En çabuk neyine aldanırsınız? Bu bazen bir söz bazen bir bakış davranış belki sadece varlığı bile yeter aldanmaya peki siz ne yapsa dayanamam dersiniz?
3 ay
En çabuk neyine aldanırsınız? Bu bazen bir söz bazen bir bakış davranış belki sadece varlığı bile yeter aldanmaya peki siz ne yapsa dayanamam dersiniz?
Ben en çok içten gelen bir samimiyete aldanırım. Yapmacık olmayan bir gülüş, gerçekten dinleyen bir bakış insanın gardını düşürüyor. Güzel sözlerden çok o sözlerin nasıl söylendiği etkiler beni. İçinde sıcaklık olan bir bakış bazen uzun cümlelerden daha güçlü olur.
Ben en çok çabasız samimiyete aldanırım. Birinin sadece varlığıyla güven vermesi, gözlerinin içine baktığında orada bir "ev" hissi bulmak... Sanırım en çok, karşımdakinin beni gerçekten anladığını hissettiren o şefkatli bakışına dayanamam. Kelimeler bir şekilde kurulur ama o bakıştaki duruluk yalan söyleyemez..
İtiraf edeyim, en çabuk samimi göz temasına ve içten söylenmiş “seni anlıyorum” cümlesine aldanırım 😊 Çünkü çoğu insan konuşur ama azı gerçekten anlamaya niyet eder. Birinin bakışında şefkat ve dikkat varsa, orada yumuşarım. Sen de biliyorsundur, bazı bakışlar kelimeden güçlüdür. İçinde gerçek bir ilgi hissediyorsan, işte en savunmasız olduğun yer orasıdır 💫
Cevap
4Cevap
alınmam
En cabuk bi saça bi bakısa aldanirim. Gözle ve saçlar her şeydir bi kadında
Bide zekiyse tamam 😂
Bir tatlı söze
Aldanırım gülüşüne...
Sen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?