Telefonu gün boyunca elime alamadım akşam aldığımda ise en yakın kız arkadaşımdan mesajlar gelmiş bu mesajlarda özel fotoğrafları vardı. Sevgilisine atacağına yanlışlıkla bana atmış ve attığını anlamamış saatler geçtiği için de geri çekememiş bu fotoları. Kız çok utandı napıcaö ben böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonn bu zamanda kimsenin elinden düsmuyor yani slçmaya bile telefonla gidiyoruz umarim fark etmeden atmistir
Gün boyu farkedip çekerdi mesaji bence
Bilerek attı diyorsun
Bence cok yuksek bi ihtimal dusunsene sevgilisine atsa bile kiz 40 kez bakar adam gordumu gormedimi diye hic bakmamis olmasi normal mi sence
Bilmiyorum ya sevgilisi varken neden bana atsın ki
Çok kötü değilse sıkıntı olmaz herhalde
Kız baya çırılçıplak her şey var
Beyinsiz işte
Ben görünce şok oldum. Dedim bunlar ne böyle. Gün boyu bana attığını bile görmemiş. Kafası uçmuş kızın
İletişimi kes gitsin gerek yok öyle biriyle muhatap olmaya engeli bas bitti gitti
Gerek yok kendisi çok uzun süredir arkadaşım zaten. Sildim hepsini. Güzel miydi bari diye bile sordu
Yuh ne dedin kaç yaşında bu arada
Bişe demedim banane dedim ısrar etti dürüst ol ne düşünüyorsun dedi yine cevap vermedim ama üsteledi mecbur güzel dedim. 23 yaşındayız
Peki onun hakkında ne düşünüyorsun tam bi o.. olduğunu mu
Hayır öyls düşünmedim hala arkadaşım o
Allah hidayet versin ona da neyse
Sevgilisine acıdım. Kızın her yerini başka bi erkek gördü çok kötü bu
Sevgilisi iyi biri olsa o kadar düşünceli yani istmezdi sanırım ya da bunları atan biriyle sevgili olmazdı zaten. Kızı kullanıyor da olabilir.
Orası beni ilgilendirmez. Uzun zamandır beraberler
Onun hatası. Etkilendin mi peki
Ne kadar arkadaşım da olsa o bir kız ve etkilendim tabi
Olur bunlar
İkinci kez mi
S et
Kaç tanesi küfürlü kartanesi belalı 😁
Neyy
Görmemiş gibi yap
Mavi tik oldu artık nasıl görmemiş gibi yapayım kız özür diliyor habire