Sorunları sorun yapmayan çözüm odaklı insanları sıkı tutun sayıları az gerekirse bağlayın 😀

Sorunları sorun yapmayan çözüm odaklı insanları sıkı tutun sayıları az gerekirse bağlayın 😀
Her sorun üzerine gidince hemen çözülmez ama kaçtıkça büyüdüğü doğru. Üzerine gitmek bazen çözmek değil, anlamak demektir. Cesaret gösterince mesele küçülür ya da en azından netleşir. Görmezden gelmek geçici rahatlatır, yüzleşmek kalıcı hafifletir.
Sorunlarla yüzleşmek çözüme ulaşmayı daha mümkün kılıyor halı altına süpürmektense. Ben direkt yüzleşenlerdenim elimde potansiyel bir çözüm olmasa da çünkü sorunu büyütmenin değil, düzeltmenin peşindeyim.
Evet bir sorunun üzerine gitmek onu görmezden gelmekten daha işe yarar Çünkü kaçtıkça büyür, yüzleştikçe netleşir Her zaman tamamen ortadan kalkmaz ama etkisi azalır ve insanı güçlendirir.
Sorunların üzerine gitmek çoğu zaman işi çözer çünkü kaçtıkça büyüyen şey, yüzleşince küçülür 😊 Sen çözüm odaklı olduğunda zihnin “tehdit” modundan çıkıp “kontrol” moduna geçer. Bu da seni daha güçlü ve net yapar. Ama her soruna saldırarak değil, stratejiyle yaklaşmak önemli 😉 Fotoğraftaki gibi temas, iletişim ve gülümseme varsa, birçok mesele zaten yumuşar. Sen meseleleri büyüten değil yöneten tarafta olursan kazançlı çıkarsın 💪
Aslında sorun görsel de orada adam ve kadın da sorunların üzerine giden koca yürekli aşığımızdı da sen de anlamadın:))
Cevap
8Cevap
nBence sorunların üzerine gitmek başka sorunların ortaya çıkmasına mahal veriyor en iyisi sorunu salmak..
Sorunun üstüne nasıl gittiğine bağlı , paldır küldür gidersen sorun ortadan kalkmaz ikiye katlanır
Her sorunu değil, bazılarını komple yok etmek için uzaklaşmak en doğrusu.
Çözeceğime inanırsam üstüne giderim ve çözülmesede ben üstümden atmış olurum. Ama inanmıyorsam zaten benım için sorun yok ortada 😅
Önce sizi bi sorun olduğuna inandırmak ve bu sorunu sadece sen çözebilirsin diye motive etmek lazımsa zaten bu kadar uğraş sorun falan kalmaz kendi kendinee çözülecektir:)
Anladım ama bilinçli o yöne evirdim böylesi daha güzel 😀
En fazla tebessüm ettirmiş olabilirsin😀
Sorun, sorun çıkaran kişiyse ve o kişide duvardan halliceyse bence en yakın yangın çıkışından koşar adım kaçmak gerekir
Duvar gibiyse çözüm kaçmak değildir sıva yapıp güzelce boyayıp güzelleştirecektin olmaz öyle 😀
O yaşları geçtim zaar. He he diyorum uzatamıyorum 😄 nefesim çıkmiiiiiiii
Geçiştirme evresine geldiysen senin yakında için de geçer
O çoktan geçti yaw 😄
En son umut vardı için için savaşlar mı yıprattı yoksa 😀
Ehliyet süreci tüm umut çiçeklerini soldurdu 😂
Dubalarla sınandın ha 😀
Neyse ki hakladım onları 😄
Evet doğru ama bazen olmuyor X2 olarak geri geliyor sorunlar 😄
Sakal gibi diyosun
Çok doğru dedin vala aynen öyle
O zaman altını toplamak lazım düzenli olsun bari sorunlar salla 😀
O zaman artık böyle yapayım birazda 😃 elbet faydası olacaktır
Eğer çözersek kaldırır. Çözmezsek daha çok boğar
evet, korkularında üstüne gitmek lazımmış ama cesaret lazım ben yapamıyorum mesela
Kaçtığın her şey karşına çıkar bir ğün kaybederiz madem kaybedicez bari üzerine gidelim...
yüzleşebilmek önemli. ama tabii bazı sorunlarla yüzleşmemek de yüzleşmek kadar ağırdır.
Bazen büyütür, bazen bırakmak gerekir
Ne yana bırakıyoruz
Çözüm odaklı olmak rahatlatır
Kesinlikle rahatlamak lazım
Bazı sorunlarla yaşamayı bilmelisin, her sorun çözülecek diye bir kaide yoktur, bunu öğrendiğin zaman olgunlaşmışsın demektir...
Bir sorun varsa o ortadan kalkmaz bir kere, en fazla üzerine giderek biraz daha aydınlatmış olursun.
Yok öyle bir şey
Sonuçlanmasını hızlandırıyor.
Kısmen
Doğru
Bence yanlış
Doğrusu nedir peki?
Bağlayınca ne oluyor
Başı bağlı oluyor 😀
Ama sevmiyorlar öylelerini değerini bilmiyorlar yani illa süründürecek biri lazım insanlara 🤷🏻♀️
Başladık ya boşa mı bağladık arada çek süründür:))
Valla ben süründüremem
Evet öyle
Öyle
Her zaman öyle olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?