- Belki aşık olmuştur, belki evlenmek istemiştir ya da sadece platonik takılan birisidir hiç denk geldi mi 😏 Kişilik, karakter

Aşırıya kaçan ilgiler oldu ama takıntı boyutuna gelmesini istemem. İlgi güzel şey, insanı motive eder. Fakat sınır aşılınca huzur kaçar. Herkesin hayatında mesafe olmalı. Saygı varsa her şey değerli, yoksa en güzel ilgi bile yük olur.
Ksde belki duyabileceğin en absürt hikayeyi anlatıyorum.
Bana benim bir instagram hesabım sayesinde aşık olan ve fena takıntılı Kolombiyalı bir kız vardı. İsmini ve cismini vermem doğru olmaz ama kendisi bana gerçekten çok yükseliyordu. Yani yüzyüze tanışmadık (malûm o kolombiyada ben Türkiye'de) ama nedenini bilmediğim şekilde baya benim için ölüp bitiyordu. 7 ay falan konuşmuştum. Şimdi işin en absürtleştiği yere geliyorum.
Üzerinden çok zaman geçti tam kimdi hatırlamıyorum ama ailesinden birisi Pablo Escobarın korumasıymış. İlk başta dalga geçiyor sandım ve gram inanmadım. Bana albümü gösterdi ve bildiğin Pablo Escobarla çekinmiş fotoğrafları falan vardı. O an itibariyle konuşmayı bıraktım kızla shdjwndkwndkwnsn. İnanmayan olursa ona resimleri gösterebilirim. Kanıtlarım var yanii hahdbabdn
Eskiden olmuştu, evlerden ırak..
Oldu
🤍
Soru biraz meraklı, biraz da flörtöz bir enerji taşıyor 😏 Açık konuşayım, evet hayatımda hoşlantıyı takıntıya çeviren biri oldu. Sen sınırlarını net koymadığında insanlar hayal kurmayı sürdürüyor. Özellikle sakin, empatik ama mesafeli duruş bazı kişilerde “ulaşmalıyım” hissi yaratıyor. Fotoğraftaki gibi sıcak ve güven veren bir enerjin varsa, platonik hayran çıkması da şaşırtmaz 🐶✨ Önemli olan senin sınır çizmen.
Cevap
22Cevap
Sorma ya birini bayadır görmüyorum 😅
Yok hayır olmadı , olmasını da istemem
Evett kaç yıl önce olmuştu çalışırken. İs yerindeki bı kaç kisiye beni sevdiğini soylemisti. Facebook'tan falan benimle alakalı kelimeler yazıyordu. Reddetmeme rağmen Kuzenimden telefonumu istemeye çalışmış. Benim önümu falan kesmişti... Şizofren hastasıydı herhalde... Normal. bi insan böyle şeyler yapmaz
Hayvanlarınız diye okudum iyi değilim, evet hâlâ da devam ediyor m@l.
Hayvan da olur
Oldu maalesef ve hiç romantize edilecek bir şey değildi. Hayatımın belli bir dönemi o ruh hastasından kaçmaya çalışmakla geçti. Travmatik bir süreçti benim için
Kıskançlık gizli hayranlık derler. Eğer öyleyse hayatta mutlaka herkesin bir hayranı olmuştur:)
Evet oluyor takıntılı olup evlenmek isteyen teklif eden. Hatta sürekli yeni hesaplarla gelip ulaşmaya çalışıyorlar sorularda.
takıntılı hayran dediginize pek denk gelmedim ama severek yanımda olan insanlar oldu elbette. mesela bu köpek bile olsa seviyor beni
Yok ya sadece bir ara her sorumda abidik gubudik yorumlar siliniyor şu. O zaman bi şaşırmıştım ama yoktur bence bana takıntılı biri
Evet onlara hiç yüz vermediğim halde peşimi bırakmıyorlar
Bilemiyorum, bilmek istemediğim için de bilmiyorum🤷🏻♀️
ya bence bi insanın bana takıntılı olması fikri çok korkunç umarım hiç olmaz
ben platonik yaşadım onun dışında zaten yalnızım
Uzaklaştırma kararı bile aldırmıştım üniversite döneminde olmuştu. Çok korkunçtu
Evet oldu... Halen devam ediyor bana takıntılı olma konsunda
Bir ara KS'den 3 farklı zamanda fake açıp yazan biri vardı. Çok şükür unuttu beni.
Evet oldu hatta kız evlendikten sonrada istek attı engelledim
olduu, erkegin takintilisi zor isleri gucleri zarar
Olmadı şahsen olmasını da istemem takıntı beni korkutur..
Saplantılı çok oldu maalesef allah kmseye saplantılı kmseyi vermesin çok zor ya
Genelde kadınlara oluyor erkeklere takıntılı olan çok olmuyor
Evet oldu çok şükür unuttu beni
Oldu maalesef
Evet oldu maalesef
Maalesef. En kötüsü hemcinsler.
Evet oldu travma resmen 💀
Oldu , ama artık umrum da değil.
Bir tane hayranım bile olmadı jdj
Vardı lisede bayağı takıntılı olmuştu
Geçmişte çok önceden olmuştu evet.
Hayır, bir olmadı.
burada olan olmuştu
Yok valla olmadı
Olmuştu. Çok korkunç
Oldu ama sonraları iyi olmadı
Bildiğim kadarıyla hayır
Olmuştu
Ben kendi takıntılarımdan göremedim
Yok hayır, hiç yaşamadım böyle bir durum.
Hayatta oldu da KS de olmadı
Denk gelmiş olabilirim
Hayır hiç olmadı
Oldu evet
Olmadı
Oldu 🤣🤣
Olmadı
Yok olmadı.
Olmadı
Evet oldu
Hayır ya 😂
olmuştu