mutlu olsun
Başkalarını düşünecek kadar vaktim yok
etmez saf gibi onlara üzülürüm
Bu kötü işte
Kafataslarından yapılmış bir taht da oturmak gibi
hayir asla
Hayır
Etmez
Etmez
hayır etmez