Ilgi kırıntılarıyla yetinir misiniz?

Birkaç ay önce tanıştığım biri oldu, aramızda bir ilişki gelişmedi çünkü sürekli kaçınıyordu. Sevebilirdim de onu. Birlikte iyi zaman da geçiriyorduk. Yani bana iyi geliyordu, belki de ben ona iyi gelmiyordum bilmiyorum. Hâlâ arada yazıyor, ben de ona yazıyorum ama çok yüzeysel konular. Sanki bu kadarlık bir ilgiyle burada ilişki ihtimali canlı tutuluyor gibi hissediyorum. Artık bunu fark ettiğim için onun adına bahane üretmeyi bırakabilirim. 😂 Başka birisi daha var konuştuğum, ondan sonra tanıştım. Bu arkadaşla bir şey ilerlemediği için ruh eşimi aramaya devam ediyorum çünkü. 😂 O da ben buluşmayı erteledim diye konuşmayı kesmişti ama birkaç ay sonra yeniden yazdı. Bir şeyler içmeyi teklif etti dışarıda, tanışma amaçlı. Olur dedim. Ben yine biraz erteledim ama sorun etmedi bu sefer. Belki de huyuma alıştı.. belki de bu sefer benim sormamı bekliyor.. bağ kurmaya gerçek bir ilişki kurmaya daha çok açık geldi bana, diğeri işiyle evli sanırım 😂 hemen evleneyim demiyorum tabii ki ama bir kadın olarak bu kadar ihmal edilmemeliyim yani. O zaman da elinden kaçırırsın, siz ne düşünüyorsunuz?

Ilgi kırıntılarıyla yetinir misiniz?