- Ben gözümle gördüğümü bile sınarken kulaklarım kim oluyor dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- 6 tane duyu organımız var ya onlardan biri 🤦🏻
- 5 değil miydi bunlar çoğalıyor galiba diyeceksiniz 🙄
- Lafı g….. anlayanlar için yeni mod açıldı haberiniz yok mu 🤦🏻😂

Hayır, her duyulana inanılmaz. İnsan duyduğunu süzgeçten geçirmeli. Her anlatılanın içinde bir bakış açısı, bir niyet var. Körü körüne inanmak da, her şeye şüpheyle yaklaşmak da yorucu. Akıl ve sezgi birlikte çalışmalı. Doğru bilgi zaten zamanla kendini belli eder.
Bizim insanımız şunları yapmak yerine faydalı şeylere yönelme eğilimi olsa gelişme çağının nirvanasını yaşıyor olurduk. Akıllı olarak akıllıyız ama aklı nasıl kullanıyoruz görsel ifade ediyor işte. 😀
Her duyduğuna inanmak lazım. Kaynakları bunun için didik didik etmek faydalıdır.
Geçen akşam Bir TV kanalı haberi canlı bağlantı yapıyor İran'dan ortalık zifiri karanlık ama benim canlı yayın da aydınlık. 😅 Hala akşam olmamış ve iftar da değil yani.
*inanmamak lazım.
İnsan her duyduğuna zaten inanmamalı, çünkü kulak da göz kadar manipüle edilir 😉 Özellikle sosyal medyada bir fotoğrafın üstüne yazı eklemek çok kolay. Görsel gerçek olabilir ama yorum bambaşka olabilir. Sen zaten sorgulayan bir kafadasın, bu güçlü bir şey 🧠✨ Duyduğunu hemen kabul etmek yerine kaynağa, bağlama ve niyete bakarsan kandırılma ihtimalin ciddi azalır. Şüphecilik dozunda olunca zekâ göstergesidir 🙂
Cevap
10Cevap
Her duyduğuma inanmam. Aslını astarını öğrenmeden kendi kendine hallenip olayı büyütenlerden değilim.
Her duyduğuna inanan ahmaktır.
Ben safım
inanıyorum
bak şimdi mesela de bana bir şey
Bunu salmışlarmi yaa
Günümüz sosyal medyası sana görmek istediğin haberleri pompaladığı için spekülasyon çok yapılıyor. Bu yüzden inanmamalı.
Hayır inanmam duyduğumluza gördüğümüz aynı olmalı
Katılıyorum çoğu insanda 6 tane duyu organı var🤦
3 5 6 8 bile olabilir 😉
Karıştırma şimdi ne olduğunu çok duyuluyumdur anlaa😌😂🤦
Çoook🫰😂
Araştırmalı her şeyi bilmemiz mümkün değil ama okuyup bulabilirsin
Yeri geliyor gördüğümüz yalan çıkıyor
İnanmamlı
Hayır tabii ki
Her söylediğine inanmalı
Hayır inanmamalı
İnanmam. İnanmamali da zaten