Günaydın it gibi korkup eşşek gibi anıran insanlar dan uzak, kazasiz belasiz , güzel insanlar la dolu bir hayat dilerim hepinize, Allah her zaman iyininde kötününde yanındadır önemli olan ders almak ve yukarıya bakmaktır 🤲 Hayırlı cumalar olsun.
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Günaydın.. yine kim kızdırdı seni :D hayır ben her duyduğuma inanmam tabi ki de.. ben ilk olarak kimin söylediğine bakarım ama kim derse desin ben kendim bir şeyin kanıtını ararım.. yani sırf biri bir şey dedi diye ona inanmıyorum.. zaten bunu yapan insanlar da genellikle karaktersiz dedikoducu tipler oluyorlar.. öyle tipler de benden uzak da dursunlar hiç biriyle ilgilenmiyorum..
insanın kendi fikri kendi aklı olması gerekiyor ama günümüzde böyle kişileri bulmak zor.. arkadaş dediklerin bile başkasının sözü ile hareket edebiliyor maalesef..
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Her duyduğuma inansaydım ohoo, inanmayı bırak bazıları gibi yalan yanlış şeyleri bir de yaysaydım, benim seviyesizlerden ahmaklardan ne farkım kalırdı? Hayırlı cumalar 🌸
Hayır kişinin bizzat kendisinden dinlerim olayları. Aksi ispatlanmayana kadar araftadır o olayın ya da kişinin hakkında denilenlerin gerçekliği benim için.
Her duyduğums inanmam. Bazen görünüş bile seni yanıltabiliyorken. Ben sadece kendi gördüğüm hatalarla değerlendiririm karşımdakini. Tanımadan kimse hakkında yorum yapmam. 🌼
Hayırlı cumalar, hayır her duyduğuma inanmam karşımdaki kişiye ne kadar inanıyor olsam da kendim duymadığım , görmediğim sürece içimde şüphe oluşur ama inanmam.
Her duyduklarımı ciddiye almıyorum inanmam yani. Genel olarak her insanın söylenenleri umursamıyorum kimseye. Enerjini başkalarını harcamak yerine kendimize düşünelim. Sizede Hayırlı Cumalar..